Rekrytoivat yritykset

Rekrytoivat yritykset

Arbonaut

Arbonaut on vuonna 1994 perustettu paikkatiedon ja kaukokartoitusaineistojen hyödyntämiseen erikoistunut teknologiayritys. Paikkatietosovellukset, metsävarojen inventointi laserkeilaamalla, geospatiaalinen mallinnus ja REDD+ hankkeisiin liittyvä metsien hiilivarainventointi- ja asiantuntijapalvelut ovat yrityksen päätuotteita. Arbonaut työllistää noin 40 henkilöä ja pääkonttorimme sijaitsee Joensuussa. Olemme vahvasti kansainvälinen toimija – kokemusta liiketoiminnasta on karttunut kaikilta mantereilta, ja työntekijämme edustavat yli 15 eri kansalaisuutta.

Arbonaut on vahva osaaja kattavien ja monipuolisten GIS-järjestelmien kehittämisessä moniin käyttötarkoituksiin metsänhoidosta koulutukseen. Olemme toteuttaneet laajan valikoiman GIS-ratkaisuja, jotka tyypillisesti pohjautuvat avoimen lähdekoodin teknologioihin. Arbonaut-projektit tunnetaan tehokkuudesta, ketteryydestä, korkeasta asiakkaalle tuotetusta lisäarvosta ja asiakastyytyväisyydestä.

Laserkeilausteknologiaan perustuva tiedonkeruu ja analysointi on yrityksen vahvuus. ArboLiDAR -tuotteemme hyödyntävät laserkeilausaineistoa tehokkaasti metsävarojen inventoinnissa. Lopputuotteena tarjoamme metsäammattilaisille ja metsänomistajille ajankohtaista metsävaratietoa kustannustehokkaasti. ArboLiDARin tuottama tarkka inventointitieto mahdollistaa mm. hakkuiden ja ojien suunnittelun.

Web developer / Junior web developer

AtFlow on joensuulainen 10-vuotias reilun 20 hengen digitoimisto. Uskomme kumppanuuteen ja oman henkilöstömme asiantuntijuuteen ja osaamiseen. Uskomme siihen, että kun tekemisessä on hyvä tunne, se myös näkyy työn jäljessä. Siksi välittämme siitä mitä ja miten asiat tehdään. Palveluitamme ovat verkkosivut, verkkokaupat ja tiedonhallintaratkaisut sekä näihin liittyvä kehitystyö. Lisää voi lukea https://atflow.fi/yritys/atflow-oy

Ohjelmistokehittäjä

Cloudia Oy on johtava hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin ohjelmisto- ja palveluyritys. Toimitamme moderneja, pilvipohjaisia ratkaisuja hankintaprosessin, sopimuksen ja toimittajien hallintaan, sekä tarjoamme digitaalisen markkinapaikan ostajien ja myyjien verkostoitumiseen. Asiakkainamme on tuhansia organisaatioita läpi toimialarajojen niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta.

Ohjelmistokehittäjä

Collapick on teknologia-asiantuntijayritys, jonka pyrkimys on nostaa ihmisen tekemän työn arvoa. Kehittämiämme sovelluksia löytyy niin teollisuuden, terveydenhuollon kuin lentoliikenteenkin alolta. Käytämme avoimen lähdekoodin web- ja mobiiliteknologioita.

Ohjelmistosuunnittelija ja ohjelmistotestaaja

Fastroi on innovatiivinen järjestelmätoimittaja, joka tuottaa asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalveluiden sekä kotihoidon toimijoiden käyttöön sosiaali- ja terveystoimialalle. Yrityksen tuotteet edustavat alan kärkiosaamista, jonka perustana on henkilöstön laaja kokemus avoimen lähdekoodin, langattoman teknologian sekä paikkatiedon hyödyntämisestä. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Tampereella ja Vantaalla. Lisätietoja www.fastroi.fi

Ohjelmistorobottikehittäjä

GenreTech Oy tarjoaa asiantuntemustaan tietojärjestelmien maksimaaliseen käyttämiseen automatisaation avulla. Yrityksemme toiminta perustuu ketterien menetelmien ja Leanin kaltaisten toimintatapojen ympärille. Palvelumme jakautuu kahteen osaan: konsultointipalveluihin ja tietoteknisiin palveluratkaisuihin.

Konsultointipalvelut perustuvat ohjelmistorobotiikan hyödyntämiseen sekä käytön esiselvityksiin. Teknologiakonsultoinnissa tuemme asiakasta yksittäisistä suunnitelmista järjestelmähankkeisiin asti.

Tietoteknisissä palveluratkaisuissa autamme asiakasta löytämään ratkaisuja ohjelmistorobotiikassa ja siihen liittyvissä kysymyksissä. Tarjontaamme kuuluvat myös perinteisemmät ohjelmistoprojektitoimitukset.

Web Developer / Junior web developer

Process Genius on vuonna 2012 perustettu, tällä hetkellä noin 30 hengen ohjelmistokehitysyritys, jonka päätoimipiste sijaitsee Joensuussa. Me tarjomme asiakkaillemme laajaa kokemusta ja tietotaitoa erilaisten digitalisaatioratkaisuiden, Digital Twin:en, toteuttajana. Meillä laaja teollinen tuntemus yhdistetään nykyaikaiseen ohjelmisto- ja sovelluskehitykseen, tarpeen mukaan ryyditettynä pelimaailmasta tutuilla grafiikoilla ja tekniikoilla. Toimitamme yrityksille kokonaisratkaisuja, mutta myös tietotaitoa yrityksien omien ratkaisukehityksien tueksi.

Solenovo

Solenovo Oy on vuonna 1996 perustettu Joensuussa toimiva selainpohjaisia toiminnanohjauksen ja resurssienhallinnan ratkaisuja tarjoava ohjelmistoyritys.

Keskeisimmät asiakkuutemme ovat yhtiön perustamisesta lähtien olleet koulutussektorilla sekä nykyisin myös julkishallinnossa.

Software Developer

Valamis on kansainvälisesti kasvava digitaaliseen oppimiseen ja työvoiman kehittämiseen erikoistunut IT-yritys. Valamiksen oppimisteknologia auttaa asiakkaita kehittämään työvoiman osaamista tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Yrityksen asiakkaita ovat suuret organisaatiot erityisesti finanssialalla, tuotantoteollisuudessa ja asiantuntijapalveluissa. Valamiksen pääkonttori sijaitsee Joensuussa, ja Suomen lisäksi sillä on toimipisteitä Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja Venäjällä.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.