Hakuohjeet

Hakuohjeet

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan Code Academyyn! Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelut ja valinnat alkavat jo hakuprosessin aikana. Code Academy toteutetaan osana DigiTalent Akatemia -rekrytoivaa koulutusohjelmaa. Hae heti, sillä hakuaika päättyy jo 24.2.2019! Huom hakuaikaa on jatkettu 28.2.2019 saakka! 

Näin haet:

  1. Täytä ensiksi työhallinnon hakemus alla olevan painikkeen kautta (koulutusnumero 684110) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle toisesta alla olevasta painikkeesta. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä ohjelman kautta.

 

 

 

Hakemuksen jätettyäsi selvitämme sopivuutesi ohjelmaan ja etsimme sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Kenelle Code Academy on tarkoitettu?

Hakukelpoisuus: Voit hakea Code Academyyn, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Sopivuus: Sopivuus: Code Academy soveltuu kenelle tahansa ohjelmistokehityksestä kiinnostuneelle! Sinulla voi olla jo esimerkiksi koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kokemusta aiheesta, mutta tärkeintä on motivaatio ja aito halu kehittyä.

Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä oppiminen tapahtuu käytännön työskentelyn ja asiantuntijakoulutusten avulla. Rekrytoiville yrityksille tärkeintä onkin motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kasvaa kysytyksi ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Valinnat: Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä. Merkitsethän jo kalenteriisi alustavan haastattelupäivän 1.3.2019!

Koulutus järjestetään F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla

Toteutamme DigiTalent Akatemia -rekrytointiohjelmaa F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Ohjelmisto- ja eBusiness ry:n ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.