Turun rekrytoivat yritykset

Turun rekrytoivat yritykset

REPORTING SPECIALIST (Tampere)

ATR Soft is a full-service software house. Our aim is to help our customers achieve more in their field of business – we create the software to boost your business. We operate primarily in Turku, Finland. We also have offices in Tampere, Finland and Shanghai.

DATA ANALYST

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista. Aurajoki Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa.

Työllistämme tällä hetkellä noin 45 henkilöä. Palveluksessamme on alan parhaita asiantuntijoita, ja pysyvä tavoitteemme on olla alan paras työnantaja.

Etsimo was founded in 2015 by a band of seasoned business professionals, internationally recognized scientists and hard-core technologists wanting to prepare the world for the future.

Our expertise in machine learning and AI is very strong, and we use our knowledge to create augmented intelligence solutions for healthcare and information discovery. By combining human intelligence with data and machine intelligence, we can solve the hardest challenges.

UX DESIGNER

Fidera tarjoaa täysautomaattisen sähköisen kulunvalvonnan ja seurannan järjestelmiä henkilöille, tavaroille ja koneille sekä IoT analytiikkaa hospitality-sektorille ja kaupan alalle.

Fidera Oy:n Fidera Security Platform on asiakkaalle euroissa mitattavaa säästöä luova IoT-teknologiaan perustuva PaaS-palvelu. Alusta mahdollistaa tiedonkeruun liiketoiminta- ja tuotantoprosesseista sensori- ja kamerateknologian avulla, mahdollistaa laitteiden 24/7 seurannan ja hallinnan sekä auttaa asiakasorganisaatioiden työrutiinien tehostamisesta. Tuotamme  asiakkaillemme viidessä viikossa Proof-of-Conceptin, jonka avulla IoT:n tuoma lisäarvo ja säästöt on mahdollista arvioida luotettavasti.

Data Analyst

Koska GF Moneylle mikään ei ole liian suurta ja unelmat on tehty tuplattaviksi, kuuluu konsernimme valikoimaan rahoituspalvelujen lisäksi paljon muutakin. Niin yritykset kuin yksityishenkilöt ovat lämpimästi tervetulleita asiakkaiksemme. Kauttamme onnistuvat niin kiinteistönvälitys kuin kiinteistösijoittaminen, factoring, leasing sekä laskutus ja perintä. Katso, miten GF Money palvelee henkilöasiakkaita sekä yrityksiä.

Uusi raha ei mahdu tiettyyn muottiin. Se on räätälöitävissä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Omistautunut asiantuntijajoukkueemme tekee aina kaikkensa onnistuneen lopputuloksen eteen. Vahva tekninen osaamisemme sekä hiotut prosessimme puolestaan varmistavat, että palvelu on nopeaa, ketterää ja mutkatonta.

Data Engineer/Data Analyst

Greenstep on yritysten talous-, rahoitus- sekä HR-kumppani ja intohimomme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan mm. selkeän analytiikan avulla. Tarjoamme monipuolisia palveluja BI:hin, ohjelmistorobotiikkaan ja analytiikkaan liittyen kehittämällä kokonaisvaltaisesti asiakkaiden BI-raportointia. Luomme selkeitä ja visuaalisia raportteja, joiden avulla datamassoista saadaan oleellinen ja haluttu tieto helposti ja nopeasti. Lisäksi olemme integroineet kaikenlaisia eri järjestelmiä pienemmistä kirjanpitojärjestelmistä massiivisiin ERP-järjestelmiin.  Meiltä löytyy valmiita integraatioratkaisuja useaan eri järjestelmään ja olemassa olevien lisäksi kehitämme integraatioita jatkuvasti lisää asiakkaiden tarpeiden mukaan. BI:n ja asiantuntijoidemme avulla automatisoimme raportointiprosesseja vapauttaen aikaa lukujen analysointiin ja päätösten tekoon. Greenstepin BI tiimissä työskentelee insinöörien sijaan IT-taitoisia talouden ammattilaisista ja insinöörejä. Omaamme hyvän ymmärryksen erilaisten yritysten liiketoimintaprosesseista, ja kehitämme raportointia suuntaan, joka vastaa aidosti liiketoiminnan tarpeisiin.

