Työtehtävät ja koulutus

Työtehtävät ja koulutus

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi”

Kaikki toimialat ovat elinaikamme suurimmassa murroksessa. Uudet digitaaliset prosessit ja palvelut vyöryvät jokaiselle sektorille: valmistava teollisuus, terveys ja hyvinvointi, palvelualat ja pankki- ja vakuutusala muiden muassa.

Siksi ohjelmistoala kaipaa nyt uusia tekijöitä kaikilta aloilta ja kaikilla taustoilla. Suomeen tarvitaan ohjelmisto-osaajia parin tuhannen vuosivauhdilla, samalla kun alalle koulutetaan vain noin tuhat kaveria vuodessa. Töitä on ja riittää noheville osaajille loppuelämäksi – niin Suomessa kun muualla maailmalla.

Rasmus Roiha
Toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Yhdistä työ ja koulutus

Code Academyssa saat työn ohessa noin 25 päivää korkealaatuista koulutusta, joka tukee kehittymistäsi käytännön työtehtävissä. Koulutuksessa päivität taitosi ja kasvat kysytyksi ohjelmistokehityksen ja koodaamisen ammattilaiseksi.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

  • Front-end: HTML5 & CSS3 Basics, EcmaScript, JavaScript, jQuery, Rest, AngularJS / Angular2, React Native
  • Back-end ja tietokannat: JavaEE, Java8, Javascript,TypeScript, Node.js, REST services, MongoDB ja PostgreSQL
  • Devops: GIT, JIRA, Vagrant, Ansible, Docker, Jenkins, Robot Framework
  • Pilviteknologiat: AWS, Microsoft Azure, Google Cloud
  • Lisäksi verkko-opetuksena lukuisia vaihtoehtoja: omavalintainen ohjelmistokieli opiskeltavaksi: esim. Java, ASP.NET, C# ym.

Pidätämme vielä oikeuden mahdollisiin muutoksiin koulutusohjelman sisällössä.

Tavoitteena työsopimus

Sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään ohjelman ajaksi koulutussopimus, kun sopiva kumppaniyritys löytyy. Pääset heti mukaan käytännön projekteihin. Ohjelman tavoitteena on vakituinen työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusohjelman päätyttyä.

Hae nyt – viimeinen hakupäivä on 4.2.2019

Hakuohjeet >>

Kauttamme rekrytoivat mm.:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.