Kaikki ohjelmat

Code Bootcamp

Kasvata koodausosaamistasi ja opi ohjelmistoalan tuoreimmat taidot maksuttomassa 25 päivän tehokoulutuksessa

Tähtäimessä ohjelmistoala? Ota koodi haltuun Code Bootcampissa

Oletko kiinnostunut koodauksesta, mutta sopivaa saumaa uuden oppimiselle ei ole löytynyt? Etsitkö tapaa päästä koodausurallasi alkuun tai nostaa nykyistä osaamistasi uudelle tasolle? Verkkokoulutuksena järjestettävä maksuton Code Bootcamp auttaa sinua kasvattamaan koodaustaitojasi ja kiihdyttämään osaamisesi kohti näköistäsi urahuippua vain 25 päivässä. 

Code Bootcamp on rakennettu sinulle, joka etsit uusia uramahdollisuuksia ja innostut kasvattamaan koodausosaamistasi alan huippukouluttajien opastamana. Koodi taipuu kauttamme moneen ja ohjelma sopii niin alalle tuoreena astuville, kuin jo hieman edistyneemmillekin koodareille. Olemme kouluttaneet satoja ihmisiä koodauksen pariin Code Bootcampin kautta ja monet heistä ovat edenneet ohjelmistoalan monipuolisiin työtehtäviin. 

Järjestimme yhdessä TE-toimiston kanssa TE-liven. Livessä oli mahdollista päästä esittämään tarkentavia kysymyksiä Bootcampiin liittyen ja saada siitä lisätietoa. Pääset livetallenteeseen käsiksi vielä jälkikäteenkin. TE-liven tallenne löytyy tämän linkin takaa. 

 

Ota yhteyttä

Leivo_Samuel

Samuel Leivo | Satakunta

samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304
niina-heikkinen_250x250

Niina Heikkinen | Pohjanmaa & Etelä-Pohjanmaa

niina.heikkinen@saranen.fi
044 025 5628

Heräsikö sinulle kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä - autamme ja vastaamme mielellämme! 

Pääset syventämään osaamistasi mm. seuraavista aiheista

Ohjelmistokielet

Yleinen ohjelmointi

Pilviteknologiat

Pilvipalvelut

Tietokannat

Analytics-data

Tietojärjestelmät

Tietojärjestelmät-tietokannat
Code Bootcamp intensiivikoulutus on työvoimakoulutusta, joka toteutetaan Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla yhteistyössä paikallisten TE-palveluiden, ELY-keskuksien, Software Finlandin ja Sarasen kanssa. Ohjelma on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille ja sen koulutuskieli on suomi.

Suuntaa kohti näköistäsi uraa – Bootcamp sopii monille eri taustoille

Code Bootcamp on tuleville ohjelmisto- ja IT-alan tekijöille suunnattu 25 päivän mittainen intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan. Koulutus sopii hieman alaan jo perehtyneille, IT-alan vastavalmistuneille, koodausprojekteja harrastuksenaan tehneille kuin jo edistyneillekin koodareille. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen pariin. 

Sen lisäksi, että Code Bootcamp auttaa sinua ottamaan koodia haltuun, toimii se myös erinomaisena ponnahduslautana syksyllä alkavaan Code Academy RekryKoulutukseen  (haku aukeaa myöhemmin). Mahdollisuutesi päästä mukaan kuuden kuukauden mittaiseen Code Academy RekryKoulukseen paranevat roppakaupalla, sillä Code Bootcampin sisältö syventyy Academyn(kin) aiheisiin.  Olemme järjestäneet vuosien varrella monia kymmeniä Code Bootcamp + Code Academy -toteutuksia, joiden kautta jo useat sadat ihmiset ovat löytäneet uuden uran ohjelmistotehtävien parissa.

Hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi heti hakuajan startattua!

Code Bootcamp pähkinänkuoressa

Nostetta uralle vain 25 päivässä

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Code Bootcamp on 25 päivän ohjelmistokehityksen intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on avata sinulle uusia uramahdollisuuksia ja kasvattaa osaamistasi koodauksen parissa. Koulutusjakson aikana pääset ottamaan haltuun tuoreimpia oppeja alan parhaiden kouluttajien avulla ja kehittämään taitojasi erilaisten yksilö- ja ryhmätehtävien kautta. Opitut tiedot ja taidot eivät jää ainoastaan teorian tasolle, vaan pääset Bootcampin aikana rakentamaan demotyön, jonka avulla pääset osoittamaan yrityksille taitosi konkreettisesti.

