Työtehtävät ja koulutus

Työtehtävät ja koulutus

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi” 

Kaikki toimialat ovat elinaikamme suurimmassa murroksessa. Uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun alalle koulutetaan vain noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha

Toimitusjohtaja, Ohjelmisto- ja e-business ry

Yhdistä työ ja koulutus

Code Academyssa saat työn ohessa noin 20 päivää korkealaatuista koulutusta, joka tukee kehittymistäsi käytännön työtehtävissä. Koulutuksessa päivität taitosi ja kasvat kysytyksi ohjelmistokehityksen ja koodaamisen ammattilaiseksi.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

Java, JavaScript, React, Angular, Node.js, jQuery, PHP, HTML5, CSS, Python, käytettävyys ja käyttöliittymät, DevOps ja automatisointi, SQL ja relaatiotietokannat, pilvipalvelut kuten Azure ja AWS, Tietoturva ja ketteräohjelmistokehitys & Scrum. Lisäksi jokainen osallistuja saa käyttöönsä Pluralsight-sähköisen oppimisympäristön, jonka kautta voimme räätälöidä koulutussisältöä, kuten lisätä vaikkapa Microsoftin tekniikoita.

Pidätämme vielä oikeuden mahdollisiin muutoksiin koulutusohjelman sisällössä.

Tavoitteena työsopimus

Sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään ohjelman ajaksi koulutussopimus, kun sopiva kumppaniyritys löytyy. Pääset heti mukaan käytännön projekteihin. Ohjelman tavoitteena on työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusohjelman päätyttyä.

 

Kävimme kertomassa Code Academystä MessiLivessä. Löydät tallenteen YouTubesta täältä!

 

Hae nyt – Hakuaikaa on jatkettu 28.2.2019 saakka! 

Hakuohjeet >>

 

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.