Yrityksille

Yrityksille

Onko yritykselläsi tarvetta tulevaisuuden analytiikkaosaajalle?

AnalyticsPro -rekrytoiva koulutusohjelma kouluttaa tulevaisuuden data-analytiikkaosaajia erilaisiin rooleihin. Ohjelman kautta tekin voitte löytää yritykseenne motivoituneen osaajan. Koulutusohjelman kesto on 6 kuukautta ja käynnistyy vuoden 2019 marraskuussa. Osaajatarpeiden kartoitus yrityksissä on parhaillaan käynnissä!

Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus

AnalyticsPro -ohjelman ajan valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksenne tehtävissä sekä osallistuu yhteisiin koulutuspäiviin (noin 25 koulutuspäivää). Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta.

Valitsemanne henkilö voi työskennellä esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

  • BI-asiantuntija/-konsultti
  • Data Scientist
  • Data Engineer
  • Data-analyytikko
  • Master Data -asiantuntija
  • Web-analyytikko
  • Growth hacker
  • DevOps Engineer
  • Ohjelmistoasiantuntija
  • Business Analyst

Osaajia juuri teidän tarpeisiinne

Määrittelemme kanssanne osaajatarpeenne, huolehdimme esivalinnasta hakijoiden joukosta ja esittelemme tarpeeseenne sopivimmat hakijat. Te teette lopullisen päätöksen valinnasta. Sitoudutte ohjelmaan vasta silloin, kun teille löytyy sopiva osaaja.

Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Uusia osaajia on mahdollista löytää pääosin Tampereen alueelle.

Erinomainen väylä löytää osaajia

Saranen Consulting on järjestänyt aiemmin jo 15 analytiikkaohjelmaa. Yritykset ovat rekrytoineet näiden ohjelmien kautta jo lähes 250 henkilöä mm. data-analyytikon, BI-konsultin, tietokanta-asiantuntijan, growth hackerin sekä web-analyytikon rooleihin.

Bynfo käyttänyt Sarasen koulutuksia BI-konsulttien kasvattamisessa

Korkeakoulut eivät tarjoa sellaista peruskoulutusta, joka antaisi alasta kiinnostuneille suoraan valmiudet BI-konsultin työhön. Bynfon mielestä on kuitenkin arvokasta saada rekrytoitua lahjakkaita ja innostuneita entry-tason henkilöitä, jotka kokevat analytiikan omimmaksi alakseen.

Tässä meitä on firman koko historian ajan auttanut kumppanimme Saranen Consultingin toteuttama rekrytoiva koulutus. Saranen hakee ja seuloo meille hyviä kandidaatteja, joista valitsemme kriteereihimme sopivimmat noin kuuden kuukauden työharjoitteluun. Koko tuon jakson ajan harjoittelijat saavat täsmäkoulutuksena käytännön ja teoreettista koulutusta meille relevanteissa teknologioissa ja analytiikkamenetelmissä. Ohjelman toimivuudesta kertoo se, että Bynfo on tähän mennessä vakinaistanut jo puolen tusinaa työntekijää rekrytoivan koulutuksen kautta.

Esimerkkejä Bynfon onnistuneista BI-konsulttien rekrytoinneista ovat mm. seuraavat nimikkeet: SAP BW osaaja, SAP BPC konsultti, Database Expert sekä Microsoft SQL Server ja PowerBI konsultit.

Henrik Lares

Partner, CHRO

Bynfo

AnalyticsPro täytti tavoitteemme

AnalyticsPro mahdollisti erinomaisen kohtaamisen, jonka seurauksena saimme RemionCrew’hun mukavan uuden jäsenen ja data-analytiikan osaamisemme vahvistui. Koulutusohjelma täytti siis sekä osallistujan että yrityksen tavoitteet erittäin hyvin!

Annukka Turunen
HR Partner
Remion Oy

Triuvare löysi BI-osaajan AnalyticsProsta

AnalyticsPro soveltuu hyvin eri kehitysvaiheessa oleville yrityksille. Tärkeintä on, että rekrytoitavalle henkilölle on tarjolla yrityksen kaipaamaa osaamista vastaavaa käytännön tekemistä jo ohjelman aikana. Meille ohjelma tarjosi ketterän tavan rekrytoida meidän näköisemme BI-asiantuntija uuteen tuottavuusyksikköömme. Meille uudella kentällä meillä ei ollut vielä verkkoja valmiina osaajamarkkinoilla, jolloin Sarasen toimiva konsepti, verkostot ja osaava yhteyshenkilö olivat hyödyllisiä.

Annika Heino
Henkilöstövastaava
Triuvare Oy


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.