Ohjelma järjestetään etätoteutuksena ja on osallistujille maksuton. Ohjelman koulutuskieli on suomi. Code Bootcamp on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille. Se järjestetään tiiviissä yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksien, Software Finlandin sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

Asiantuntija
Löydä itsesi näköisiä uramahdollisuuksia

Vie uraasi toivomaasi suuntaan. Koodi taipuu ohjelman kautta moneksi. Tarjoamme sinulle työkalut ja tarvittavan tuen viedä osaamistasi haluamaasi suuntaan. Kiihtyvän digitalisaation ansiosta yhä useampi palvelu on nykypäivänä koodinpätkässä kiinni, mikä tarjoaa yhä monipuolisempia uramahdollisuuksia.

Koulutus sopii hieman alaan jo perehtyneille, IT-alan vastavalmistuneille, koodausprojekteja harrastuksenaan tehneille kuin jo edistyneillekin koodareille. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen pariin.

Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Saat uusia oppeja taskuusi. Ohjelman aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten ja ryhmätyöskentelyn avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden avulla.

Bootcampin aikana rakennat demon, jota voit käyttää työnhaussa näytteenä osaamisestasi

Koulutusta
Ponnahduslauta uuteen työhön

Bootcampista eväät työllistymiseen. Bootcampin jälkeen sinulla on loistavat mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin alkavaan Sarasen Code Academy -RekryKoulutukseen, jonka tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päätteeksi. Academyn kautta uusia tekijöitä rekrytoiva yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja uuden oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa taitosi ohjelmassa luodun demon avulla ja lunastaa uusi työpaikka itsellesi.

Työsopimus -uusi työ

Osallistujatarinoita

Opin Bootcampilla paljon uutta ja hyödyllistä asiaa. Kuvittelin, että ohjelma olisi rankka putki, mutta asioita opiskeltiin rauhalliseen tahtiin, mikä oli tosi hyvä. Koin myös Sarasen työnhaaun valmennuksen erittäin hyödylliseksi. Kouluttajat ovat olleet kaikki ihan superhyviä!
 

- Johanna Ilmolahti, Varsinais-Suomen Code Bootcampin osallistuja 2020

code-bootcamp-academy-kuvitus-2
Code Bootcamp toimi minulle ponnahduslautana Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan. Tiesin, että haastamalla itseni ja panostamalla Bootcampiin opin lisää ohjelmistokehityksestä ja pääsen sitä kautta mukaan Code Academyyn. Suosittelen koulutusohjelmaa kaikille toimialasta kiinnostuneille, aikaisemmasta osaamisesta riippumatta.
 

- Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Opin jotain uutta jokaisena koulutuspäivänä. Kävimme todella laajasti läpi erilaisia aihealueita, ja teknologiakouluttajan valtaisaa tietomäärää ei voinut kuin ihailla. Bootcampin jälkeen Code Academy toimi aika selvänä jatkumona, ja ohjelmointikärpänen oli päässyt sen verran puraisemaan, ettei hakemista tarvinnut kahta kertaa miettiä.

- Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture Oy

code-bootcamp-academy-kuvitus
0 / 0

Näin haet mukaan

1. Jätä hakemus TE-palveluihin

Voit hakea koulutusohjelmaan, jos olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Esivalinta koulutukseen tehdään TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Jätä hakemus alta omalle alueellesi!

Muistathan täyttää TE-palveluiden lisäksi myös Sarasen osaamisprofiilin!

 

Pohjanmaa (koulutusnumero: 714226)

Satakunta (koulutusnumero: 714199)

Etelä-Pohjanmaa (koulutusnumero: 714259)

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili

Täytä Sarasen osaamisprofiili ja jätä yhteystietosi meille - kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Käymme hakemuksia läpi heti hakuajan startattua, hae siis mukaan viipymättä!

Koulutuksen sisältö ja info

 

Koulutuksen pituus: 25 päivää

Hakuaika: 15.5.-12.6.2023

Koulutuksen ajankohta: 31.7.-1.9.2023

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Software Finland & Saranen.

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Koulutuksen aikana pääset syventymään mm. seuraaviin aiheisiin: 

 • Ohjelmoinnin yleiskuva, erilaiset ohjelmointikielet ja niiden käyttötarkoitukset
 • Algoritminen ajattelu ja olio-ohjelmointi
 • Versionhallinta (Git, Github, Heroku) 
 • Ketterä ohjelmistokehitys: Agile, DevOps, Scrum 
 • C#-ohjelmointikieli ja .NET-ympäristö  
 • SQL-kieli ja tietokannat 
 • Web-ohjelmointi (HTTP, API) 
 • Pilvipalvelut (Azure) 
 • Python-ohjelmointi 
 • Ohjattu projektityöskentely (demo) 
 • Työnhakuvalmennus