Big Data

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Hakuaika päättyy 11.5.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 5.6. - 27.11.2020

Datasta riittää töitä – aloita ura data-analytiikkaosaajana

Haku päättynyt!

---

Kiinnostaako sinua uusi työ asiantuntijakoulutuksen siivittämänä? Havitteletko uraa data-analytiikan, datan visualisoinnin, raportoinnin tai tietokantakehityksen parissa? Nyt, jos joskus, on oikea hetki kouluttautua ja aloittaa uusi työ data-analytiikkaosaajana.

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän töitä. Data-analytiikan ja tiedolla johtamisen merkitys korostuukin kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin nyt, kun markkinat ovat myllerryksessä ja digitalisaatio kiihtyy entistä vauhdikkaammin. Uusista osaajista on nyt suurempi kysyntä kuin koskaan.

Yritykset etsivätkin nyt riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja visualisoimaan tietoa tehokkaalla tavalla. Oletko sinä etsimämme tekijä?

Etsimme tekijöitä useisiin rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat Big Data -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia erilaisiin teknisiin ja liiketoimintalähtöisiin data-analytiikan, tiedolla johtamisen, datan visualisoinnin ja raportoinnin tehtäviin. Koulutus avaa ovia monenlaisille työurille – roolisi voi olla tulevaisuudessa esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

  • Big Data / Data Specialist
  • Web / Business Analyst
  • Data Scientist
  • BI Developer
  • Tietokanta-asiantuntija
  • Data / Manufacturing Engineer
  • Raportointiasiantuntija
  • Python Developer
  • Data-arkkitehti

Rooleja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille, että jo kokeneimmillekin asiantuntijoille. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Nopeasti kehittyvälle alalle kasvaa tulevaisuudessa myös uusia työpaikkoja ja toimenkuvia, joita ei välttämättä osata vielä ennustaa. On siis enemmän kuin mahdollista, että löydät itsesi tulevaisuudessa sellaisesta roolista, jota ei tähän listaukseen olla vielä kirjattu.

Oletko etsimämme tulevaisuuden osaaja?

Big Data -rekrytoiva koulutusohjelma on tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ammatillista osaamistaan ja työllistyä data-analytiikan ja tiedolla johtamisen tehtäviin.

Arvostamme hakijoiltamme mahdollista aiempaa kokemusta data-analytiikasta, datan visualisoinnista, tilastotieteistä, raportoinnista tai tietokantakehityksestä esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Data-analytiikan tehtävien kirjo on laaja ja tekijöiltä kysytään hyvin erilaista osaamista tehtävänkuvasta riippuen. Teknisemmissä tehtävissä korostuu matemaattisuus, teknologiatuntemus, tietomassojen analysointi ja innostus koodaamiseen ja ohjelmointiin, kun taas liiketoiminnan kehitystehtävissä kysytään kiinnostusta taloushallinnon, tietokantojen tai myynnin ongelmanratkaisutehtäviin, prosessikehitykseen ja asiakastyöhön.

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa data-analytiikan asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – tehtävämme on löytää juuri sinun taustaasi sopiva rooli.

Hae ohjelmaan jo tänään! Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakulomaketta: TE:n hakulomakkeen ja Sarasen osaajaprofiilin.

Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Sarasen osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia tarvittaessa hakuaikana. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa! 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksen siivittämänä

Big Data -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä data-analytiikan asiantuntijakoulutus. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi.

Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn data-analytiikan parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla. Koulutusohjelman järjestävät yhteistyössä Saranen Consulting, TE-palvelut, ELY-keskus ja rekrytoiva yritys.

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä.

 Hae siis huoletta mukaan! Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja teemme esivalintoja parhaillaan.  

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Mukana olevat yritykset

Description of Responsibilities:

The candidate will be responsible for system engineering tasks associated with telecommunications expense analysis. The candidate will work within the systems development team to implement (and in some cases develop) algorithms related to telecommunication expense analysis.

Job responsibilities include:

Create concepts, generate system requirements, create architectures, perform simulation and analysis, and solve system level problems during the development and production stages of the analysis. The candidate will report directly to the Head of Production in a results-focused and highly motivated team.

Job Requirements

- Excellent skills in English and Finnish, all written and spoken
- Mathematics / statistics background and experience in algorithmic development
- Strong analytical skills ability to analyze raw data, draw conclusions and develop actionable recommendations
- Demonstrated ability to calculate and analyze data, generate reports, present information, etc. Knowledge of visualization techniques for data analysis and presentation
- Understanding of business intelligence measurement, testing and relational databases
- High degree of comprehension and judgment for effective problem solving
- Motivated
- Excellent communication and interpersonal skills required. You must be able to work collaboratively in a team environment –including both internal and external customers
- Experience in dealing with external customers is an advantage
- Telecommunications/wireless industry experience is an advantage

Ability to work extended/flexible hours and travel occasionally.

Read more about Alekstra!

Alessan missio on auttaa yrityksiä ja organisaatioita johtamaan tiedolla ja hankkimaan kilpailuetua analytiikan avulla. Ratkaisumme mahdollistaa sinulle datan täysimääräisen ja ketterän hyödyntämisen, jolloin voit johtaa liiketoimintaasi entistä paremmalla näkemyksellä.

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Rakennamme tietotekniikalla Suomeen parempaa ja sujuvampaa huomista. Kestävästi ja eettisesti, ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolta kantaen. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be.

Smart data päätösten tukena.

Muuttuva liiketoimintaympäristö sekä kasvava digitaalisen informaation määrä luovat haasteita ja asettavat uusia rajoituksia. Näemme tässä muutoksessa rajattomia mahdollisuuksia uusien ratkaisuiden kehittämiselle. Bisnodella yli 2 000 asiantuntijaa tulkitsevat, prosessoivat ja analysoivat päivittäin dataa, joka toimii perustana asiakkaittemme päätöksille.

Bisnoden laatuvarmistetulla datalla teet parempia päätöksiä, jotka parantavat tuloksellisuutta ja kehittävät liiketoimintaasi.

Buddy Healthcare on digitaalisen sairaanhoidon edelläkävijä. Yrityksen BuddyCare -hoidonohjaustyökalu auttaa sairaaloita automatisoimaan hoitopolkuja. Data Engineer -positiossa suunnittelet ja toteutat analytiikkaa ja raportteja sekä Buddy Healthcaren sisäiseen että asiakkaiden käyttöön järjestelmän keräämän datan pohjalta. Tehtävässä toimit itsenäisesti Buddy Healthcaren ammattilaisten tukemana ja pääset kehittämään juuri itsellesi sopivaa työnkuvaa.

Toimii osana muuta tiimiä asiakasratkaisuissa / projekteissa. Osallistuu asiakashankkeisiin asiantuntijatehtävissä, kuten liiketoiminnan tarpeen määrittely, ratkaisun suunnittelu, dokumentointi ja toteutus. Osallistuu teknologiakonsulttina myös projektia valmisteleviin tehtäviin arvioimalla soveltuvia ratkaisuvaihtoehtoja, arvioimalla työmääriä/ työn kestoa ja tuottamalla myynnin materiaaleja yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi osallistuu mahdollisuuksien mukaan myyntihankkeisiin yhdessä asiantuntijoiden ja myynnin kanssa. Lue lisää Digiasta täältä.

Etteplan Oyj:n palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

We are one of the most northern game studios in the world. Today we employ more than 60 people from all corners of the globe. We are best known for the mobile smash hits “Hill Climb Racing” and “Hill Climb Racing 2”, which have a combined total of over 1 Billion installs across all platforms. However, despite our huge audience, we keep things small and personal, with a strong focus on maintaining a relaxed, casual and informal work atmosphere.

We’re looking for someone who can grow into a capable Data Engineer at Fingersoft.You will get to build and maintain technology that enables us to engage in analysis on our terabyte-scale datasets and have a large business impact. Your main duty is to understand and improve our data pipeline from raw event-based information up to state-of-the-art data products. You will get to interact with game development and data people, and contribute to data architecture decisions as they come along.

Sulake is a social entertainment company focused on providing safe and fun online service for self-expression. Our mission is to enable our users to meet new people, make friends and give them a place to create and share content in enticing virtual surroundings. We make online web and mobile based games, and we are good at it!

Sulake is part of Azerion, a Dutch-based international gaming company in the media and entertainment business. Together we are a diverse group of various media and technology brands.

We are looking for

Data Scientist

You have good problem solving skills, you are enthusiastic about digging into data and finding what makes our games tick. Your main focus will be on data analytics using our reporting and visualisation tools. You will also be required to “get your hands dirty” and use SQL to dig for answers directly from our data logs.

We offer you a relaxed, non-corporate atmosphere here at our comfortable office in the heart of Helsinki, systems that are genuinely interesting and challenging to develop and a top team to work with.

If you have a passion for games and constantly want to learn new techniques and skills, this is the place for you!

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Mira_Tapiola_640x640

Mira Tapiola
Project Coordinator
045 171 6787
mira.tapiola@saranen.fi

Yhteistyössä