Rekrytoivat yritykset

Rekrytoivat yritykset

Ohjelmistokehittäjä

Arc Technology kehittää ja toimittaa HR-järjestelmiä, mobiiliratkaisuja sekä asiakaskohtaisia tietojärjestelmiä sekä SaaS-palveluna että asiakaskohtaisina toimituksina. Tuotteisiimme ja palveluihimme luottavat yritykset, julkiset organisaatiot kunta- ja valtionhallinnossa sekä oppilaitokset Suomessa ja kansainvälisesti. Tuotteitamme ovat muun muassa Arc Kide HR-järjestelmä ja MyDay mobiilijohtamisen alusta.

Sovelluskehittäjä ja ylläpito-ohjelmoija

Ecomond on suomalainen ohjelmistotalo, jonka ohjelmistoratkaisut ovat suunniteltu suurten tehtävämäärien ja nopeasti muuttuvien tilanteiden hallintaan. Päätuotteemme ovat TCS-tehtävänhallintajärjestelmä ja TCS-optimointijärjestelmä. Sovellukset on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja monipuolisiin käytännön toimintatilanteisiin soveltuviksi.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös reittioptimointi, järjestelmäsuunnittelu, järjestelmämääritykset, logistiikan- ja tehtävähallinnan kehittämissuunnitelmat sekä toiminnanohjauksen erilaiset selvitykset ja suunnitelmat.

Full-stack Developer

Lendiron – Software solutions for Lending Activities

We are Finnish software company specializing in the development of Financial Technology solutions. Our white-label lending software platform enables both new and established market actors to build a highly successful loan portfolio. We process over 1 million loan applications annually.

Ohjelmistokehittäjä ja ohjelmistotestaaja

NewIcon on erikoistunut lääkehuollon automaatiolaitteisiin. Sairaalat ja apteekit ympäri maailmaa arvostavat suomalaista terveysteknologiaa, joka edistää lääkehuollon turvallisuutta, tehokkuutta ja mielekkyyttä.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.