Hae mukaan Turun ohjelmaan

Hae mukaan Turun ohjelmaan

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan Turun Code Academyyn! Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelut ovat jo käynnissä! Hakuaika päättyy 24.4.2019.

Näin haet:

1. Täytä ensiksi työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero 685559).

2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle seuraavasta alla olevasta painikkeesta. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä tulevaisuudessa. Voit täydentää profiiliasi vapaasti myös myöhemmin jo täytettyäsi profiilisi Saraselle. Voit mainita hakemuksessasi, jos joku avoinna olevista rooleista tai rekrytoivista yrityksistä erityisesti kiinnostaa sinua.


 

Osaaminen päivittyy työssä ja koulutuspäivillä

Rekrytoiva koulutusohjelma Code Academy alkaa toukokuussa, mikäli paikka sinulle sopivassa yhteistyöyrityksessä on varmistettu. Koulutus on suunniteltu yritysten tarpeiden mukaan ja sen tavoitteena on kehittää osallistujien osaamista lähemmäs työelämän vaatimuksia.

Code Academyn aikana pääset työskentelemään sinulle löytyneessä yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä ja saat laadukasta lisäkoulutusta ohjelmistokehityksen teknologioista. Pystyt siis soveltamaan uutta osaamistasi ja samalla näyttämään yhteistyöyritykselle motivaatiotasi, jolloin yritys voi palkata sinut työsuhteeseen luottavaisin mielin. Tärkein tavoitteemme on löytää mahdollisimman monelle uusi ura ohjelmistokehityksen parissa.

Kasvat arvostetuksi asiantuntijaksi

Code Academyssa laajennat tietojasi ja päivität osaamisesi yritysten tämänhetkisiä tarpeita vastaavaksi. Ohjelmaan kuuluu noin 20 päivää korkealaatuista koulutusta. Koulutuspäivien aikana tutustutaan ohjelmointiin nykyaikaisilla välineillä ja käydään läpi ohjelmointiin liittyviä käsitteitä ja työtapoja. Ohjelman jälkeen ymmärrät uusimpien teknologioiden lisäksi digitaalitekniikan merkityksen nyky-yhteiskunnassa ja tunnistat ohjelmistojen kehittämisen roolin osana liiketoimintaa. Käymme läpi käytetyimmät teknologiat ja pääset hyödyntämään niitä myös käytännössä omassa yhteistyöyrityksessäsi. Saat myös arvokkaita vinkkejä oman osaamisen tunnistamiseen ja kehittämiseen. Aikamoinen paketti siis, millä ponnistaa ohjelmistokehityksen tehtäviin!

Kenelle Code Academy on tarkoitettu?

Hakukelpoisuus: Voit hakea Code Academyyn, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen alkaessa sinulla tulee olla työnhaku voimassa TE-toimistossa ja koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Lisäksi saat kulukorvausta ja mahdollisesti koulutuskorotusta.

Sopivuus: Code Academy soveltuu ohjelmistokehityksestä kiinnostuneelle! Hae mukaan, jos sinulla on jo esimerkiksi koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kokemusta aiheesta. Tärkeintä on tietenkin motivaatio ja aito halu kehittyä!

Valinnat: Hakemuksen jätettyäsi selvitämme sopivuutesi ohjelmaan ja saatat saada kutsun ryhmähaastatteluun. Saatamme myös esitellä profiiliasi suoraan yrityksille, jolloin haastattelemme sinut puhelimitse ja voit saada kutsun suoraan yrityksen haastatteluun.

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 10-12 puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.