Greenstepissä teemme töitä innovatiivisessa ja hauskassa yhteisössä mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa, joiden kanssa asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan. Tarjoamme mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa.

AI Specialist

Vuonna 1973 perustettu LM-Dental kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy korkealuokkaisia hammashoidon käsi-instrumentteja, niiden seurantajärjestelmää sekä mm. ultraääni- ja jauhepuhdistuslaitteita ja oikomiskojeita. Innovatiivisen tuotekehityksemme ja huippuluokan tuotantoteknologian ansiosta olemme Euroopan nopeimmin kasvava käsi-instrumenttien valmistaja ja Pohjoismaiden markkinajohtaja. Yli 80 % tuotteistamme menee maailmanlaajuiseen vientiin.

Keskitymme LM-Dental -instrumenttien suunnittelussa ja tuotannossa hammashoidon ammattilaisten erityistarpeisiin. Jatkuva yhteydenpito tuotteidemme loppukäyttäjiin pitää tuotekehityksemme ajan tasalla. Me olemme edelläkävijä, jota toiset kopioivat. 1980-luvun radikaalit tuoteteesimme – paksumpi kahva, optimoitu muoto, elastinen pinta, keveys ja värikoodit – ovatkin muodostuneet 2000-luvulla alan instrumenttistandardeiksi. Kaikki tuotteemme valmistetaan Pohjoismaissa ja alan viimeisintä teknologiaa hyödyntäen valmistetut tuotteemme viimeistellään käsityönä.

Taloautomaation asiantuntija

Sähkö Oy on luotettava ja tunnettu sähköliike Turun ja Helsingin talousalueilla. Toimialoinamme ovat sähköasennus, sähkötarvike- ja automaatiotuotteiden myynti teollisuudelle sekä myymälätoiminta. Kauttamme myös laaja palveluvalikoima sähkökunnossapidosta sähkö- ja automaatiosuunnitteluun ja valaistukseen. Olemme Sähköurakoitsijoiden liiton jäsen. Luottokelpoisuutemme on korkein mahdollinen.

Analytiikan Supersankari

Virtasen Moottori Oy, Salo

Olemme vuosikymmenten kokemuksen ja kattavan ammattitaidon eri aloilta omaava suomalainen perheyritys. Jokapäiväiset asiakkaamme koostuvat sekä yksittäisistä henkilöistä, mutta myös mm. autoliikkeistä, -korjaamoista, maatiloista ja teollisuusalan yrityksistä. Maahantuomme itse suuren osan tuotteistamme, kuten traktorin varaosat.

Periaatteemme on tarjota asiakkaalle yksi sijainti, josta löytää kaikki tarvittava talouden pyörittämiseen, oli tarpeessa sitten talvikaudeksi lumilinko tai auton sisätilalämmitin, tai kesälle puutarhatarvikkeet ja rullat venetraileriin. Lippulaivamme, Virtasenkauppa.fi, on alan johtavia yrityksiä jonka 2.500 m² omasta varastosta löytyy n. 27.000 eri tuotetta joka lähtöön.

Mukana rekrytoimassa on muitakin yrityksiä yllä mainittujen lisäksi

Jätä siis ihmeessä hakemuksesi, jos analytiikan aihealue voisi kiinnostaa sinua uudessa työssäsi. Lisäksi päivitämme uusia rooleja ja rekrytoivia yrityksiä jatkuvasti nettisivuille.

Avoinna on myös mm. seuraavia rooleja:

 • BI-asiantuntija/-konsultti
 • Data-analyytikko
 • Master Data -asiantuntija
 • Growth Hacker
 • DevOps Engineer
 • Ohjelmistoasiantuntija
 • Business Analyst
 • Data Scientist
 • Data Engineer
 • Web-analyytikko
 • SEO-asiantuntija
 • Markkinoinnin asiantuntija

Sinun tehtäväsi voi olla myös jotain muuta, joten mikäli analytiikka aihealueena kiinnostaa sinua ja etsit uutta työtä, älä mieti hakemista enempää vaan kerro meille itsestäsi jo tänään!

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.