Code Academy Oulu

Code Academy Oulu

Töitä 16 tulevalle ohjelmistokehityksen huippuosaajalle

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa Oulun seudulla? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin ohjelmistokehittäjäksi, front-end-kehittäjäksi, back-end-kehittäjäksi tai vastaaviin asiantuntijatehtäviin? Nyt rekrytoimme alan yrityksiin 16 tulevaa huipputekijää. Hakuaika päättyy 17.2.2019.

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä ohjelmistokehityksen osaajista. Tähän tarpeeseen on syntynyt Code Academy -rekrytointiohjelma, joka kouluttaa ja työllistää  ohjelmistokehityksen asiantuntijoita suoraan yrityksiin.

Onnistunut valinta sekä työnhakijalle että yritykselle

Haemme nyt ohjelmaan kehittymishaluisia työnhakijoita sekä kasvuhaluisia yrityksiä Oulun seudulta. Rekrytoiva koulutusohjelma on täsmäkoulutusta, jossa kaikki voittavat. Työnhakija saa korkealaatuista koulutusta ja käytännön työkokemusta. Yritys saa osaajia, joilla on juuri oikeanlaista tietotaitoa. Kun työnhakijat ovat ohjelman ajan jo työskennelleet yrityksessä, on rekrytointi riskittömämpää.

Lue lisää yrityksen eduista osallistua Code Academyyn >>

Pääset heti töihin

Sinulle Code Academy tarjoaa työpaikan sekä tehokkaan väylän ohjelmointikielien ja -teknologioiden omaksumiseen.

Ohjelma kestää 5 kuukautta (8.4.–30.8.2019). Mukaan valitut osallistuvat yhteensä n. 30 koulutuspäivään ja työskentelevät käytännön työtehtävissä rekrytoivissa yrityksissä.

Code Academy syventää jo olemassa olevaa osaamistasi tai mahdollistaa siirtyminen alalle. Koulutus pitää sisällään keskeisimmät web-teknologiat HTML5, CSS3, JavaScript, React, DevOps ja monet muut. Lisäksi käsitellään tietokantoja ja Microsoftin teknologioita (mm. C# ja .Net).

Lue lisää kouluksesta ja työtehtävistä >>

Yhteistyöyritykset toivovat sinulta hyvää asennetta, vahvaa motivaatiota ja halua kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Oulun seudun ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.