Hakuohjeet

Hakuohjeet

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan Code Academyyn! Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelut ja valinnat alkavat jo hakuprosessin aikana. Hakuaika päättyy 16.1.2019.

Näin haet:

  1. Täytä ensin työhallinnon hakemus (koulutusnumero 683424) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle alla olevasta painikkeesta. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä tulevaisuudessa.

Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti potentiaalisten henkilöiden löytyessä, joten älä mieti liian kauan!

 

 

 

Kenelle Code Academy on tarkoitettu?

Hakukelpoisuus:

Voit hakea Code Academyyn, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen alkaessa sinulla tulee olla työnhaku voimassa TE-toimistossa ja koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Lisäksi voit olla oikeutettu kulukorvaukseen ja mahdolliseen koulutuskorotukseen.

Sopivuus:

Code Academy soveltuu ohjelmistokehityksestä kiinnostuneelle, jolla on aikaisempaa osaamista. Sinulla voi olla jo esimerkiksi koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kokemusta aiheesta, mutta tärkeintä on motivaatio ja aito halu kehittyä! Code Academy vaatii sitoutumista opiskeluun lähiopetuksen ja työssäoppimisen kautta.

Valinnat:

Hakemuksen jätettyäsi selvitämme sopivuutesi ohjelmaan ja saatat saada kutsun soveltuvuustestiin ja/tai haastatteluun. Soveltuvuustestin perusteella ei karsita ketään pois, mutta se antaa meille lisätietoa koulutuksen suunnitteluun.

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma–pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

 

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.