Code Bootcamp Uusimaa

Code Bootcamp Uusimaa

Haemme nyt ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita, kehittymishaluisia työnhakijoita mukaan Code Bootcampiin! Pääset tutustumaan ohjelmistokehityksen maailmaan korkealaatuisen koulutuksen, itsenäisen opiskelun ja kannustavan ryhmän avulla.

Code Bootcamp ei vielä sisällä yritystyöskentelyä. Bootcampin aikana alkaa haku rekrytoivaan koulutusohjelmaan, DigiTalentPro Uusimaahan, jonka kautta Uudenmaan alueen yritykset etsivät uusia kykyjä ohjelmistokehityksen tehtäviin. Valintoja tehdään jo Bootcampin aikana, joten näyttämällä motivaatiosi ja oppimiskykysi, sinulla on mahdollisuus päästä näyttämään taitosi johonkin mukana olevista yrityksistä ja lopulta lunastaa itsellesi työpaikka.

Hae siis mukaan jo nyt, jos haluat olla DigiTalentPron valinnoissa mukana alusta alkaen!

Valmennusta kohti yritystyöskentelyä

Code Bootcamp valmistaa sinut työskentelemään ohjelmistokehityksen parissa ja syventää jo olemassa olevaa osaamista tai mahdollistaa siirtymisen alalle. Kun rekrytoiva koulutusohjelma DigiTalentPro alkaa, saa yritys osaajan, joka on valmis tarttumaan käytännön projekteihin ja kiinnostunut oppimaan lisää ohjelmistokehityksen eri teknologioista. Sekä Bootcamp että varsinainen DigiTalentPro on suunniteltu Uudenmaan alueen yritysten tarpeiden mukaan ja niiden tavoitteena on vastata osaajapulaan ohjelmistokehityksen toimialalla. Yritykset voivat koulutusohjelmien kautta löytää henkilöitä, joilla on hyvä asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi.

Code Bootcamp ja DigiTalentPro-rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Hae nyt Code Bootcampiin – viimeinen hakupäivä 30.11.2018, valintoja tehdään heti >>

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.