Näin haet

Näin haet

Mahtavaa, että kiinnostuit hakemaan AnalyticsProhon! Ohjelman kautta sinäkin voit käynnistää urasi mielenkiintoisella ja vahvasti kasvavalla alalla.

Ohjelma järjestetään 19.11.2019-25.5.2020 välisenä aikana ja siihen sisältyy viikon loma.

Näin haet Tampereen AnalyticsPro-ohjelmaan:

  1. Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero: 688214).
  2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili Saraselle. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

 

 

 

Hakemuksen jätettyäsi selvitämme sopivuutesi ohjelmaan ja etsimme sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Kenelle AnalyticsPro on tarkoitettu?

AnalyticsPro soveltuu sekä työuransa alussa oleville että jo kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tai syventää data-analytiikan ammattiosaamistaan koulutusten ja työssäoppimisen kautta. Toivomme sinulta analyyttista ajattelutapaa sekä koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa suuntautumista aiheeseen. Koulutustaustaltasi voit olla ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittanut (esim. matematiikka, tilastotiede, Ins, DI, luonnontieteet, kaupallinen ala, ekonometria tai vastaava). Lisäksi sinulla voi olla jo jotain aiempaa kosketusta esim. tietokantoihin, analytiikkaan, pilvipalveluihin, tilastolliseen analyysiin.

Ohjelma edellyttää kokopäiväistä opiskelua ja työssä oppimista, joten ohjelmaa ei voi suorittaa työn tai muun opiskelun ohessa.

Hakukelpoisuus: Voit hakea AnalyticsPro-ohjelmaan, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.

Työvoimakoulutus yhteistyössä TE-palveluiden kanssa

AnalyticsPro on yritysten ja työhallinnon yhdessä rahoittama koulutusohjelma. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.