Code Academy Lappeenranta

Code Academy Lappeenranta

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa Kaakkois-Suomessa? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin front-end-devaajaksi, backend-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä ohjelmistokehityksen osaajista. Tähän tarpeeseen on syntynyt Code Academy -rekrytointiohjelma, jossa koulutetaan ja työllistetään ohjelmistokehityksen asiantuntijoita suoraan yrityksiin. Kaakkois-Suomessa on onnistuneesti toteutettu Code Academy -ohjelma jo kerran aikaisemmin.

Code Academy Lappeenranta on viiden kuukauden mittainen helmikuussa 2019 alkava koulutus, johon valitaan 12 henkilöä. Koulutukseen valitaan ne hakijat, joille onnistutaan löytämään sopiva yritys ja tehtävä. Aikaisempi kokemus ohjelmistokehityksen työtehtävistä ja muu ohjelmoinnin harrastuneisuus katsotaan eduksi ohjelmaan haettaessa, mutta tärkeintä on oppimiskyky, motivaatio ja kiinnostus ohjelmistokehityksen työtehtäviä kohtaan!

Koulutusohjelman tavoitteena on aina työsopimus ohjelman päätteeksi. Code Academy -koulutusohjelma on suunnattu ensisijaisesti Code Bootcamp -ohjelmaan osallistuneille. Ohjelmaan kannattaa toki hakea myös, vaikka et ole osallistunut Code Bootcampiin, mutta tällöin edellytetään riittävää osaamista ohjelmistokehityksestä.

Yritykset mukana koulutuksessa

Teemme aktiivisesti yhteistyötä Kaakkois-Suomen alueen yrityksien kanssa, jotka etsivät uusia kykyjä erilaisiin ohjelmistokehityksen tehtäviin. Voit hakea mukaan ohjelmaan, vaikka sinulla ei olisi tiedossa sopivaa yritystä. Me autamme sinua. Ohjelmaan valituksi tuleminen edellyttää yhteistyöyrityksen löytymistä.

Koulutusohjelmaan valitut henkilöt pääsevät kehittämään omaa osaamistaan käytännönläheisesti Kaakkois-Suomen alueen yrityksiin, minkä lisäksi he saavat yritystarpeisiin räätälöityä lähiopetusta ohjelmistokehityksen teknologioista.

Pystyt siis soveltamaan uutta osaamistasi ja samalla pääset näyttämään yhteistyöyritykselle motivaatiotasi, jolloin yritys voi palkata sinut työsuhteeseen luottavaisin mielin.

Yritykset löytävät rekrytoivan koulutusohjelmamme avulla tehokkaasti henkilöitä, joilla on osaamista, hyvä asenne ja vahva motivaatio sekä halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Lue lisää yrityksen eduista täällä >>

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Haku Code Academyyn on päättynyt 27.1.2019

 

Mukana rekrytoimassa:

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.