Sinustako koodari?

Tunnetko olevasi luonteeltasi koodari? Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus toteuttaa itseäsi dynaamisen koulutuksen kautta? Koodaa urasi seuraava kappale Code Bootcampissa ja vie taitosi alalle, jossa uusista osaajista on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa!

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa päivittäistä elämäämme ja tulevaisuuden työmarkkinoita – nekin alat ja yritykset, jotka eivät ole vielä verkossa, tulevat siellä kohta olemaan. Tästä syystä, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia osaajia ohjelmistokehityksen ja siihen liittyvien tehtävien pariin, liiketoiminnan eri osa-alueille. Joensuussa järjestettävä Code Bootcamp auttaa sinua löytämään oman roolisi tulevaisuuden alalta, kokemuksestasi riippumatta!

Kenelle koulutus sopii?

Code Bootcampin tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan. Koulutusohjelma sopii sekä alaan vasta tutustuville, että jo edistyneillemmekin koodareille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan. Sinulla voi esimerkiksi olla aiheesta aiemmin kertynyttä kokemusta työn, opiskelujen tai harrastuksien kautta.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis talentti – kaikkea edellä mainittua tärkeämpää on kiinnostuksesi aiheeseen ja halusi kehittyä tulevaisuuden alan osaajaksi! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten älä epäröi hakea mukaan!

Code Bootcamp on työvoimakoulutus, joka on suunnattu ensisijaisesti Pohjois-Karjalan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutuksen tavoitteena on edesauttaa työllistymistäsi ohjelmistokehittäjäksi joko rekrytoivan koulutusohjelman kautta (Code Academy, haku aukeaa myöhemmin) tai mahdollisesti suoraan työsuhteeseen.

Koodareista on moneksi, ja monelle alalle

Useat Pohjois-Karjalan yritykset etsivät tulevaisuuden tekijöitä monenlaisiin rooleihin – työllistymisnäkymät ovat erinomaiset, ja ohjelman aikana saadut taidot ja kontaktit ovat arvokkaita uuden työpaikan löytämistä silmällä pitäen.

Voit löytää itsesi ohjelmistokehittämisen parista monenlaisista tehtävistä ja roolisi voi tulevaisuudessa olla esimerkiksi:

  • Ohjelmistokehittäjä
  • Software Engineer
  • Front End -kehittäjä
  • Web Developer
  • UI-kehittäjä
  • UX-Designer
  • Sovellusasiantuntija
  • Ohjelmistosuunnittelija
  • Backend Developer

Bootcampin lopputuloksena demo-ohjelma

Koulutusohjelman aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten, työnhakuvalmennuksen ja verkostoitumisen avulla. Ohjelman aikana opiskelet ohjelmistokehitystä ja siihen liittyviä työelämätaitoja 20 lähiopetuspäivän verran, ja teet itsenäisesti monipuolisia harjoituksia. Hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito on eduksi.

Koulutusohjelman lopputuloksena rakennat asiantuntijakouluttajan opastuksella omaa osaamistasi korostavan demo-ohjelman, jonka avulla pystyt konkreettisesti osoittamaan oppimiskykysi ja innokkuutesi alaa kohtaan. Samalla pääset verkostoitumaan muiden alasta kiinnostuneiden kanssa ja saat tukea oman osaamisen tunnistamiseen.

Ohjelma järjestetään 2.3. – 14.4.2020 (lähiopetuspäivät Joensuussa). Koulutuksessa on tauko 16. – 29.3.2020.

Code Academyn kautta uusiin työtehtäviin

Ohjelman jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin keväällä alkavaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jossa pääset hyödyntämään oppimia taitojasi lisää alalla, josta työt eivät lopu. Koulutusohjelman aikana pääset soveltamaan osaamistasi suoraan työtehtävissä merkittävällä tavalla.

Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa kehityspolkusi konkreettisesti ja lunastaa uusi työpaikka omaa urakehitystäsi tukien. Mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta jo ennestään kokemusta, voit hyvin löytää itsellesi työpaikan jo Bootcampin aikana!

Tervetuloa Code Bootcamp -hakijainfoon tiistaina 11.2.klo 11.00 kuulemaan lisää ohjelman tavoitteista, sekä tapaamaan koulutusohjelman järjestäjiä ja aiempien toteutuksien osallistujia henkilökohtaisesti! Osoite: Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Torikatu 36 A, 80100 Joensuu.

Ohjelman alustavat haastattelupäivämäärät ovat pe 14.2. ja to 27.2., joten kannattaa pitää kyseiset päivät muistissa kalenterissa. Olemme hakijoihin henkilökohtaisesti yhteydessä tarkemmista yksityiskohdista.

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Yhteistyössä