Code Academy

Code Academy

Rekrytoiva koulutusohjelma ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin

Haku Code Academyyn käynnistyy alkuvuodesta 2019 Tampereella, Lappeenrannassa ja Joensuussa. Turussa ohjelma on käynnissä marraskuusta 2018 huhtikuuhun 2019.

Code Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta etsitään ohjelmistokehityksen tulevia ammattilaisia monipuolisiin työtehtäviin.

Ohjelman aikana osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien. Tämän lisäksi 5-6 kk ajalle sisältyy koulutuspäiviä ja oppimistehtäviä ohjelmistokehitysosaamisen ja -asiantuntijuuden vahvistamiseksi.

Työhallinnon kanssa yhteistyössä järjestettävän Code Academy -koulutusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Tavoitteenamme on auttaa motivoituneita, kehittymiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä alan asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

 

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ovat elinaikamme suurimmassa murroksessa. Uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun alalle koulutetaan vain noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha
Toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Yhdistä työ ja koulutus

Code Academyssa saat työn ohessa noin 25 päivää korkealaatuista koulutusta, joka tukee kehittymistäsi käytännön työtehtävissä. Koulutuksessa päivität taitosi ja kasvat kysytyksi ohjelmistokehityksen ja koodaamisen ammattilaiseksi.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

  • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, EcmaScript, JavaScript, jQuery, Rest, AngularJS / Angular2, React Native
  • Back-end ja tietokannat: JavaEE, Java8, Javascript,TypeScript, Node.js, REST services, MongoDB ja PostgreSQL
  • Devops: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework
  • Pilviteknologiat: AWS, Microsoft Azure, Google Cloud
  • Lisäksi verkko-opetuksena lukuisia vaihtoehtoja: omavalintainen ohjelmistokieli opiskeltavaksi: esim. Java, ASP.NET, C# ym.

Koulutusohjelman sisällöt ja kestot saattavat hieman vaihdella eri paikkakunnilla. Lue tarkemmat tiedot paikkakuntakohtaisista koulutuksista:

Tavoitteena työsopimus

Sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään ohjelman ajaksi koulutussopimus, kun sopiva kumppaniyritys löytyy. Pääset heti mukaan käytännön projekteihin. Ohjelman tavoitteena on vakituinen työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusohjelman päätyttyä.

 

 

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.