AnalyticsPro Tampere

AnalyticsPro Tampere

REKRYTOIVA KOULUTUSOHJELMA ANALYTIIKKA-ALAN ASIANTUNTIJATEHTÄVIIN

AnalyticsPro on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta etsitään analytiikka-alan tulevia ammattilaisia monipuolisiin tehtäviin Pirkanmaalla toimiviin yrityksiin. Koulutusohjelma alkaa marraskuussa 2018 ja sen kesto on puoli vuotta.

Ohjelman aikana osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien. Tämän lisäksi puoleen vuoteen sisältyy koulutuspäiviä ja oppimistehtäviä analytiikkaosaamisen ja -asiantuntijuuden vahvistamiseksi.

Lue lisää koulutusaiheista

Työhallinnon kanssa yhteistyössä järjestettävän AnalyticsPro -koulutusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Tavoitteenamme on auttaa motivoituneita, kehittymiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä alan asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

Näin haet mukaan – toimi viimeistään 30.10.2018

Mukana rekrytoimassa ovat mm. Eatech, Futuriot, Piceasoft, Solutive ja Steamlane. Lista kasvaa jatkuvasti, joten kerro itsestäsi mahdollisimman avoimesti! Näin voimme löytää sinulle parhaan mahdollisen yhteistyöyrityksen.

Yhteistyössä

Kauttamme rekrytoimassa mm.:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.