Yrityksille

Yrityksille

Tarjolla motivoituneita ohjelmistokehityksen ja koodauksen osaajia

Kaipaako tiimisi asiantuntijaa ohjelmistokehityksen pariin?

Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman avulla yrityksesi löytää henkilön, jolla on

  • uusin asiantuntijatieto ohjelmistokehityksestä
  • toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus
  • sopiva työpersoona sekä motivaatiota kehittyä

Nyt Oulun seudulla järjestettävä Code Academy on varma ja tehokas väylä löytää uusia ohjelmistokehityksen osaajia. Viimeisten vuosien aikana jo kymmeniä yrityksiä on rekrytoinut näistä koulutuksista yli 30 työntekijää alan tehtäviin. Se kertoo tämän jo neljättä kertaa järjestettävän täsmäkoulutuksen tarpeellisuudesta ja toimivuudesta.

Yrityksesi säästää aikaa ja vaivaa

Ensimmäiseksi määrittelemme yhdessä, millaista osaajaa ja henkilöä olette hakemassa. Sen jälkeen me hoidamme hakijoiden esivalinnan ja esittelemme yrityksellesi parhaiten sopivat hakijat. Yrityksesi tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta, kun sopiva osaaja löytyy.

Vähennä kuluja ja rekrytoinnin riskejä

Kun sopiva henkilö on valittu, hän työskentelee kokopäiväisesti 5 kuukauden ajan yrityksessäsi koulutussopimuksella. Samalla hän saa noin 30 päivän laadukkaan asiantuntijakoulutuksen ohjelmistokehityksestä.

Yrityksesi saa uuden työntekijän, jolla on juuri tarvitsemanne koulutus ja hän on ohjelman ajan jo työskennellyt yrityksessäsi. Näin voitte rekrytoida henkilön ilman lisäkustannuksia ja 5 kk aikana olette varmistuneet henkilön sopivuudesta yrityksen kulttuuriin. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Ohjelma käynnistyy huhtikuussa 2019 ja hakijavalinnat käynnistyvät jo tammi-helmikuussa.

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.