Code Camp

Code Camp

CODE CAMP OULU

Kiinnostaako uusi ura ohjelmoinnin parissa? Haluatko saada koulutuksen ja päästä töihin front-end-devaajaksi, backend-koodariksi tai muihin ohjelmistokehityksen asiantuntijatehtäviin?

Code Camp on ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettävä ohjelmistokehityksen tehokoulutus, joka tarjoaa RekryKoulutukseen yhdistettynä realistiset mahdollisuudet saada työpaikka ohjelmistoalalta. Code Camp mahdollistaa alan vaihtamisen ohjelmistoalalle, sillä koulutuksessa opiskellaan ohjelmoinnin logiikkaa ja ohjelmointikieliä alkeista alkaen. Koulutus sopii myös hakijoille, joilla on jo aiempaa ohjelmointikokemusta, alan koulutusta tai harrastuneisuutta.

Koulutusinfo:  

Tervetuloa koulutuksen infotilaisuuteen torstaina 3.1.2019 klo 13.00 osoitteeseen: Amerikka-koulutusluokka, Teknologiantie 1, 90590 Oulu.

Code Campin kautta RekryKoulutukseen

Code Camp yhdistettynä RekryKoulutukseen on hyvä väylä ohjelmistokehittäjäksi. Code Campissa opiskelet ohjelmoinnin perusteita, tietokantoja, web-ohjelmointia ja mobiiliohjelmointia sekä parannat mahdollisuuksiasi päästä mukaan ohjelmistoalan RekryKoulutuksiin. Suunnittelet ja toteutat ohjatusti oman ohjelmointidemon, jota voit hyödyntää työnhaussa sekä RekryKoulutuksen hakuprosessissa.

Lue lisää Code Campin koulutuksesta täällä >>

Tavoite päästä lähemmäksi uutta työtä

Code Camp on ohjelmistokehityksen RekryKoulutuksiin valmistava koulutusohjelma, jonka aikana hakijoiden osaaminen kehittyy paremmin yritysten osaamisvaatimuksia vastaavaksi. Code Camp tarjoaa 20 henkilölle mahdollisuuden kouluttautua ohjelmistokehityksen tehtäviin. Tavoitteena on, että mahdollisimman monelle koulutukseen osallistujalle löydetään yhteistyöyritys tulevista Rekry- ja KEKO-koulutuksista tai osallistuja saa suoraan työpaikan alan yrityksestä. Esimerkiksi syksyllä Turussa käynnistyneen Sarasen Code Academy -RekryKoulutuksen 17 osallistujasta 15 oli osallistunut Sarasen Code Bootcampiin.

Koulutuksen kohderyhmä:

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimistoon työnhakijaksi ilmoittautuneet henkilöt, joilla on motivaatiota ja valmiuksia kehittää osaamistaan ohjelmistokehityksessä. Koulutus ei edellytä ennakko-osaamista ohjelmistokehityksen alalta, tärkeintä on soveltuvuus ja motivaatio ohjelmistokehityksen tai ohjelmistotestauksen tehtäviin. Erityisen tärkeää on asenne, motivaatio ja kehittymishaluinen ote ohjelmistokehityksen työhön!

Lisätietoja Code Campista saat koulutuksen yhteyshenkilöltä: Harri Schroderus, harri.schroderus@saranen.fi. Harrin tavoitat puhelimitse (050 540 2735) seuraavina soittoaikoina: to 20.12.2018 klo 9-11 ja pe 4.1.2019 klo 9-10.

Hae nyt Code Campiin – viimeinen hakupäivä 7.1.2019, valintoja tehdään heti >>

Yhteistyössä

Kysy lisää ohjelmasta!

Tavoitat minut sähköpostitse tai puhelimitse maanantaisin 13-15 ja torstaisin 9-11.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.