Code Bootcamp - Häme

Kasvata koodausosaamistasi ja opi ohjelmistoalan tuoreimmat taidot maksuttomasta 20 päivän koulutuksesta

Tähtäimessä ohjelmistoala? Koodaa urasi seuraava kappale Code Bootcampista

Oletko kiinnostunut koodauksesta, mutta sopivaa saumaa uuden oppimiselle ei ole löytynyt? Etsitkö tapaa päästä koodausurallasi alkuun tai nostaa nykyistä osaamistasi uudelle tasolle? Verkkokoulutuksena järjestettävä maksuton Code Bootcamp auttaa sinua kasvattamaan koodaustaitojasi ja kiihdyttämään osaamisesi kohti näköistäsi urahuippua vain 20 päivässä Hämeen alueella.

Code Bootcamp on rakennettu sinulle, joka etsit uusia uramahdollisuuksia ja innostut kasvattamaan koodausosaamistasi alan huippukouluttajien opastamana. Koodi taipuu kauttamme moneen ja ohjelma sopii niin alalle tuoreena astuville, kuin jo hieman edistyneemmillekin koodareille. Meille koodaus merkitsee ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja tiettyä taustaa tärkeämpää onkin kiinnostuksesi ohjelmistokehitystä kohtaan ja motivaatiosi kehittyä kasvualan osaajaksi.

Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää koodauksesta. Lue lisää, hae mukaan pian ja koodaa urasi seuraava kappale Code Bootcampista!

Tervetuloa osallistumaan TE-liveen tiistaina 15.2 klo 13! Livessä tapaat koulutuksen järjestäjän ja pääset esittämään mieltäsi korventavia kysymyksiä. Osallistu mukaan tästä!

Suuntaa kohti näköistäsi uraa – Bootcamp sopii monille eri taustoille

Code Bootcamp on Hämeen alueen tuleville ohjelmisto- ja IT-alan tekijöille suunnattu 20 päivän mittainen intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja ohjelmistokehityksen maailmaan. Koulutus sopii hieman alaan jo perehtyneille, IT-alan vastavalmistuneille, koodausprojekteja harrastuksenaan tehneille kuin jo edistyneillekin koodareille. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen pariin.

Code Bootcamp toimii myös erinomaisena astinlautana kohti Code Academyä (haku aukeaa myöhemmin), mikäli haluat kehittää osaamistasi ennen yrityksessä työskentelyä. Code Bootcampin osallistujana pääset tutustumaan jo ennakkoon joihinkin Code Academy Hämeen yhteistyöyrityksiin, jolloin mahdollisuutesi päästä mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan paranevat.

 

Koulutuksen aikana pääset uppoutumaan laaja-alaisesti web-devauksen teemoihin huippukouluttajien vetämänä ja pääset käsiksi oppeihin, joita koulunpenkiltä olisi muuten hankala saada. Bootcampin huippuna toimii rakentamasi demo, jonka avulla pääset osoittamaan yrityksille taitosi ja innokkuutesi konkreettisesti. Lue lisää Code Bootcampin koulutuskokonaisuudesta ja mahdollisuuksista tästä!

Code Bootcamp intensiivikoulutus on työvoimakoulutusta, joka toteutetaan Hämeen alueella yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksien ja Sarasen kanssa. Ohjelma on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi heti hakuajan startattua!

Ota yhteyttä

laura-hovi-saranen

Laura Hovi

Project Specialist
laura.hovi@saranen.fi
040 673 6381

Heräsikö sinulle kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä - autamme ja vastaamme mielellämme! 

Pääset syventämään osaamistasi mm. seuraavista aiheista

Web-devaus

Web-kehitys

Pilviteknologiat

Pilvipalvelut

Tietokannat

Yleinen ohjelmointi

Tietojärjestelmät

Tietojärjestelmät-tietokannat

Tee näköistäsi koodia. Tarjoamme sinulle työkalut ja tarvittavan tuen viedä osaamistasi haluamaasi suuntaan alan huippukouluttajien siivittämänä. Uusista osaajista on nopeasti kehittyvillä markkinoilla kasvava tarve ja alan työllistymisnäkymät ovat erinomaiset. Ohjelma avaakin ovia monenlaisille urapoluille, teknologiasta tai kielestä riippumatta.

 

Code Bootcamp pähkinänkuoressa

Nostetta uralle vain 20 päivässä

Muutakin kuin pelkkä koulutus. Code Bootcamp on 20 päivän ohjelmistokehityksen intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on avata sinulle uusia uramahdollisuuksia ja kasvattaa osaamistasi koodauksen parissa. Koulutusjakson aikana pääset ottamaan haltuun tuoreimpia oppeja alan parhaiden kouluttajien avulla ja kehittämään taitojasi erilaisten yksilö- ja ryhmätehtävien kautta. Opitut tiedot ja taidot eivät jää ainoastaan teorian tasolle, vaan pääset Bootcampin aikana rakentamaan demotyön, jonka avulla pääset osoittamaan yrityksille taitosi konkreettisesti.

