Code Academy Tampere

Code Academy Tampere

Tarjolla uusi ura ohjelmistokehityksen huippuosaajana!

Rekrytoimme ja koulutamme 12 uutta tulevaisuuden ohjelmistokehittäjää alan huippuyrityksiin. Hakuaika on päättynyt.

Ohjelmistokehityksen osaajille on kova kysyntä työmarkkinoilla. Code Academy -rekrytointiohjelman tavoitteena on kouluttaa ja työllistää  12 ohjelmistokehityksen asiantuntijaa ohjelmistokehityksen pariin ja tarjota väylä ohjelmointikielien ja -teknologioiden omaksumiseen.

Win win -tilanne yritykselle ja työnhakijalle

Haemme 6 kuukauden ohjelmaan kehittymishaluisia työnhakijoita sekä kasvuhaluisia yrityksiä Pirkanmaalta. Rekrytoivassa koulutusohjelmassa kaikki voittavat. Työnhakija saa käytännön työkokemusta ja korkealaatuista koulutusta. Yritys saa uusia, motivoituneita osaajia, jotka ovat jo työskennelleet yrityksessä ja näin varmistetaan onnistunut rekrytointi.

Lue lisää yrityksen eduista osallistua Code Academyyn >>

Heti töihin

Ohjelma kestää 6 kuukautta (5.3.-2.9.2019). Mukaan valitut työskentelevät käytännön työtehtävissä rekrytoivissa yrityksissä ja osallistuvat yhteensä 25 koulutuspäivään.

Koulutuksen tarkoituksena on syventää jo olemassa olevaa osaamista tai mahdollistaa siirtyminen alalle. Koulutusaiheita ovat keskeisimmät ohjelmistokielet ja -teknologiat HTML5, CSS3, React, JavaScript, Angular ja monet muut. Lisäksi koulutuksissa käsitellään pilviteknologioita (AWS ja Azure), tietokantoja ja Devopsia. Räätälöimme lopullisen koulutussisällön vastaamaan mahdollisimman hyvin rekrytoivien yritysten tarpeita.

Koulutuspäivien opetuskielenä on englanti, ja ohjelman kautta voi löytää yrityspaikan sekä suomeksi että englanniksi työskentelevälle!

Lue lisää työtehtävistä ja kouluksesta >>

Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri. Sinun ei siis tarvitse olla valmis osaaja, mutta aiemmasta kokemuksesta tai harrastuneisuudesta on toki hyötyä.

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-palvelujen kanssa.

 

Yhteistyössä:

Kauttamme rekrytoivat mm.:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.