Cyber Talent

Info

Osaamisalue IT & Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Uusimaa
Hakuaika päättyy
Koulutuksen kesto
Koulutuksen ajankohta

Hakuaika on päättynyt!

Cyber Talent – rekrytoiva koulutusohjelma tietoturvan asiantuntijatehtäviin!

Tietoturva levittäytyy nykyään lähes kaikkeen liiketoimintaan, sähköverkoista teollisuuteen ja asiakasdatasta sykemittareihin. Ne yritykset ja yksilöt, jotka näkevät ja ymmärtävät tietoturvan merkityksen, menestyvät jatkossakin. Jos haluat olla yksi näistä yrityksistä tai kasvavista yksilöistä, hae mukaan ohjelmaan!
Kiinnostaako uusi ura tietoturvan parissa tai tarvitsetteko yritykseenne tietoturva-alan osaajaa? Cyber Talent -ohjelman tavoitteena on kouluttaa 25 uutta tietoturva-alan ammattilaista erilaisiin vaihteleviin työtehtäviin. Pula osaajista alalla on suuri, ja meillä on halu olla kehittämässä Suomen kilpailukykyä vahvistamalla tietoturvaosaamista.

Laaja-alaiset kyberhyökkäykset sekä merkittävät dataan liittyvät varkaudet ja petokset arvioidaan myös todennäköisimmiksi uhkiksi maailmassa vuonna 2019. Elämme räjähdysmäisen datan kasvun keskellä ja niin yhteiskunnat kuin yritykset toimivat yhä syvällisemmin tietojärjestelmien ja tietoliikenneyhteyksien varassa. Tällöin on luonnollista, että kyberuhkien merkitys kasvaa samanaikaisesti kun digitaalista toimintaympäristöä käytetään aktiivisemmin ja aggressiivisemmin niin valtiollisen kuin rikollisen toiminnan pelikenttänä.

- Jarno Limnéll, Aalto-yliopisto

Tietoturva-alan ammattilaiseksi?

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa tietoturvan asiantuntijaksi – tämä on kaikkein tärkein kriteeri.

Kiinnostaako sinua IoT:n mahdollisuudet, yritysriskien ymmärtäminen, hallinnollinen ja tekninen tietoturva, GDPR, laatujärjestelmät tai auditointi? Jos vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla yksi etsimistämme uusista tietoturvan ammattilaisista.

Voit päätyä esimerkiksi seuraavanlaisiin rooleihin yhteistyöyrityksiimme koulutusohjelman aikana ja sen jälkeen:

Projektipäällikkö
IT-projektinhallinta
Tietoturvakonsultti
Tekninen tietoturvaekspertti


Koulutusohjelman aikana työskentelet täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien. Työssä oppimisen tueksi saat kattavan koulutuksen tietoturvaan liittyen toimialan huippukouluttajien vetämänä. Koulutusohjelman tärkein tavoite osaamisen kehittymisen ja ammatillisen verkostoitumisen ohessa on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Ota yhteyttä

Kokemuksia Sarasesta

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Helmi_Kunnas_640x640-1

Helmi Kunnas
Project Coordinator
040 58 57 993
helmi.kunnas@saranen.fi

Yhteistyössä