Code Academy Turku

Code Academy Turku

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa Turun seudulla?

Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin front-end-devaajaksi, backend-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä ohjelmistokehityksen osaajista. Tähän tarpeeseen on syntynyt Code Academy -rekrytointiohjelma, jossa koulutetaan ja työllistetään ohjelmistokehityksen asiantuntijoita suoraan yrityksiin. Varsinais-Suomessa on onnistuneesti toteutettu jo kaksi Code Academy-ohjelmaa.

”Töitä on ja riittää loppuelämäksi” – Rasmus Roiha toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Code Academy on viiden kuukauden mittainen marraskuussa alkava koulutus, johon mahtuu 15 henkilöä. Koulutukseen valitaan ne hakijat, joille onnistutaan löytämään sopiva yritys ja tehtävä. Aikaisempi kokemus ohjelmistokehityksen työtehtävistä ja muu ohjelmoinnin harrastuneisuus katsotaan eduksi ohjelmaan haettaessa, mutta tärkeintä on oppimiskyky, motivaatio ja kiinnostus ohjelmistokehityksen työtehtäviä kohtaan!

Koulutusohjelman tavoitteena on aina työsopimus ohjelman päätteeksi. Tänä vuonna pilotoimme myös Code Bootcamp -koulutusta, jonka tavoitteena on valmistaa osallistujia Code Academya varten. Valinnat Bootcamppiin on jo tehty. Voit siitä huolimatta hakea suoraan Code Academyyn, mikäli koet ohjelmointikehityksen olevan sinun tulevaisuuden urasi!

Rekrytoivat yritykset mukana koulutuksessa

Teemme aktiivisesti yhteistyötä Turun alueen yrityksien kanssa, jotka etsivät uusia kykyjä erilaisiin ohjelmistokehityksen tehtäviin.Voit hakea mukaan ohjelmaan, vaikka sinulla ei olisi tiedossa sopivaa yritystä. Me autamme sinua.

Koulutusohjelmaan valitut henkilöt pääsevät kehittämään omaa osaamistaan käytännönläheisesti Turun alueen yrityksiin, minkä lisäksi he saavat yritystarpeisiin räätälöityä lähiopetusta ohjelmistokehityksen teknologioista. Pystyt siis soveltamaan uutta osaamistasi ja samalla pääset näyttämään yhteistyöyritykselle motivaatiotasi, jolloin yritys voi palkata sinut työsuhteeseen luottavaisin mielin.

Yritykset löytävät rekrytoivan koulutusohjelmamme avulla tehokkaasti henkilöitä, joilla on osaamista, hyvä asenne ja vahva motivaatio sekä halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Lue lisää yrityksen eduista täällä >>

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Hae nyt Code Academyyn – viimeinen hakupäivä 22.10.2018, valintoja tehdään heti >>

Mukana rekrytoimassa mm.:

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.