Yrityksille

Yrityksille

UUSIA OHJELMISTOKEHITYKSEN JA KOODAUKSEN OSAAJIA

Kaipaako tiimisi osaajaa ohjelmistokehityksen tai devopsin pariin?

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on tehokas väylä löytää uusia ohjelmistokehityksen osaajia. Code Academy on aiemmin järjestetty mm. Joensuussa, pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Tämä kertoo koulutusohjelman konseptin toimivuudesta ja osaavien asiantuntijoiden tarpeesta työmarkkinoilla. Nyt Code Academy toteutetaan ensimmäisen kerran Kuopiossa!

Säästä yrityksesi aikaa

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma säästää yrityksesi aikaa. Kun olemme yhdessä määritelleet yrityksesi osaajatarpeet, huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja esittelemme sopivimmat hakijat. Yrityksesi tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta, kun sopiva osaaja löytyy.

Varmista onnistunut rekrytointi

Valittu henkilö työskentelee yrityksessäsi koulutussopimuksella kokopäiväisesti 6 kuukauden ajan. Samalla hän saa noin 20 päivän laadukkaan asiantuntijakoulutuksen ohjelmistokehityksestä.

Näin yrityksesi saa valmiiksi perehdytetyn ja koulutetun osaajan, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Code Academyn kautta yrityksesi löytää sopivan henkilön, jolla on toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus, sopiva työpersoona sekä motivaatiota kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, Ohjelmisto- ja eBusiness ry:n, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Ohjelma käynnistyy maaliskuussa 2019 ja hakijavalinnat käynnistyvät jo helmikuussa.

Edut yritykselle

  • Näkyvyys yritykselle ohjelman markkinoinnissa potentiaalisille työnhakijoille
  • Ajansäästö: hoidamme hakuprosessin ja hakijoiden esiarvioinnin puolestanne ja tapaatte vain teitä kiinnostavat hakijat. Lopullinen päätös on kuitenkin aina teillä.
  • Valittu henkilö on mukana yrityksen käytännön projekteissa täysipäiväisesti ja saa ohessa lisäkoulutusta ohjelmistokehitykseen, mikä varmistaa henkilön ammattitaidon kehittymisen haluttuun suuntaan.
  • Code Academy on riskitön ja kustannustehokas tapa ajaa sisään uusia osaajia (ohjelman ajaksi solmitaan määräaikainen koulutussopimus)
  • Code Academyn lopussa teillä on koulutettu uusi osaaja, joka on sisällä yrityksen toimintatavoissa ja kulttuurissa ja jonka kanssa voitte solmia työsopimuksen ilmaan mitään lisäkustannuksia. Ohjelma siis mahdollistaa valmistautumisen tulevaisuuden rekrytointitarpeisiin.

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

 


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.