Yritykselle

Yritykselle

Kaipaako tiimisi osaajaa ohjelmistokehityksen pariin?

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma on tehokas väylä löytää uusia ohjelmistokehityksen osaajia. Code Academy järjestetään Varsinais-Suomessa jo kolmatta kertaa, tarve uusille osaajille kasvaa koko ajan. Tällä kertaa osallistujat saavat perustietämyksen ohjelmistokehityksestä Code Bootcampissa, minkä jälkeen heillä on valmiudet ohjelmistokehitystehtävissä kehittymiseen jo ennen yritystyöskentelyn aloittamista.

Code Academy alkaa marraskuussa 2018 ja yritystarpeita kartoitetaan parhaillaan!

Skrollaa alas ja kerro rekrytarpeestanne lyhyellä lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa.

Säästä yrityksesi aikaa

Kun olemme yhdessä määritelleet yrityksesi osaajatarpeet, huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja esittelemme sopivimmat hakijat. Bootcampissa mukana olevien potentiaalisten hakijoiden oppimiskyky ja motivaatio on nähtävissä konkreettisesti ja tunnemme hakijat hyvin. Pääsette aina tapaamaan esiteltyjä hakijoita henkilökohtaisesti ja yrityksenne tekee lopullisen valinnan. Sitoudutte ohjelmaan vasta, kun sopiva osaaja löytyy.

Varmista onnistunut rekrytointi

Valittu henkilö työskentelee yrityksessäsi koulutussopimuksella kokopäiväisesti 5-6 kuukauden ajan. Samalla hän saa 20-25 päivän laadukkaan koulutuspaketin ohjelmistokehityksestä. Näin yrityksesi saa valmiiksi perehdytetyn ja koulutetun osaajan, jonka kanssa voitte ohjelman päätteeksi solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, Varsinais-Suomen TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Ohjelma käynnistyy marraskuussa 2018 ja hakijoiden esivalinta käynnistyy osittain jo elo-syyskuussa, jolloin valinnat Code Bootcampiin tehdään.

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!


Saattaisitko tarvita uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.