Datasta riittää töitä – aloita ura data-analytiikkaosaajana

Haku päättynyt!

---

Kiinnostaako sinua uusi työ asiantuntijakoulutuksen siivittämänä? Havitteletko uraa data-analytiikan, datan visualisoinnin, raportoinnin tai tietokantakehityksen parissa? Nyt, jos joskus, on oikea hetki kouluttautua ja aloittaa uusi työ data-analytiikkaosaajana.

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän töitä. Data-analytiikan ja tiedolla johtamisen merkitys korostuukin kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin nyt, kun markkinat ovat myllerryksessä ja digitalisaatio kiihtyy entistä vauhdikkaammin. Uusista osaajista on nyt suurempi kysyntä kuin koskaan.

Yritykset etsivätkin nyt riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja visualisoimaan tietoa tehokkaalla tavalla. Oletko sinä etsimämme tekijä?

Etsimme tekijöitä useisiin rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat Big Data -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia erilaisiin teknisiin ja liiketoimintalähtöisiin data-analytiikan, tiedolla johtamisen, datan visualisoinnin ja raportoinnin tehtäviin. Koulutus avaa ovia monenlaisille työurille – roolisi voi olla tulevaisuudessa esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

  • Big Data / Data Specialist
  • Web / Business Analyst
  • Data Scientist
  • BI Developer
  • Tietokanta-asiantuntija
  • Data / Manufacturing Engineer
  • Raportointiasiantuntija
  • Python Developer
  • Data-arkkitehti

Rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille, että jo kokeneimmillekin asiantuntijoille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Nopeasti kehittyvälle alalle kasvaa tulevaisuudessa myös uusia työpaikkoja ja toimenkuvia, joita ei välttämättä osata vielä ennustaa. On siis enemmän kuin mahdollista, että löydät itsesi tulevaisuudessa sellaisesta roolista, jota ei tähän listaukseen olla vielä kirjattu.

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Big Data -rekrytoiva koulutusohjelma on tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä data-analytiikan ja tiedolla johtamisen tehtäviin.

Arvostamme hakijoiltamme mahdollista aiempaa kokemusta data-analytiikasta, datan visualisoinnista, tilastotieteistä, raportoinnista tai tietokantakehityksestä esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Data-analytiikan tehtävien kirjo on laaja ja tekijöiltä kysytään hyvin erilaista osaamista tehtävänkuvasta riippuen. Teknisemmissä tehtävissä korostuu matemaattisuus, teknologiatuntemus, tietomassojen analysointi ja innostus koodaamiseen ja ohjelmointiin, kun taas liiketoiminnan kehitystehtävissä kysytään kiinnostusta taloushallinnon, tietokantojen tai myynnin ongelmanratkaisutehtäviin, prosessikehitykseen ja asiakastyöhön.

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa data-analytiikan asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – tehtävämme on löytää juuri sinun taustaasi sopiva rooli.

Hae ohjelmaan jo tänään! Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: TE:n hakulomakkeen ja Sarasen osaajaprofiilin.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa! 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksen siivittämänä

Big Data -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä data-analytiikan asiantuntijakoulutus. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi.

Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn data-analytiikan parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla. Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus ja rekrytoiva yritys.

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä.

 Hae siis huoletta mukaan! Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja teemme esivalintoja parhaillaan.  

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä