CAD-osaajat

CAD-osaajat

3D- ja CAD-osaajien rekrytoiva koulutusohjelma vastaa alan osaajapulaan syksyllä 2019!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä 3D-suunnittelun ja tietomallinnuksen parissa?

Oletko kiinnostunut visualisoimaan suunnitelmia konkreettisiksi havainnekuviksi, ja hyödyntämään siinä viimeisintä teknologiaa?

Perinteinen suunnittelutyö on muuttunut valtavasti ja ottavat merkittäviä harppauksia maailman digitalisoitumisen myötä. Kehitys ei näytä laantumisen merkkejä ja tämä digitalisoitumisen näyttämä suunta on muuttamassa myös perinteisiä ammatteja suunnittelutyön ympärillä. Teknisempi ote 3D-suunnittelussa vaatii myös tekijöiltään uudenlaisia kykyjä omaksua jatkuvasti uutta ohjelmistojen kehityksen ja päivityksien myötä. CAD-ohjelmistojen osaamisesta on tullutkin merkittävä etu työllistymisen kannalta, kun yritykset kamppailevat osaajista, joilla on kyvykkyyttä ottaa haltuun moderneja suunnittelun työkaluja tai joilla on jo aiempaa kokemusta jostain alalla käytettävästä ohjelmistosta.

CAD-ohjelmistojen taitajien joukkoon tarvitaan nyt uusia osaajia, joiden aiempi koulutustausta, kiinnostus suunnitteluun tai harrastuneisuus tietomallinnuksen tai vaikkapa ohjelmoinnin osalta tukevat ohjelmistojen oppimista ja tehokasta hyödyntämistä. Koulutusohjelman kesto on 6 kuukautta, yritystyöskentely alkaa 30.8. ja koulutukset lokakuussa 2019.

Ohjelmassa mukana olevia kiinnostavia yrityksiä on Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa (Turun alue). Pääkaupunkiseudulle koulutusupaikkoja on 15 ja Turun aluelle 5. Lähde mukaan tälle tutkimusmatkalle ja kasva kanssamme CAD-ohjelmistojen monipuoliseksi osaajaksi.

Lue lisää CAD-osaajien koulutuksesta täältä »

Tervetuloa infotilaisuuteen perjantaina 2.8.2019 klo 10.00 – 12.00 Saraselle Espooseen, Tekniikantie 12, 02150 Espoo.

Ilmoittaudu tästä »

Laaja-alaista osaamista kaivataan

Koulutukseen osallistuvat yritykset etsivät laajalla skaalalla uusia osaajia. Osallistujalla voi olla jo aiempaa kokemusta jostain CAD-ohjelmistosta, alalle soveltuva koulutus ja motivaatio päästä päivittämään osaamistaan tämän päivän vaatimuksiin soveltuvammaksi. Toisaalta osallistuja voi olla myös vastavalmistunut, joka kaipaa koulutuksen tueksi täsmäkoulutusta tietomallinnuksesta ja alalla käytettävistä ohjelmistoista, joita yrityksissä ei ole aikaa perehdyttää. Yritykset määrittelevät itse millainen henkilö heille soveltuu, ja Saranen esittelee soveltuvimmat hakijat yritykselle. Lopullisen päätöksen koulutukseen lähtemisestä tekevät yritys ja osallistuja.

ETSIMME HENKILÖITÄ USEISIIN ERI ROOLEIHIN

Työtehtäviä on tarjolla sekä CAD:iin erikoistuneilla palveluntarjoajilla ja konsulttiyrityksillä, että yritysten sisäisessä tuote- tai palvelutuotannossa. Tässä on hieno mahdollisuus kouluttautua tai päivittää CAD-osaamisesi uudelle tasolle. Tärkeimpänä tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi monimuoto-opetuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi. Mikäli sinulta löytyy oikea asenne, me koulutamme sinusta osaajan. Oikeanlaisella koulutus- ja työtaustalla voit koulutusohjelman päätteeksi työllistyä esimerkiksi seuraavanlaisiin tehtäviin:

  • sisustusarkkitehti
  • CAD-konsultti
  • projekti- ja toimistoarkkitehti
  • sähkösuunnittelija
  • 3D-valmistussuunnittelija
  • rakennesuunnittelija, 3D-mallintaja, CAD-piirtäjä
  • CAD-ohjelmoija, CAD-sovellustuki, CAD-sovelluskehittäjä.
  • 3D-artisti

AINUTLAATUINEN KOULUTUSKOKONAISUUS

CAD-osaajien rekrytoiva koulutus kestää kuusi kuukautta ja sisältää työssäoppimisen lisäksi lähiopetusta, etätehtäviä ja verkko-opiskelua CAD-ohjelmistoista. Haastattelut käynnistyvät elokuussa hakuajan ollessa käynnissä – jätäthän hakemuksesi heti!

Ohjelmaan haku edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Jätä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (685817) tai lähimmässä TE-toimistossasi).
  2. Täytä tietosi myös Sarasen sähköiseen järjestelmään toisesta alla olevasta painikkeesta. Rekrytoivat yritykset valitsevat haastateltavat tämän hakemuksen perusteella, joten laadithan hakemuksesi huolellisesti!

 

 

 

 

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattoreiltamme:
Mira Tapiola: mira.tapiola@saranen.fi, 045 171 6787.

3.7. klo 10:00-11:30

6.-14.8. keskiviikkoisin klo 10:00-11:30 ja perjantaisin klo 12:00-13:30.

 

Emma Heininen: emma.heininen@saranen.fi, 050 406 6242.

17.7.-5.8. keskiviikkoisin klo 10:00-11:30 ja perjantaisin klo 12:00-13:30.

 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.