Code Academy - Pirkanmaa

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pirkanmaa
Hakuaika päättyy 9.11.2020
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutuksen ajankohta 8.12.2020 - 9.6.2021

Koodista riittää tekemistä – löydä uusi työ ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa!

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys tai -testaus? Etsitkö väylää suunnata uusiin töihin ohjelmistoalan tehtävien parissa? Koodaa urasi seuraava kappale Code Academyn kautta ja aloita uusi työ alalla, jossa tekemistä riittää. 

Ohjelmistoalan kehitys on yksi suurimmista markkinoiden vauhdittajista. Yhä useamman tuotteen ja palvelun ollessa koodinpätkässä kiinni, uusista ohjelmisto- ja IT-alan tekijöistä on yhä kasvavampi kysyntä. Nyt, jos joskus, on koodareille kunnolla tilausta.

Useat Pirkanmaan alueen yritykset etsivätkin nyt toteutettavan Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia monenlaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin – tehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle tuoreina astuville koodareillekin. Työt etsivät tekijäänsä, oletko etsimämme osaaja? 

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi – ohjelman monet hyödyt

Kaikki Sarasen palvelut jatkavat toimintaansa toistaiseksi 100% digitaalisesti. Koko hakuprosessi hoituu kätevästi etänä ja ohjelma käynnistyy yhteistyöyritysten kanssa suunnitelmallisesti. Hae mukaan pian – käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Monia avoimia työtehtäviä

 • Uusia avoimia työrooleja on tarjolla jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville tekijöille. Ohjelmistoalan tehtävien kirjo on laaja ja yhteistyöyrityksemme etsivätkin tulevaisuuden osaajia kehitys- ja testaustehtäviin (mm. front-end, UI/UX, back-end, full stack), kuin myös IT-alan projektipäällikkötehtäviin. Ohjelma avaa siis mahdollisuuksia erilaisille urapoluille! Katso tästä rekytoivat yritykset - mukana ovat mm: Abako, Gelo, Geniem, Headpower, Leanware, Pinja Digital ja Sasken Finland. 

Code Academysta uuteen työhön

 • Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Ohjelma järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena ja on osallistujille maksuton. 

Alalla riittää tekemistä

 • Koodi ja data kulkee mukana kaikkialla nykyliiketoiminnassa, eikä ohjelmistoalan roolia markkinoilla voi liiaksi korostaa. Ajantasainen ohjelmisto-osaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on Pirkanmaan alueella kasvava tarve.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

 • Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen kokonaisuuteen. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

Millainen kokemus on olla mukana rekrytoivassa koulutusohjelmassa? Katso video alta tai lue, mitä Code Academy -ohjelmassa mukana oleva Johanna, on mieltä!

 

Etsimme henkilöitä useisiin eri rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat Code Academyn kautta uusia osaajia erilaisiin työtehtäviin. Koulutus avaa ovia monenlaisille työurille – roolisi voi olla tulevaisuudessa esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • Järjestelmä- tai sovellusasiantuntija
 • Front-end -kehittäjä
 • IT-tukihenkilö
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer

Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin. Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa. 

Katso hakuohjeet alempaa ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Yrityksissä mittava asiantuntijapula – oletko etsimämme osaaja?

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä tai -testauksesta, testausautomaatiosta, IT-alan projektitehtävistä tai ERP, CRM- ja pilvipalveluista esimerkiksi työkokemuksen, koulutuksen tai muiden projektien kautta. Jos tunnistat itsesi joistakin seuraavista piirteistä, olet varmasti meitä kiinnostava hakija:

 • Olet analyyttinen tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi
 • Olet ICT-alasta kiinnostunut ja sinulla on teknistä osaamispohjaa (esim. front/back-end, sulautetut järjestelmät, mobiilikehitys, Java, pilvipalvelut, tietokantaosaaminen)
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista 
 • Haluat käyttää luovuutta tai graafista osaamistasi ja olet kiinnostunut esim. UI/UX ja Web-kehityksestä
 • Sytyt koodauksesta ja sinua kiinnostaa teknisemmät kehitystehtävät, tai haluat hyödyntää osaamistasi asiakasrajapinnassa ja syventyä monipuolisiin IT-projekteihin 
 • Soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan korkeakoulututkinto (tietojenkäsittely, DI, insinööri), IT-tradenomi, insinööri, datanomi, opintotason koulutus pelinkehityksestä tai IT-alalta

Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn ohjelmistoalan tehtävien parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 20-25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla. Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Modernit web-teknologiat ja ohjelmointikielet (HTML5, CSS3, Javascript, React, Node.js, Angular)
 • Tietokannat (SQL, PostgreSQL)
 • Käytettävyys ja käyttöliittymät - UI/UX Design
 • Pilvipalvelut (Microsoft Azure ja AWS)
 • Scrum
 • DevOps (mm. Git, Jira, Docker, Jenkins, Vagrant, Ansible)

Kaipaatko vielä lisää tietoa ohjelmasta? Katso hakijainfotilaisuus, jokä järjestettiin 29.10. Facebook livessä täältä!

Hae mukaan pian! Näin varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti.

 

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Mukana olevat yritykset mm.

Abako kehittää tietojärjestelmiä, joissa suuret käyttäjämäärät, luotettava tietoturva ja korkea saavutettavuus kohtaavat.

