Cloud Academy

Cloud Academy

Cloud Academy – Pilvipalveluiden koulutusohjelma

Pilvipalvelut tarjoavat yrityksille joustavan ja kustannustehokkaan tavan hallita IT-infrastruktuuria esimerkiksi siirtämällä tallennus- ja konekapasiteettia pilveen, minkä vuoksi pilvipalvelut ovat tulleet yrityksille ajankohtaisemmiksi kuin koskaan. Oulussa uusia osaajia kaivataan erilaisiin pilvipalveluihin liittyviin rooleihin – kiinnostaako sinua työllistyä alalle, jonka osaamiselle on kysyntää? Hae mukaan Cloud Academy -koulutusohjelmaan! Hakuaika on päättynyt 9.9.2018.

Cloud Academy on 4 kk kestävä koulutusohjelma, jossa perehdytään pilvipalveluteknologioihin ja jonka tavoitteena on kouluttaa 15 uutta osaajaa ICT -alan monipuolisiin työtehtäviin. Koulutusohjelmassa työskentelet yhteistyöyrityksessä ja pääset näin heti mukaan yrityksen monipuolisiin ja kiinnostaviin käytännön projekteihin. Töiden ohessa saat kattavan, aihe-alueen asiantuntijoiden pitämän koulutuksen. Koulutusohjelman tavoitteena on työllistyä yhteistyöyritykseen.

Cloud Academy -ohjelman aikana ja sen jälkeen voit työskennellä osaamistaustastasi riippuen esimerkiksi ohjelmistokehittäjänä, järjestelmäasiantuntijana, BI-asiantuntijana, pilvipalvelukehittäjänä tai -arkkitehtina. Tehtävät tarjoavat mahdollisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi.

Katso koulutusaiheista lisää täällä >>

Työssäoppiminen + koulutus = Uusi työpaikka

Koulutusohjelmaan pääsyn edellytyksenä on työssäoppimispaikan löytyminen. Olemme saaneet mukaan oululaisia yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneet etsimään uutta osaajaa koulutusohjelmamme kautta. Mukana olevat yritykset haastattelevat heille sopivimmat hakijat ja tekevät lopulliset valinnat.

Sinulla on 80 päivää aikaa lunastaa tuleva työpaikkasi osaamisellasi ja asenteellasi. Yrityksestä sinulle nimetään mentori, joka perehdyttää uusiin työtehtäviin ja auttaa asioiden oppimisessa sekä omaksumisessa.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.