Code Academy Joensuu

Code Academy Joensuu

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa Joensuun seudulla? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin front-end-devaajaksi, back-end-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä ohjelmistokehityksen osaajista. Tähän tarpeeseen on syntynyt Code Academy -rekrytointiohjelma, joka kouluttaa ja työllistää ohjelmistokehityksen asiantuntijoita suoraan yrityksiin. Olemme toteuttaneet Code Academy -ohjelmia onnistuneesti mm. Turussa, Tampereella sekä Oulussa ja tämä on ensimmäinen toteutus Pohjois-Karjalassa.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ovat elinaikamme suurimmassa murroksessa. Uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun alalle koulutetaan vain noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha
Toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Code Academy on kuuden kuukauden mittainen helmikuussa alkava koulutus, johon mahtuu noin 15 henkilöä. Koulutukseen valitaan ne hakijat, joille onnistutaan löytämään sopiva yritys ja tehtävä. Aikaisempi kokemus ohjelmistokehityksen työtehtävistä ja muu ohjelmoinnin harrastuneisuus katsotaan eduksi ohjelmaan haettaessa, mutta tärkeintä on oppimiskyky, motivaatio ja kiinnostus ohjelmistokehityksen työtehtäviä kohtaan!

Koulutusohjelman tavoitteena on aina työsopimus ohjelman päätteeksi. Tänä vuonna pilotoimme myös Code Bootcamp -koulutusta, jonka tavoitteena on valmistaa osallistujia Code Academya varten. Valinnat Bootcampiin on jo tehty. Voit siitä huolimatta hakea suoraan Code Academyyn, mikäli koet ohjelmointikehityksen olevan sinun tulevaisuuden urasi!

Lue lisää koulutuksesta täältä >>

Rekrytoivat yritykset mukana koulutuksessa

Teemme aktiivisesti yhteistyötä Joensuun alueen yrityksien kanssa, jotka etsivät uusia kykyjä erilaisiin ohjelmistokehityksen tehtäviin. Voit hakea mukaan ohjelmaan, vaikka sinulla ei olisi tiedossa sopivaa yritystä. Me autamme sinua.

Koulutusohjelmaan valitut henkilöt pääsevät kehittämään omaa osaamistaan käytännönläheisesti Joensuun alueen yrityksiin, minkä lisäksi he saavat yritystarpeisiin räätälöityä lähiopetusta ohjelmistokehityksen teknologioista. Pystyt siis soveltamaan uutta osaamistasi ja samalla pääset näyttämään yhteistyöyritykselle motivaatiotasi, jolloin yritys voi palkata sinut työsuhteeseen luottavaisin mielin.

Yritykset löytävät rekrytoivan koulutusohjelmamme avulla tehokkaasti henkilöitä, joilla on osaamista, hyvä asenne ja vahva motivaatio sekä halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Lue lisää yrityksen eduista täältä >>

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Haku on päättynyt 25.1.2019

Rekrytoimassa mm.

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.