Yrityksille

Yrityksille

TURUSSA

  • Code Academy rekrytoiva koulutusohjelma järjestetään 28.10.2019–29.4.2020

OULUSSA

  • Code Academy rekrytoiva koulutusohjelma järjestetään 31.10.2019–26.3.2020

Tulevaisuuden osaaja kustannustehokkaasti ja vaivattomasti

Nyt teillä on ennennäkemätön mahdollisuus löytää paljon kaivattu laiteläheinen ohjelmistokehittäjä!

Työmarkkinoilla on huutava pula valmiista osaajista. Järkevin vaihtoehto uuden osaajan hankkimiseen on siis rekrytoiva koulutusohjelma Code Academy, sillä sen avulla voitte kustannustehokkaasti muovata teille sopivasta osaajasta pätevän.

Code Academy -koulutusohjelman ideana on, että valitsemanne osaaja osallistuu lähiopetuspäiviin, minkä lisäksi hän työskentelee yrityksessänne täysipäiväisesti lähes puoli vuotta. Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus, joten palkanmaksuvelvoitetta ei ole. Tähtäämme siihen, että ohjelman jälkeen teillä on juuri teidän tarpeeseenne perehdytetty ja koulutettu osaaja palkattavaksi ilman lisäkustannuksia.

Koulutus

Kouluttajinamme toimivat alan parhaat asiantuntijat. Koulutuspäivän aikana osaaja saavat hyvät perusteet sulautettuun ohjelmistokehitykseen ja tätä pohjaa syvennetään työssäoppimisen kautta.

Koulutuksessa keskitytään laiteläheisen ohjelmoinnin kannalta keskeisiin tekniikoihin, kuten C-ohjelmointiin ja Linuxiin. Tarkemmat koulutussisällöt julkaistaan myöhemmin.

Riskitön ratkaisu rekrytointiin

Koulutusohjelman osaajiin voitte tutustua riskittömästi, sillä sitoudutte ohjelmaan vasta, kun olette itse haastatelleet ja valinneet osaajan. Teidän ei tarvitse käydä läpi aikaa vievää rekrytointiprosessia, sillä me teemme osaajien esivalinnan puolestanne – määrittelemme kanssanne osaajatarpeenne ja esittelemme juuri teille sopivat henkilöt. Voitte vapaasti haastatella haluamanne osaajat ja tehdä sitten päätökset ohjelmaan mukaan lähtemisestä.

Riskiä madaltaa myös se, että pääsette puolen vuoden ajan seuraamaan osaajan kehittymistä työntekijän roolissa sekä hänen sopeutumistaan työyhteisöön. Päätökset osaajan palkkaamisesta tehdään ohjelman loppupuolella.

Koulutusohjelman päätavoite on osaajan työllistyminen yhteistyöyritykseen, mutta varsinaista velvoitetta osaajan työllistämiseen ei kuitenkaan ole. Koulutusohjelman keskimääräinen työllistymisprosentti on 85%.

Yhteistyössä


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.