Code Academy Turku

Code Academy Turku

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa Turun seudulla? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin front-end-devaajaksi, backend-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä ohjelmistokehityksen osaajista. Tähän tarpeeseen on syntynyt Code Academy -rekrytointiohjelma, joka kouluttaa ja työllistää ohjelmistokehityksen asiantuntijoita suoraan yrityksiin. Varsinais-Suomessa on onnistuneesti toteutettu jo kaksi Code Academy-ohjelmaa.

Täysin uusi Code Bootcamp on vähintään 30 henkilölle mahdollisuus päästä kouluttautumaan jo ennen kuin yhteistyöyritys on löytynyt. Voit siis hakea mukaan riippumatta siitä, onko sinulla kokemusta aiemmin vai ei – oppimiskyky, motivaatio ja kiinnostus ohjelmistokehityksen työtehtäviä kohtaan riittää!

Bootcampin kautta Code Academyyn – aiempaa kokemusta koodauksesta ei vaadita!

Huom! Hakuaika Code Bootcampiin alkaa 13.8.2018.

Haemme nyt ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita, kehittymishaluisia työnhakijoita mukaan Code Bootcampiin! Pääset tutustumaan ohjelmistokehityksen maailmaan korkealaatuisen koulutuksen, itsenäisen opiskelun ja kannustavan ryhmän avulla. Bootcamp ei vielä sisällä yritystyöskentelyä, vaan sen aikana alkaa haku rekrytoivaan koulutusohjelmaan, Code Academyyn, jonka kautta Turun alueen yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelmistokehityksen tehtäviin. Valintoja tehdään Bootcampin aikana, joten näyttämällä motivaatiosi ja oppimiskykysi, sinulla on mahdollisuus päästä näyttämään taitosi johonkin mukana olevista yrityksistä ja lopulta lunastaa itsellesi työpaikka. Hae siis mukaan jo nyt, jos haluat olla Code Academyn valinnoissa mukana alusta alkaen!

Lue lisää Bootcampista ja Code Academysta täällä >>

Yritykset mukana Bootcampissa

Code Bootcamp valmistaa sinut työskentelemään ohjelmistokehityksen parissa ja syventää jo olemassa olevaa osaamista tai mahdollistaa siirtymisen alalle. Kun rekrytoiva koulutusohjelma Code Academy alkaa, saa yritys osaajan, joka on valmis tarttumaan käytännön projekteihin ja kiinnostunut oppimaan lisää ohjelmistokehityksen eri teknologioista. Sekä Bootcamp että varsinainen Code Academy on suunniteltu Turun alueen yritysten tarpeiden mukaan ja sen aikana työnhakijat ja yritykset pääsevät tutustumaan toisiinsa. Yritykset voivat siis löytää henkilöitä, joilla on todistetusti hyvä asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Lue lisää yrityksen eduista täällä >>

Code Bootcamp ja Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Hae nyt Code Bootcampiin – viimeinen hakupäivä 24.8.2018, valintoja tehdään heti >>

Yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.