KOULUTUS

KOULUTUS

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi” – Rasmus Roiha toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Koulutuksen ja työssäoppimisen kautta ohjelmistokehittäjäksi

Rekrytoiva koulutusohjelma Code Academy toteutetaan 26.2.–26.8.2019 ja siihen valitaan mukaan ne hakijat, joille onnistutaan löytämään sopiva yritys ja tehtävä.

Bootcampin aikana olet päässyt tutustumaan ohjelmistokehitykseen, kehittämään työnhaku- ja työelämätaitojasi ja rakentanut myös itsenäisesti demo-ohjelman, jonka avulla voit nyt näyttää osaamisesi rekrytoiville yrityksille. Mikäli et ole osallistunut Bootcampiin, voit silti hakea mukaan Code Academyyn, jolloin kuitenkin edellytetään riittävää osaamista ohjelmistokehityksestä. Koulutus on suunniteltu yritysten tarpeiden mukaan ja sen tavoitteena on kehittää osallistujien osaamista lähemmäs työelämän vaatimuksia.

Varsinaisen Code Academyn aikana pääset työskentelemään sinulle löytyneessä yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä ja saat laadukasta lisäkoulutusta ohjelmistokehityksen teknologioista. Pystyt siis soveltamaan uutta osaamistasi ja samalla näyttämään yhteistyöyritykselle motivaatiotasi, jolloin yritys voi palkata sinut työsuhteeseen luottavaisin mielin.

Kasvat arvostetuksi asiantuntijaksi

Code Academy on 6 kk kestävä RekryKoulutus, jonka kautta yrityksillä on tavoitteena rekrytoida Bootcampin käyneistä osallistujista uusia ohjelmistokehityksen asiantuntijoita. Code Academy yhdistää kokopäiväisen käytännön harjoittelun rekrytoivassa yrityksessä ja asiantuntijakoulutuksen, jonka tavoitteena on syventää Bootcampissa käsiteltyjä asioita. Code Academyn koulutussisältö määritellään yritysten tarpeiden mukaan.

Lähtökohtaisesti suosittelemme koulutusta varten omaa kannettavaa tietokonetta. Suositeltavat tekniset vaatimukset (Windows, Linux tai Mac):

  • Suoritin Core i5 tai vastaavan tehoinen
  • RAM-muistia 8 GB
  • 100 GB vapaata levytilaa
  • SSD-kovalevy
  • Full HD -näyttö (tarkkuus 1920 x 1080 pikseliä)
  • Langaton verkko (WiFi)

Haku on päättynyt 25.1.2019

Rekrytoimassa mm.

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.