Code Training Camp

Code Training Camp

Nappaa uramahdollisuus ohjelmistokehityksen pariin osallistumalla tähän täydennyskoulutukseen

Code Training Camp on 35 päivää kestävä täydennyskoulutus, joka keskittyy sulautettuun järjestelmien ohjelmointiin. Koulutus sisältää 27 lähiopetuspäivää ja 8 etäpäivää. Asiantuntevat kouluttajamme auttavat sinua kehittämään taitojasi, jonka lisäksi pääset työstämään myös itsenäisiä tehtäviä. Koulutuksemme on käytännönläheistä, jotta opitut tietotaidot ovat mahdollisimman hyvin siirrettävissä työelämään.

Pääset tekemään konkreettisen ohjelmointidemon työnäytteeksesi

Code Training Camp -koulutuksen tavoitteena on, että ohjelman aikana jokainen osallistuja tekee konkreettisen ohjelmointidemon, joka toimii myöhemmin työnäytteenäsi töitä hakiessa. Ohjelmointiosaaminen on todella konkreettista, joten mitä paremmin pystyt esittämään omaa osaamistasi ja potentiaaliasi yritykselle työnhaussa, sitä houkuttelevampi osaaja olet työmarkkinoilla. Koulutuksessa käsiteltävät teknologiat tarkentuvat vielä myöhemmin.

Oulun yritykset tarvitsevat sinua

Oulussa on paljon yrityksiä, jotka tekevät laiteläheistä ohjelmistokehitystä. Yritysten kanssa käytyjen keskustelujen perusteella tarvetta uusille osaajille löytyy, mutta päteviä osaajia on heikosti tarjolla. Code Training Camp -koulutuksemme on siis todella ajankohtainen ja hyvä mahdollisuus päästä alalle, jossa osaavista työntekijöistä on pulaa.

Mikäli aihe kiinnostaa ja koet, että koulutus edesauttaa työllistymistäsi IT-alalle, hae mukaan koulutukseen! Mitään vaatimustasoa osaamiselle koulutuksessa ei ole. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyy jonkinlaista taustaa ohjelmistokehitykseen tai IT-alalle joko koulutuksen, työn tai harrastuneisuuden kautta.

Haku koulutukseen päättyy 19.8.

Kesto: 35 päivää
Aloituspaikkoja: 15
Ajankohta: 30.8.–17.10.2019

Tervetuloa kuulemaan koulutuksesta lisää keskiviikkona 7.8. klo 13.00 osoitteeseen Teknologiantie 1, Eurooppa-luokka!

Kiinnostuitko? Ilmoita itsestäsi meille!

 

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.