Näin haet

Näin haet

HAKU OHJELMAAN

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan Cloud Academyyn! Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelut ja valintaprosessit alkavat heti. Hakuaika kestää 25.2.-1.4.2019.

Näin haet:

  1. Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero 684878) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili ”Käyntikorttisi Saraselle” -painikkeesta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

 

 

 

 

Kenelle Cloud Academy on tarkoitettu?

Voit olla joko nuori tulevaisuuden kyky tai jo pidempään muiden teknologioiden kanssa työskennellyt ammattilainen, joka etsii uusia askeleita uralleen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä, oppia uutta ja ottaa askeleet kohti uusia työtehtäviä.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen perustuvaa IT-alan osaamista. Myös taustaa ohjelmoinnista, tietokannoista ja data-analytiikasta arvostetaan. Soveltuva koulutustausta voi olla esimerkiksi insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM tai IT-tradenomi. Uusia osaajia hakevien yhteistyöyrityksien rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat tarkemman tehtävänkuvan mukaan, mutta kaikissa rooleissa arvostetaan motivaatiota ja kehittymishaluista asennetta.

Voidaksesi aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena, koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä tai valmistumassa opinnoistasi viimeistään ohjelman alkaessa. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi verotonta kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen – ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistyminen kumppaniyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma–pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.