Yrityksille

Yrityksille

KAIPAAKO YRITYKSESI OSAAJAA OHJELMISTOKEHITYKSEN PARIIN?

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on tehokas väylä löytää uusia ohjelmistokehityksen osaajia. Code Academy -ohjelmia järjestetään monella paikkakunnalla, tarve uusille osaajille kasvaa koko ajan. Usealla paikkakunnalla järjestettävissä ohjelmissa osallistujat saavat perustietämyksen ohjelmistokehityksestä Code Bootcampissa, minkä jälkeen heillä on valmiudet ohjelmistokehitystehtävissä kehittymiseen jo ennen yritystyöskentelyn aloittamista.

Code Academy toteutetaan usealla paikkakunnalla vuoden 2019 aikana ja yritystarpeita kartoitetaan parhaillaan! Paikkakuntia ovat mm. Lappeenranta, Joensuu, Tampere, Turku, Oulu ja Kuopio.

Säästä yrityksesi aikaa

Kun olemme yhdessä määritelleet yrityksesi osaajatarpeet, huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja esittelemme sopivimmat hakijat. Bootcampissa mukana olevien potentiaalisten hakijoiden oppimiskyky ja motivaatio on nähtävissä konkreettisesti ja tunnemme hakijat hyvin. Pääsette aina tapaamaan esiteltyjä hakijoita henkilökohtaisesti ja yrityksenne tekee lopullisen valinnan. Sitoudutte ohjelmaan vasta, kun sopiva osaaja löytyy.

Varmista onnistunut rekrytointi

Valittu henkilö työskentelee yrityksessäsi koulutussopimuksella kokopäiväisesti 5-6 kuukauden ajan. Samalla hän saa 20-25 päivän laadukkaan koulutuspaketin ohjelmistokehityksestä. Näin yrityksesi saa valmiiksi perehdytetyn ja koulutetun osaajan, jonka kanssa voitte ohjelman päätteeksi solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Ohjelmat järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, paikallisten TE-palveluiden ja ELY-keskusten kanssa.

Kannattaa olla ajoissa mukana hakemassa tulevaisuuden ohjelmistoasiantuntijoita! Kerro rekrytarpeestanne sivun alalaidan lyhyellä lomakkeella.

Edut yritykselle

  • Näkyvyys yritykselle ohjelman markkinoinnissa potentiaalisille työnhakijoille
  • Ajansäästö: hoidamme hakuprosessin ja hakijoiden esiarvioinnin puolestanne ja tapaatte vain teitä kiinnostavat hakijat. Lopullinen päätös on kuitenkin aina teillä.
  • Valittu henkilö on mukana yrityksen käytännön projekteissa täysipäiväisesti ja saa ohessa lisäkoulutusta ohjelmistokehitykseen, mikä varmistaa henkilön ammattitaidon kehittymisen haluttuun suuntaan.
  • Code Academy on riskitön ja kustannustehokas tapa ajaa sisään uusia osaajia (ohjelman ajaksi solmitaan määräaikainen koulutussopimus)
  • Code Academyn lopussa teillä on koulutettu uusi osaaja, joka on sisällä yrityksen toimintatavoissa ja kulttuurissa ja jonka kanssa voitte solmia työsopimuksen ilmaan mitään lisäkustannuksia. Ohjelma siis mahdollistaa valmistautumisen tulevaisuuden rekrytointitarpeisiin.

 

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.