Koodista riittää tekemistä – löydä uusi työ ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa!

Ohjelman hakuaika on päättynyt

---

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys tai -testaus? Etsitkö väylää suunnata uusiin töihin ohjelmistoalan tehtävien parissa? Koodaa urasi seuraava kappale Code Academyn kautta ja aloita uusi työ alalla, jossa tekemistä riittää. 

Ohjelmistoalan kehitys on yksi suurimmista markkinoiden vauhdittajista. Yhä useamman tuotteen ja palvelun ollessa koodinpätkässä kiinni, uusista ohjelmisto- ja IT-alan tekijöistä on yhä kasvavampi kysyntä. Nyt, jos joskus, on koodareille kunnolla tilausta.

Useat Pirkanmaan alueen yritykset etsivätkin nyt toteutettavan Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia osaajia monenlaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin – tehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle tuoreina astuville koodareillekin. Työt etsivät tekijäänsä, oletko etsimämme osaaja? 

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi – ohjelman monet hyödyt

Kaikki Sarasen palvelut jatkavat toimintaansa toistaiseksi 100% digitaalisesti. Koko hakuprosessi hoituu kätevästi etänä ja ohjelma käynnistyy yhteistyöyritysten kanssa suunnitelmallisesti. Hae mukaan pian – käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Monia avoimia työtehtäviä

 • Uusia avoimia työrooleja on tarjolla jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville tekijöille. Ohjelmistoalan tehtävien kirjo on laaja ja yhteistyöyrityksemme etsivätkin tulevaisuuden osaajia kehitys- ja testaustehtäviin (mm. front-end, UI/UX, back-end, full stack), kuin myös IT-alan projektipäällikkötehtäviin. Ohjelma avaa siis mahdollisuuksia erilaisille urapoluille! Katso tästä rekytoivat yritykset - mukana ovat mm: Abako, Gelo, Geniem, Headpower, Leanware, Pinja Digital ja Sasken Finland. 

Code Academysta uuteen työhön

 • Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Ohjelma järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena ja on osallistujille maksuton. 

Alalla riittää tekemistä

 • Koodi ja data kulkee mukana kaikkialla nykyliiketoiminnassa, eikä ohjelmistoalan roolia markkinoilla voi liiaksi korostaa. Ajantasainen ohjelmisto-osaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on Pirkanmaan alueella kasvava tarve.

Saat varmasti uusia oppeja taskuusi

 • Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen kokonaisuuteen. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.

Millainen kokemus on olla mukana rekrytoivassa koulutusohjelmassa? Katso video alta tai lue, mitä Code Academy -ohjelmassa mukana oleva Johanna, on mieltä!

 

Etsimme henkilöitä useisiin eri rooleihin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Yhteistyöyrityksemme rekrytoivat Code Academyn kautta uusia osaajia erilaisiin työtehtäviin. Koulutus avaa ovia monenlaisille työurille – roolisi voi olla tulevaisuudessa esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • Järjestelmä- tai sovellusasiantuntija
 • Front-end -kehittäjä
 • IT-tukihenkilö
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer

Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin. Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa. 

Katso hakuohjeet alempaa ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi heti haun startattua!

Yrityksissä mittava asiantuntijapula – oletko etsimämme osaaja?

Arvostamme hakijoiltamme aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä tai -testauksesta, testausautomaatiosta, IT-alan projektitehtävistä tai ERP, CRM- ja pilvipalveluista esimerkiksi työkokemuksen, koulutuksen tai muiden projektien kautta. Jos tunnistat itsesi joistakin seuraavista piirteistä, olet varmasti meitä kiinnostava hakija:

 • Olet analyyttinen tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi
 • Olet ICT-alasta kiinnostunut ja sinulla on teknistä osaamispohjaa (esim. front/back-end, sulautetut järjestelmät, mobiilikehitys, Java, pilvipalvelut, tietokantaosaaminen)
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista 
 • Haluat käyttää luovuutta tai graafista osaamistasi ja olet kiinnostunut esim. UI/UX ja Web-kehityksestä
 • Sytyt koodauksesta ja sinua kiinnostaa teknisemmät kehitystehtävät, tai haluat hyödyntää osaamistasi asiakasrajapinnassa ja syventyä monipuolisiin IT-projekteihin 
 • Soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan korkeakoulututkinto (tietojenkäsittely, DI, insinööri), IT-tradenomi, insinööri, datanomi, opintotason koulutus pelinkehityksestä tai IT-alalta

Tähtäimessämme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn ohjelmistoalan tehtävien parissa. Saat ohjelman kautta tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi noin 20-25 koulutuspäivän myötä alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamana, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla. Koulutuksen aikana käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Modernit web-teknologiat ja ohjelmointikielet (HTML5, CSS3, Javascript, React, Node.js, Angular)
 • Tietokannat (SQL, PostgreSQL)
 • Käytettävyys ja käyttöliittymät - UI/UX Design
 • Pilvipalvelut (Microsoft Azure ja AWS)
 • Scrum
 • DevOps (mm. Git, Jira, Docker, Jenkins, Vagrant, Ansible)

Kaipaatko vielä lisää tietoa ohjelmasta? Katso hakijainfotilaisuus, jokä järjestettiin 29.10. Facebook livessä täältä!

Hae mukaan pian! Näin varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta esivalinnastasi mahdollisimman nopeasti.

 

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!