Yritykselle

Yritykselle

Kaipaako tiimisi osaajaa ohjelmistokehityksen pariin?

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on tehokas väylä löytää uusia ohjelmistokehityksen osaajia. Code Academy järjestetään Kaakkois-Suomessa jo toista kertaa, tarve uusille osaajille kasvaa koko ajan. Tällä kertaa osallistujat saavat perustietämyksen ohjelmistokehityksestä Code Bootcampissa, minkä jälkeen heillä on valmiudet ohjelmistokehitystehtävissä kehittymiseen jo ennen yritystyöskentelyn aloittamista.

Code Academy toteutetaan 4.2.–28.6.2019 ja yritystarpeita kartoitetaan parhaillaan!

Säästä yrityksesi aikaa

Kun olemme yhdessä määritelleet yrityksesi osaajatarpeet, huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja esittelemme sopivimmat hakijat. Bootcampissa mukana olevien potentiaalisten hakijoiden oppimiskyky ja motivaatio on nähtävissä konkreettisesti ja tunnemme hakijat hyvin. Pääsette aina tapaamaan esiteltyjä hakijoita henkilökohtaisesti ja yrityksenne tekee lopullisen valinnan. Sitoudutte ohjelmaan vasta, kun sopiva osaaja löytyy.

Varmista onnistunut rekrytointi

Valittu henkilö työskentelee yrityksessäsi koulutussopimuksella kokopäiväisesti 5 kuukauden ajan. Samalla hän saa 20-25 päivän laadukkaan koulutuspaketin ohjelmistokehityksestä. Näin yrityksesi saa valmiiksi perehdytetyn ja koulutetun osaajan, jonka kanssa voitte ohjelman päätteeksi solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, Kaakkois-Suomen TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Ohjelma käynnistyy 4.2.2019 ja hakijoiden esivalinta käynnistyy osittain jo marraskuussa 2018, jolloin valinnat Code Bootcampiin tehdään.

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

 

Yhteistyössä:


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.