Code Academy Kuopio

Code Academy Kuopio

Tarjolla uusi ura ohjelmistokehityksen huippuosaajana!

Rekrytoimme ja koulutamme uusia tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiä alan huippuyrityksiin. Code Academy toteutetaan osana DigiTalent Akatemia rekrytoivaa koulutusohjelmaa.

Ohjelmistokehityksen osaajille on kova kysyntä työmarkkinoilla. Code Academy -rekrytointiohjelman tavoitteena on kouluttaa ja työllistää uusia ohjelmistokehityksen asiantuntijoita ohjelmistokehityksen pariin ja tarjota väylä ohjelmointikielien ja -teknologioiden omaksumiseen.

Hae heti, sillä hakuaika päättyy jo 28.2.2019!

Win win -tilanne yritykselle ja työnhakijalle

Haemme 6 kuukauden ohjelmaan kehittymishaluisia työnhakijoita sekä kasvuhaluisia yrityksiä Kuopion alueelta. Rekrytoivassa koulutusohjelmassa kaikki voittavat. Työnhakija saa käytännön työkokemusta ja korkealaatuista koulutusta. Yritys saa uusia, motivoituneita osaajia, jotka ovat jo työskennelleet yrityksessä ja näin varmistetaan onnistunut rekrytointi.

Lue lisää yrityksen eduista >>

Heti töihin!

Ohjelma kestää 6 kuukautta (18.3.-13.9.2019). Mukaan valitut työskentelevät käytännön työtehtävissä rekrytoivissa yrityksissä ja osallistuvat yhteensä noin 20 koulutuspäivään.

Koulutuksen tarkoituksena on syventää jo olemassa olevaa osaamista tai mahdollistaa siirtyminen alalle. Koulutusaiheita ovat keskeisimmät ohjelmistokielet ja -teknologiat Java, HTML5, CSS3, React, JavaScript, Angular ja monet muut. Lisäksi koulutuksissa käsitellään pilviteknologioita (AWS ja Azure), tietokantoja ja Devopsia. Räätälöimme lopullisen koulutussisällön vastaamaan mahdollisimman hyvin rekrytoivien yritysten tarpeita.

Koulutuksen voi suorittaa joko suomeksi tai englanniksi!

Lue lisää työtehtävistä ja koulutuksesta >>

Lue lisää rekrytoivista yrityksistä ja avoimista paikoista >>

Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri. Sinun ei siis tarvitse olla valmis osaaja, mutta aiemmasta kokemuksesta tai harrastuneisuudesta on toki hyötyä.

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskuksen ja TE-palvelujen kanssa.

Hae mukaan jo tänään! Haastattelut alkavat heti.

 

Kävimme kertomassa Code Academystä MessiLivessä. Katso tallenne YouTubesta täältä!

 

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.