Työtehtävät ja koulutus

Työtehtävät ja koulutus

”Töitä riittää noheville osaajille loppuelämäksi

”Kaikki toimialat ovat elinaikamme suurimmassa murroksessa. Uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun alalle koulutetaan vain noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.”

Rasmus Roiha
Toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Vakituinen työpaikka tavoitteena

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma kestää 5 kk aikavälillä 8.4.–30.8.2019. Saat 30 päivän pituisen huippukoulutuksen, joista 20 on lähi- ja 10 etäopetuspäivää, ja pystyt soveltamaan oppimaasi työtehtävissä Oulun alueen yhteistyöyrityksissä.

Heti kun sopiva kumppaniyritys löytyy, sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään 5 kk ohjelman ajaksi koulutussopimus. Pääset saman tien käytännön projekteihin. Ohjelman tavoitteena on vakituinen työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusohjelman päätyttyä.

Kasvat arvostetuksi asiantuntijaksi

Code Academyssa laajennat tietojasi ja päivität osaamisesi yritysten tämänhetkisiä tarpeita vastaavaksi. Ohjelmaan kuuluu 30 päivää korkealaatuista koulutusta Suomen parhailta asiantuntijoilta.

Koulutuksessa käsitellään mm. näitä aiheita:

  • Web Front-end: HTML5 & CSS3, JavaScript, React
  • REST/API -rajapinnat
  • Web Back-end: JavaScript ja Node.js
  • C# ja .NET
  • Python ja Python Web
  • Tietokannat
  • DevOps

Pidätämme vielä oikeuden mahdollisiin muutoksiin koulutusohjelman sisällössä. Koulutuspäivät sijoittuvat tasaisesti koulutusohjelman ajalle.

Hae nyt – viimeinen hakupäivä on 17.2.2019

Hakuohjeet >>

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.