Ohjelma järjestetään etätoteutuksena ja on osallistujille maksuton. Code Bootcamp on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille. Se järjestetään tiiviissä yhteistyössä TE-palveluiden, ELY-keskuksien sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

Asiantuntija
Löydä itsesi näköisiä uramahdollisuuksia

Vie uraasi toivomaasi suuntaan. Koodi taipuu ohjelman kautta moneksi ja tarjoamme sinulle työkalut ja tarvittavan tuen viedä osaamistasi haluamaasi suuntaan. Kiihtyvän digitalisaation ansiosta yhä useampi palvelu on nykypäivänä koodinpätkässä kiinni, mikä tarjoaa yhä monipuolisempia uramahdollisuuksia.

Koulutus sopii hieman alaan jo perehtyneille, IT-alan vastavalmistuneille, koodausprojekteja harrastuksenaan tehneille kuin jo edistyneillekin koodareille. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä ohjelmistokehityksen pariin.

Useita rooleja tarjolla
Hanki taitoja, joista työnantajat kilpailevat

Saat uusia oppeja taskuusi. Ohjelman aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten ja ryhmätyöskentelyn avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden avulla.

Koulutuksen aikana pääset syventymään mm. seuraaviin aiheisiin: 

 • Ohjelmoinnin yleiskuva
 • HTML-perusteet
 • Algoritminen ajattelu, ohjausrakenteet, olio-ohjelmointi (Python)
 • Tietokantojen perusteet, SQL
 • Web-ohjelmointi
 • JavaScript
 • Ohjelmistotestaus
 • Mobiiliohjelmointi ja pilvipalvelut
 • Rakennat demon, jota voit käyttää työnhaussa näytteenä osaamisestasi
Koulutusta
Ponnahduslauta uuteen työhön

Bootcampista eväät työllistymiseen. Bootcampin jälkeen sinulla on loistavat mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin Hämeessä alkavaan Sarasen Code Academy -RekryKoulutukseen, jonka tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päätteeksi. Academyn kautta uusia tekijöitä rekrytoiva yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja uuden oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp onkin oiva mahdollisuus osoittaa taitosi ohjelmassa luodun demon avulla ja lunastaa uusi työpaikka itsellesi.

Toteuttamiemme RekryKoulutuksien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet uuden työn ohjelmistokehityksen parissa. Academyn kautta tuleva roolisi voi olla esimerkiksi:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-projektipäällikkö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
 • IT-tukihenkilö
Työsopimus -uusi työ

Osallistujatarinoita

Opin jotain uutta jokaisena koulutuspäivänä. Kävimme todella laajasti läpi erilaisia aihealueita, ja teknologiakouluttajan valtaisaa tietomäärää ei voinut kuin ihailla. Bootcampin jälkeen Code Academy toimi aika selvänä jatkumona, ja ohjelmointikärpänen oli päässyt sen verran puraisemaan, ettei hakemista tarvinnut kahta kertaa miettiä.

- Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture Oy

code-bootcamp-academy-kuvitus
Code Bootcamp toimi minulle ponnahduslautana Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan. Tiesin, että haastamalla itseni ja panostamalla Bootcampiin opin lisää ohjelmistokehityksestä ja pääsen sitä kautta mukaan Code Academyyn. Suosittelen koulutusohjelmaa kaikille toimialasta kiinnostuneille, aikaisemmasta osaamisesta riippumatta.
 

- Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Opin Bootcampilla paljon uutta ja hyödyllistä asiaa. Kuvittelin, että ohjelma olisi rankka putki, mutta asioita opiskeltiin rauhalliseen tahtiin, mikä oli tosi hyvä. Koin myös Sarasen työnhaaun valmennuksen erittäin hyödylliseksi. Kouluttajat ovat olleet kaikki ihan superhyviä!
 

- Johanna Ilmolahti, Varsinais-Suomen Code Bootcampin osallistuja 2020

code-bootcamp-academy-kuvitus-2
0 / 0

Näin haet mukaan

Täytä Sarasen osaamisprofiili

Täytä Sarasen osaamisprofiili ja jätä yhteystietosi meille - kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana. Käymme hakemuksia läpi heti hakuajan startattua, hae siis mukaan viipymättä!

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 20 päivää

Hakuaika: 25.1. - 20.2.2022

Koulutuksen ajankohta: 10.3-6.4.2022

Ohjelman toteuttavat tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut ja Saranen Consulting. 

Ohjelma on työvoimakoulutusta, jonka ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 (klo 9-16:15). Koulutusneuvontaa saa myös Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Koulutuksen aikana pääset syventymään mm. seuraaviin aiheisiin: 

 • Ohjelmoinnin yleiskuva
 • HTML-perusteet
 • Algoritminen ajattelu, ohjausrakenteet, olio-ohjelmointi (Python)
 • Tietokantojen perusteet, SQL
 • Web-ohjelmointi
 • JavaScript
 • Ohjelmistotestaus
 • Mobiiliohjelmointi ja pilvipalvelut