Turun rekrytoivat yritykset

Turun rekrytoivat yritykset

Tutustu mukana oleviin yrityksiin ja laita hakemukseesi tieto, mikäli jokin yritys kiinnostaa sinua erityisesti. Hakemuksella on kohta ”Minua kiinnostavat yhteistyöyritykset”.

Lisäämme rekrytoivia yrityksiä hakuajan aikana lisää ja mukana on myös yrityksiä, jotka eivät näy tällä sivulla. Hae siis rohkeasti mukaan, jos ohjelmistokehitys kiinnostaa työtehtävänä!

DIGIA OY

Digia on IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet. Näkemyksellisenä uudistajana Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tarjoamme toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen. Toimimme yli 1 000 osaajan voimin Suomessa ja Ruotsissa. Kansainvälistymme asiakkaidemme kanssa.

Vahvuutenamme on laaja-alainen ja syvä osaaminen paikallisten organisaatioiden ydinprosesseista sekä niitä tukevista operatiivisista järjestelmistä, integraatioista ja API-rajapinnoista. Digitaalisen liiketoiminnan palvelut laajentavat rooliamme asiakkaiden arvoketjussa. Palvelumallimme kattaa lisäksi konsultoinnin, palvelumuotoilun, kehityskumppanuuden ja jatkuvat palvelut.

Vahvaa toimialaosaamista meillä on erityisesti kaupan, logistiikan ja teollisuuden ja telecom-alalta, julkiselta sektorilta sekä pankki- ja vakuutusalalta. Toimimme Suomessa Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa, Raumalla, Vaasassa ja Lahdessa sekä Ruotsissa Tukholmassa.

LOWELL SUOMI OY

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa joka vuosi. Olemme suomalaisten yritysten kokenut ja luotettu kumppani luottopäätöksenteossa, laskutuksessa ja perinnässä.

Suomessa palveluksessamme 450 asiakaspalvelun, taloushallinnon ja juridiikan asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 82 miljoonaa euroa (2017). Toimistomme ovat Helsingissä, Lahdessa sekä Turussa, missä sijaitsee päätoimipisteemme.

LYYTI OY

Lyyti-palvelu on verkkopohjainen tapahtumanhallintajärjestelmä, jolla organisoidaan vuosittain yli 50 000 tapahtumaa ympäri maailmaa. Yrityksellä on vahva fokus B2B-kohtaamisissa ja tarjolla on eritasoisia käyttömalleja, sisältäen esimerkiksi palaute-, analytiikka- ja CRM-integraatio-ominaisuuksia.
Lyytin kotipaikka on Turku ja sillä on toimipisteet myös Helsingissä, Tukholmassa sekä Pariisissa. Yritys työllistää 37 henkilöä. Lyyti Oy:n tavoitteena on nousta Saas-palvelullaan yritysten tapahtumanhallinnan markkinajohtajaksi Euroopassa. Jo nyt Lyyti-palvelulla on yli 10 000 tyytyväistä käyttäjää kymmenissä eri maissa.

NEXTFOUR GROUP OY

Nextfour Group offers a complete set of services required to create a product based on your innovation. We specialize in product development for medical, industrial and safety segments with complex and regulated environments. Our strong software and electronics design knowledge, wide experience in product development projects and complementary partner network guarantees you the best possible outcome. We emphasize flexibility and agility in every level of our operation. We can easily tune our processes to your product’s particular needs, were those e.g. market area regulations or just your preferences. Nextfour’s biggest asset is a team of highly experienced software and electronics design professionals with innovative mindset.

NORTAL OY

Nortalin visiona on rakentaa saumaton yhteiskunta. Yhdistämme strategisen lähestymistavan datapohjaiseen teknologiaan yksinkertaistaaksemme ja optimoidaksemme valtiohallinnon, , liikeyritysten ja terveydenhoitoalan prosesseja. Visionamme on rakentaa saumaton yhteiskunta yhdistämällä toisiinsa ainutlaatuinen kokemus Viron muuttamisesta maailman johtavaksi sähköisiä palveluja käyttäväksi yhteiskunnaksi sekä osaaminen, joka liittyy teknologiaan pohjautuvaan yritysten strategisten muutosten toteuttamiseen.

IQ Payments Oy

Our smart future needs smart ticketing. The world’s population is moving into cities, and mobility and access are key to the functioning of metropolitan areas. Smart traffic functions only if also ticketing is smart. In the ever-digitizing world, live events keep growing in size and in significance to everyone involved. To stay in the game, both the transport sector and events organizers must serve contemporary clients in modern ways: through mobile, seamlessly and immediately. PayiQ’s mission is to enable this with its easy-to-use, safe, cloud-based, multi-module ticketing technology. www.payiq.net

QALMARI IT SERVICES OY

Qalmari is a company that provides Senior-Level services with our highly appreciated employees for the whole spectrum of IT with years of experience and knowledge. To be more specific, Qalmari was actually created to be the kind of a company that we as professionals would also like to work for ourselves.

Based in our prolonged experience working with Senior-Level professionals, we offer you the kind of work environment that we know you as an expert or future expert are going to enjoy and appreciate. You can focus on your core competence without unnecessary bureaucracy. We will also offer you all the tools and constant training you need in order for you to shine in your field of expertise.

SITOWISE OY

Sitowise on 1 300 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä.

Tapa, jolla elinympäristöämme suunnitellaan, rakennetaan sekä pidetään kunnossa, on muuttumassa nopeasti. Meillä Sitowisessä kehitetään tätä murrosta tukevia ohjelmistoratkaisuja, ja intohimonamme on kehittyä siinä kansainvälisen tason huippuosaajaksi. Meillä työskentelee noin 100 IT-alan osaajaa: sovelluskehittäjiä, testaajia, teknisiä arkkitehteja, Scrum Mastereita sekä projektipäälliköitä.

Toteutamme moderneja paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja, joiden avulla helpotamme asiakkaidemme arkea sekä rakennamme laadukasta ja turvallista elinympäristöä. Projektien kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin.

THINGER SOLUTIONS OY

Thinger Solutions Oy on salolainen startup, joka haluaa antaa esineille elämän. Luomme esineille yksilöllisen digitaalisen identiteetin ja yhdistämme niiden taloustiedot, huollon prosessit ja reaaliaikaisen sensoritiedon samaan käyttöliittymään. Hyödynnämme uusinta teknologiaa.

Emme silti luo järjestelmää esineitä vaan ihmisiä varten. Heitä, jotka esineitä käsittelevät ja joiden työpäivästä haluamme tehdä helpomman. Näin organisaatiot voivat säästää kustannuksia ja toimia fiksummin. Se on tärkeää. Vielä tärkeämpää on, että koko yhteiskunta ja ympäristö voi paremmin kun resurssit ovat tehokkaassa käytössä.

XOOMPOINT CORPORATION

XoomPoint Corporation tarjoaa monipuolisia ja joustavia verkko-oppimisratkaisuja ja sisällöntuotantopalveluja. Meillä on vahva osaaminen pilviperustaisen verkko-oppimisen kehittämisessä ja asiakaslähtöisten digitaalisten sisältöjen tuottamisessa. Palvelutarjontaamme kuuluvat lisäksi verkko-oppimisen suomenkielistä konsultointia, koulutusta ja tukipalveluita.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.