Code Academy Tampere

Code Academy Tampere

Tarjolla uusi ura ohjelmistokehityksen huippuosaajana!

Rekrytoimme ja koulutamme 12 uutta tulevaisuuden ohjelmistokehittäjää alan huippuyrityksiin. Hakuaika on päättynyt 14.8.2018.

Ohjelmistokehityksen osaajille on kova kysyntä. Code Academy -rekrytointiohjelma kouluttaa ja työllistää  ohjelmistokehityksen asiantuntijoita ja tarjoaa tehokkaan väylän ohjelmointikielien ja -teknologioiden omaksumiseen.

Win win -tilanne yritykselle ja työnhakijalle

Haemme ohjelmaan kehittymishaluisia työnhakijoita sekä kasvuhaluisia yrityksiä Pirkanmaalta. Rekrytoivassa koulutusohjelmassa kaikki voittavat. Työnhakija saa käytännön työkokemusta ja korkealaatuista koulutusta. Yritys saa uusia, motivoituneita osaajia, jotka ovat jo työskennelleet yrityksessä ja näin varmistetaan onnistunut rekrytointi.

Lue lisää yrityksen eduista osallistua Code Academyyn >>

Heti töihin

Ohjelma kestää 6 kuukautta (4.9.2018–4.3.2019). Mukaan valitut työskentelevät käytännön työtehtävissä rekrytoivissa yrityksissä ja osallistuvat yhteensä n. 25 koulutuspäivään.

Koulutuksen tarkoituksena on syventää jo olemassa olevaa osaamista tai mahdollistaa siirtyminen alalle. Koulutusaiheita ovat keskeisimmät web-teknologiat HTML5, CSS3, JavaScript, Angular ja monet muut. Lisäksi koulutuksissa käsitellään tietokantoja ja Devopsia. Lopullinen koulutussisältö räätälöidään vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita.

Lue lisää työtehtävistä ja kouluksesta >>

Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-palvelujen kanssa.

Hakuaika on päättynyt 14.8.2018.

Yhteistyössä:

Kauttamme rekrytoivat mm.:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.