Filosofiamme on, että käytettävyys ohjaa teknologiaa. Käyttäjälle tämä tarkoittaa älykkäämpiä verkkopalveluja ja tietojärjestelmiä, jotka sujuvoittavat arkea ja tehostavat työn tuottavuutta. Kaukaa näkee lähelle: tunnistamme asiakkaan toiminnan kannalta lisäarvoa tuottavat tekijät. Yhdistämme eri toimialojen parhaat käytännöt ja monipuoliset, aikaa kestävät teknologiat.

Lue lisää Abakosta osoitteessa: www.abako.fi

 

Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.etteplanmore.com

Gelo toteuttaa verkkokauppoja, laajennuksia ja integraatiota pääasiassa Magento- ja WooCommerce-alustoilla.

Lue yrityksestä lisää osoitteessa: www.gelo.fi

Geniem on tamperelainen digitaalisten palvelujen suunnittelua ja kehitystä suurella sydämellä tarjoava ohjelmistotalo. Intohimonamme on luoda ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme erottuvat kilpailijoista, sitouttavat heidän asiakkaita ja tekevät jatkuvasti parempaa tulosta. Palvelumme erikoistuvat muun muassa Wordpress-kehitykseen, designiin ja käytettävyyteen sekä ohjelmistokehitykseen.


Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.geniem.fi

Headpower auttaa tehostamaan verkkoyhtiöiden ja heidän yhteistyökumppaneidensa toimintaa ja
sen laatua edistyksellisillä, digitaalisilla tuotteillamme.

Sähkö-, vesi, kaukolämpö- ja televerkostojen suunnittelu-, rakennus- sekä niiden kunnossapitotyöt tehdään nopeammin, turvallisemmin ja laadukkaammin sovelluksiamme ja ohjeistojamme käyttämällä.

Lue lisää yrityksestä osoitteessa: www.headpower.fi 

 

Leanware Oy on asiantuntija- ja ohjelmistokumppani tuotannon, toimitusketjun ja sisälogistiikan digitalisointiin. Tutustu meihin lisää täällä. Lisätietoja meillä työskentelystä saat myös urasivuiltamme

Ketä etsimme?  

Ohjelmistotuotannon osaajien jatkuvan kasvamisen seurauksena tarvitsemme joukkoomme uutta Software Specialistia. Jos aito asiakkaiden ongelmien ratkaisu softan avulla sytyttää sinut ja haluat syventää osaamistasi, saatat olla hyvinkin hakemamme henkilö. 

Toivomme sinulta: 

 • Kokemusta tai kiinnostusta ohjelmistokehitystä kohtaan 
 • Kokemusta, harrastuneisuutta tai mielenkiintoa yhteen tai useampaan yleisimmistä teknologioistamme: C#, .NET Framework, SQL, Angular 
 • Aitoa halua ratkaista asiakkaiden ongelmia asiakaslähtöisesti 
 • Tiimityötaitoja toimia (Scrum)-tiimeissä, joissa kaikki saavat olla oma itsensä 
 • Pitkäjänteisyyttä, kiinnostusta kasvaa oman osaamisalueen asiantuntijaksi sekä kykyä 
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi 

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen. Tehtävämme on tarjota näkemystä liiketoimintasi haasteisiin, visioida kanssasi tulevaa ja viedä uudet ideat käytäntöön. Lupaamme olla opas, jonka kanssa voit kehittää liiketoimintaa tulevaisuuden kestäväksi. 

Asiakkaamme ovat teollisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin. 

Pinja syntyi, kun merkittävä joukko teollisen digitalisaation huippuyrityksiä, Protacon, ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen, yhdistivät voimansa. Pinja työllistää Suomessa lähes 500 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Lisää yrityksestä: www.pinja.com

Ketä etsimme?  

Etsimme tiimejämme laajentamaan oppimisnälkäisiä ohjelmistosuunnittelijoita. Työskentelemme paljon reaalimaailman ympäristöissä (tehtaat, tuotantolaitokset), joten laitepuolen ja automaation koulutuksesta tai työkokemuksesta on sinulle merkittävästi hyötyä ohjelmistotiimien työtehtävissämme. 

Toivomme sinulta: 

 • Soveltuvaa koulutusta automaation tai ohjelmistosuunnittelun saralta 
 • Matemaattista hahmotuskykyä 
 • Rohkeutta ja proaktiivisuutta asiakkaiden suuntaan 
 • Ratkaisukeskeistä asennetta 
 • Motivaatiota kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä roolissasi 

Pinjalla työskentelee useita satoja ohjelmistoalan ammattilaisia usealla paikkakunnalla. Autamme toinen toisiamme ratkomaan arjen ongelmiamme ja olemme aina ylpeitä yhteisistä saavutuksistamme. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja käytämme 10 päivää digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen vuosittain. 

Sasken Finland palvelee asiakkaitaan laitteisto- ja ohjelmistotuotteiden suunnittelussa ja kehittämisessä, sekä tarjoaa palveluja mm. tietoliikenteen, teollisuuden, puolustusalan, lääketieteen ja Satcomin toimialoille. Saskenilla on vahva kokemus menestyksekkäästä tuotekehityksestä huippuluokan langattomien teknologioiden asiantuntemuksella. Lue lisää osoitteessa: www.sasken.fi 

 

Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Voit ottaa yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön Samuel Leivoon joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Voit myös vaihtoehtoisesti katsoa, jos löydät vastauksen usein kysyttyjen kysymysten joukosta verkkosivuiltamme.

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

samuel-leivo-saranen-consulting

Samuel Leivo
Project Coordinator
samuel.leivo@saranen.fi
050 414 3304