Näin haet

Näin haet

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan Code Academyyn! Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelut ja valinnat alkavat jo hakuprosessin aikana. Hakuaika on päättynyt 4.2.2019.

Näin haet:

  1. Täytä ensiksi työhallinnon hakemus osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 683820) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle alla olevasta painikkeesta. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä ohjelman kautta.

 

 

 

Hakemuksen jätettyäsi selvitämme sopivuutesi ohjelmaan ja etsimme sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Paikat koulutusohjelmassa täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Kenelle Code Academy on tarkoitettu?

Hakukelpoisuus: Voit hakea Code Academyyn, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Sopivuus: Code Academy soveltuu sekä vastavalmistuneille että kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa ohjelmistokehitysalan ammattiosaamistaan. Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen (esim. MOOC-kurssit) pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Koulutustaustaltasi voit olla ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittanut (esim. ohjelmistokehitys, tietojenkäsittely, ohjelmistotuotanto). Lisäksi sinulla voi olla jo jotain aiempaa kosketusta tietotekniikkaan, web-teknologioihin, tuotekehitykseen, testaukseen tai pilviteknologioihin.

Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä oppiminen tapahtuu käytännön työskentelyn ja asiantuntijakoulutusten avulla. Rekrytoiville yrityksille tärkeintä onkin motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kasvaa kysytyksi ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Valinnat: Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Ohjelman toteuttajat: Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, Ohjelmistoyrittäjät ry:n, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.