Yrityksille

Yrityksille

Tarvitseeko yrityksesi tulevaisuuden pilvipalveluosaamista?

Cloud Academy -koulutusohjelmassa koulutamme 15 tulevaisuuden pilvipalveluosaajaa yrityksenne erilaisiin rooleihin. Yritykseenne valittu henkilö voi koulutusohjelman aikana ja sen jälkeen työskennellä osaamistaustastaan riippuen esimerkiksi ohjelmistokehittäjänä, järjestelmäasiantuntijana, BI-asiantuntijana, pilvipalvelukehittäjänä tai -arkkitehtina. Ohjelman kautta tekin voitte löytää yritykseenne motivoituneen tulevaisuuden huippuosaajan ja uuden työkaverin. Koulutusohjelman kesto on 4 kuukautta 5.10.2018–31.1.2019.

Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus

Cloud Academy -koulutusohjelman ajan valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksenne työtehtävissä sekä osallistuu yhteisiin koulutuspäiviin. Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta.

Valitsemanne henkilö voi työskennellä esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

  • Software Developer
  • System Specialist
  • IT-support
  • Cloud Engineer
  • Cloud Architech
  • Cloud Developer
  • Cloud Specialist
  • BI Consultant / Data Scientist
  • Project Manager

Osaajia juuri teidän tarpeisiinne

Sarasen asiantuntijat kartoittavat kanssanne henkilöstötarpeenne ennen ohjelman alkua. Saranen haastattele ja arvioi koulutukseen hakeneet henkilöt ja valitsee teidän tarvekuvaustanne parhaiten vastaavat ehdokkaat esittelyyn. Tämän jälkeen yritys voi haastatella heidät oman prosessinsa mukaisesti. Lopullisen päätöksen henkilövalinnasta tekee yhteistyöyritys.

Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu työntekijä, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä!

Yhteistyöyritysten haku on jo käynnistynyt ja ohjelma alkaa lokakuussa 2018.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja ohjelmasta saat osoitteesta www.saranen.fi sekä ohjelman yhteyshenkilöiltä: Antti Vuorjoki puh. 040 778 2110, antti.vuorjoki@saranen.fi ja Pekka Saarenheimo puh. 050 328 3282, pekka.saarenheimo@saranen.fi

Saranen Consulting Oy on osa Barona Groupia, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Lisätietoa Saranen Consultingin toiminnasta Saranen.fi ja Barona Groupista Barona.fi.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.