Code Academy Lappeenranta

Code Academy Lappeenranta

CODE BOOTCAMP JA CODE ACADEMY 

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa Kaakkois-Suomessa? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin front-end-devaajaksi, backend-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä ohjelmistokehityksen osaajista. Tähän tarpeeseen on syntynyt Code Academy -rekrytointiohjelma, joka kouluttaa ja työllistää ohjelmistokehityksen asiantuntijoita suoraan yrityksiin. Kaakkois-Suomessa on onnistuneesti toteutettu Code Academy -ohjelma jo aikaisemmin.

Code Academya edeltää Code Bootcamp, joka tarjoaa vähintään 20 henkilölle mahdollisuuden kouluttautua ohjelmistokehityksen tehtäviin 2 kk intensiivijaksolla jo ennen kuin yhteistyöyritys on löytynyt. Koulutus on suunnattu sekä vasta-alkajille että edistyneemmille koodareille, jotka haluavat päivittää osaamistaan. Mukaan kannattaa hakea, mikäli sinulla on opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta jo hieman kokemusta koodaamisesta. Erityisen tärkeää on asenne, motivaatio ja kehittymishaluinen ote ohjelmistokehityksen työhön!

Bootcampin kautta Code Academyyn

Haemme nyt ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita, kehittymishaluisia työnhakijoita mukaan Code Bootcampiin! Pääset tutustumaan ohjelmistokehityksen maailmaan korkealaatuisen koulutuksen, itsenäisen opiskelun ja kannustavan ryhmän avulla. Bootcamp ei vielä sisällä yritystyöskentelyä, vaan sen aikana alkaa haku rekrytoivaan koulutusohjelmaan, Code Academyyn, jonka kautta Kaakkois-Suomen yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelmistokehityksen tehtäviin. Valintoja tehdään Bootcampin aikana ja välittömästi sen jälkeen, joten näyttämällä motivaatiosi ja oppimiskykysi, sinulla on mahdollisuus päästä johonkin mukana olevista yrityksistä ja lopulta lunastaa itsellesi työpaikka. Hae siis mukaan jo nyt, jos haluat olla Code Academyn valinnoissa mukana alusta alkaen!

Lue lisää Bootcampista ja Code Academysta täältä >>

Yritykset mukana Bootcampissa

Code Bootcamp valmistaa sinut työskentelemään ohjelmistokehityksen parissa ja syventää jo olemassa olevaa osaamista tai mahdollistaa siirtymisen alalle. Kun rekrytoiva koulutusohjelma Code Academy alkaa, saa yritys osaajan, joka on valmis tarttumaan käytännön projekteihin ja kiinnostunut oppimaan lisää ohjelmistokehityksen eri teknologioista. Sekä Bootcamp että varsinainen Code Academy on suunniteltu Kaakkois-Suomen alueen yritysten tarpeiden mukaan ja sen aikana työnhakijat ja yritykset pääsevät tutustumaan toisiinsa. Yritykset voivat siis löytää henkilöitä, joilla on todistetusti hyvä asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Lue lisää yrityksen eduista täältä >>

Code Bootcamp ja Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Hae nyt Code Bootcampiin – viimeinen hakupäivä 18.11.2018, valintoja tehdään heti >>

 

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.