Hakuohjeet

Hakuohjeet

Hakuaika on päättynyt.

Kenelle Code Training Camp on tarkoitettu?

Hakukelpoisuus: Voit hakea Code Training Campiin, jos olet työtön työnhakija. Koulutuksen alkaessa sinulla tulee olla työnhaku voimassa TE-toimistossa.

Sopivuus: Code Training Camp soveltuu kenelle tahansa ohjelmistokehityksestä kiinnostuneelle! Sinulla voi olla jo esimerkiksi koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kokemusta aiheesta, mutta tärkeintä on motivaatio ja aito halu kehittyä! Training Camp vaatii sitoutumista opiskeluun, joten sinulla tulee olla riittävästi aikaa sekä lähiopetuspäiville osallistumiseen että itsenäisten tehtävien suorittamiseen.

Valinnat: Hakemuksen jätettyäsi selvitämme sopivuutesi ohjelmaan ja saatat saada kutsun haastatteluun. Lopulliset valinnat tekee TE-palvelut sekä Saranen.

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.