Näin haet

Näin haet

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan Code Academyyn! Jätäthän hakemuksesi heti, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin ja etsimään juuri sinulle sopivaa työpaikkaa.

  • Turun Code Academyn hakuaika on 5.9.–2.10.2019
  • Oulun Code Academyn hakuaika on 5.8.–6.9.2019

Näin haet Oulun Code Academyyn:

  1. Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero: 687224) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili Saraselle. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

 

 

 

Hakemuksen jätettyäsi selvitämme sopivuutesi ohjelmaan ja etsimme sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Kenelle Code Academy on tarkoitettu?

Hakukelpoisuus: Voit hakea Code Academyyn, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla.

Sopivuus: Sopivuus: Code Academy soveltuu kenelle tahansa ohjelmistokehityksestä kiinnostuneelle! Sinulla voi olla jo esimerkiksi koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kokemusta aiheesta, mutta tärkeintä on motivaatio ja aito halu kehittyä.

Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä oppiminen tapahtuu käytännön työskentelyn ja asiantuntijakoulutusten avulla. Rekrytoiville yrityksille tärkeintä onkin motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kasvaa kysytyksi ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Valinnat: Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

 

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.