Code Academy Joensuu

Code Academy Joensuu

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa Joensuun seudulla? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin front-end-devaajaksi, backend-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä ohjelmistokehityksen osaajista. Tähän tarpeeseen on syntynyt Code Academy -rekrytointiohjelma, joka kouluttaa ja työllistää ohjelmistokehityksen asiantuntijoita suoraan yrityksiin. Olemme toteuttaneet Code Academy -ohjelmia onnistuneesti mm. Turussa, Tampereella sekä Oulussa ja tämä on ensimmäinen toteutus Pohjois-Karjalassa.

Code Academya edeltää Code Bootcamp, joka tarjoaa 20 henkilölle mahdollisuuden kouluttautua ohjelmistokehityksen tehtäviin 2 kk intensiivijaksolla. Voit siis hakea mukaan riippumatta siitä, onko sinulla aiempaa ohjelmistokehityksen kokemusta – oppimiskyky, motivaatio ja kiinnostus ohjelmistokehityksen työtehtäviä kohtaan riittää!

Bootcampin kautta Code Academyyn

Haemme nyt ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita, kehittymishaluisia työnhakijoita mukaan Code Bootcampiin! Pääset tutustumaan ohjelmistokehityksen maailmaan korkealaatuisen koulutuksen, itsenäisen opiskelun ja kannustavan ryhmän avulla. Bootcamp ei vielä sisällä yritystyöskentelyä, vaan sen aikana alkaa haku rekrytoivaan koulutusohjelmaan, Code Academyyn, jonka kautta Joensuun alueen yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelmistokehityksen tehtäviin. Valintoja tehdään Bootcampin aikana ja välittömästi sen jälkeen, joten näyttämällä motivaatiosi ja oppimiskykysi, sinulla on mahdollisuus päästä johonkin mukana olevista yrityksistä ja lopulta lunastaa itsellesi työpaikka. Hae siis mukaan jo nyt, jos haluat olla Code Academyn valinnoissa mukana alusta alkaen!

Lue lisää Bootcampista ja Code Academysta täältä >>

Yritykset mukana Bootcampissa

Code Bootcamp valmistaa sinut työskentelemään ohjelmistokehityksen parissa ja syventää jo olemassa olevaa osaamista tai mahdollistaa siirtymisen alalle. Kun rekrytoiva koulutusohjelma Code Academy alkaa, saa yritys osaajan, joka on valmis tarttumaan käytännön projekteihin ja kiinnostunut oppimaan lisää ohjelmistokehityksen eri teknologioista. Sekä Bootcamp että varsinainen Code Academy on suunniteltu Joensuun alueen yritysten tarpeiden mukaan ja sen aikana työnhakijat ja yritykset pääsevät tutustumaan toisiinsa. Yritykset voivat siis löytää henkilöitä, joilla on todistetusti hyvä asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Lue lisää yrityksen eduista täältä >>

Code Bootcamp ja Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Hae nyt Code Bootcampiin – viimeinen hakupäivä 5.11.2018, valintoja tehdään heti >>

Rekrytoimassa mm.

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.