Code Academy

Code Academy

Turussa

  • Code Bootcamp valmistavan koulutuksen haku on käynnissä ja päättyy 28.8.2019. (Koulutus 5.9.–16.10.2019)
  • Code Academy rekrytoivan koulutusohjelman hakuaika 5.9.–2.10.2019 (Koulutusohjelma 28.10.2019–29.4.2020)

Oulussa

  • Code Academy rekrytoivan koulutusohjelman haku on käynnissä ja päättyy 6.9.2019 (Koulutusohjelma 31.10.2019–26.3.2020)

Opi ohjelmistokehittäjäksi Code Academyssä!

Suomella on pitkä ja menestyksekäs historia erilaisten innovatiivisten tuotteiden kehittämisessä. Suomalaiset yritykset kehittävät jatkuvasti erilaisia tuotteita markkinoille varsinkin nyt, kun IoT on ajankohtaisempi kuin koskaan. Ohjelmistokehitys on avainasemassa näiden uusien tuotteiden luomisessa, ja nyt haluammekin olla mukana tuottamassa uusia ohjelmistokehityksen osaajia markkinoille.

Tervetuloa Sarasen menestyksekkääseen Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan!

Code Academy -rekrytointikoulutus on kokonaisuus, jossa yhdistyvät koulutus ja työssäoppiminen. Koulutusohjelman aikana pääset osallistumaan lähi- ja etäopiskelupäiviin, joiden lisäksi pääset työskentelemään yrityksessä, opetellen tulevaa työtäsi. Code Academyn tulokset ovat olleet erinomaisia!

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ovat elinaikamme suurimmassa murroksessa. Uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun alalle koulutetaan vain noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha
Toimitusjohtaja, Ohjelmisto- ja e-business ry

Miksi koulutusohjelma?

Kyllästyttääkö sinuakin lukea työpaikkailmoituksia, joissa tarjottuun tehtävään tulee olla vähintään viiden vuoden relevantti työkokemus sekä pitäisi osata useita eri ohjelmointikieliä? Rekrytoiva koulutusohjelma taklaa juuri tätä ongelmaa!

Koulutusohjelman idea on, että sinun ei tarvitse olla heti täysin valmis osaaja, vaan kasvat uuteen rooliisi ohjelman aikana. Yrityksellä ei ole koulutusohjelman aikana palkanmaksuvelvoitetta, joten ohjelma on heille huomattavasti riskittömämpi vaihtoehto rekrytointiin. Samalla yritys ymmärtää, että he eivät saa täysin valmista osaajaa, vaan työhön opitaan. Koulutusohjelman päätavoite on työpaikan saaminen ohjelman päätteeksi.

Kannattaa myös huomioida, että hakiessasi ohjelmaan pääset hyödyntämään Sarasen työmarkkinatuntemusta! Meillä on vankka tuntemus erityisesti Suomen IT-työmarkkinasta ja piilotyöpaikkojen etsiminen on meille arkea.

Koulutus & hakeminen

Oulussa

  • Koulutus kestää 5 kk
  • Tällä kertaa Oulun Code Academy keskittyy sulautettuun ohjelmistokehitykseen. Lähiopetuspäivien aikana saat hyvät perusteet laiteläheisestä ohjelmoinnista alansa parhaiden kouluttajiemme johdolla. Erityisesti ohjelmistokehityksessä uskomme vakaasti siihen, että tekemällä oppii parhaiten – tästä syystä haluamme, että kaikissa koulutusohjelmissamme on riittävän pitkä aika työssäoppimista, jossa pääset tekemään yrityksessä juuri niitä tehtäviä, joita tekisit myös varsinaisessa työsuhteessa ollessasi.
  • Koulutuksessa käsitellään laiteläheisen ohjelmistokehityksen kannalta tärkeimpiä teknologioita. Koulutussisältö tehdään yrityksien toiveiden mukaisesti niin, että ne palvelevat varmasti työelämässä. Tarkempi sisältö julkaistaan myöhemmin.
  • Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista ohjelmistokehityksestä. Jos olet esimerkiksi opiskellut front end -ohjelmointia, niin koulutusohjelman avulla voit muuttaa osaamistasi kohti laiteläheistä kehittämistä! Aito ja palava motivaatio kehittyä ohjelmistokehittäjäksi on kuitenkin kaikkein tärkeintä.

Turussa

  • Koulutus kestää 6 kk
  • Koulutuksen sisältö julkaistaan myöhemmin.
  • Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa osaamista ohjelmistokehityksestä. Aito ja palava motivaatio kehittyä ohjelmistokehittäjäksi on kuitenkin kaikkein tärkeintä.

Code Academy soveltuu niin työuransa alussa oleville kuin jo kokeneemmillekin ammattilaisille, jotka haluavat päivittää osaamistaan koulutuksen ja työssäoppimisen kautta.

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.

Kiinnostuitko? Hae tästä mukaan ohjelmaan!

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.