Kokemuksia ohjelmasta

Kokemuksia ohjelmasta

Koulutus johti oman alan työhön

”Olin aloittanut hallintotieteiden tohtoriohjelmassa edellisenä syksynä, kun keväällä aloitin koulutusohjelmassa. Halusin tehdä väitöskirjaani työn ohella ja kasvattaa osaamistani myös työelämän puolelta. Tällä hetkellä teen koulutustani vastaavaa työtä tietosuojan parissa ja teen aiheesta väitöskirjaa.

Koulutuksessa oli erittäin asiantuntevia kouluttajia ja olen koulutukseen enemmän kuin tyytyväinen. Ohjelma sopii hienosti esimerkiksi vastavalmistuneille tai alanvaihtajille: vaikka sinulla ei olisikaan juuri kyseisestä tehtävästä alan kokemusta, mutta sinussa on potentiaalia, rekrytoiva koulutusohjelma on oiva vaihtoehto työllistymiseen.”

Jenna Veera Asikainen

Data Protection Officer, Bisnode

Jalkaa oven väliin ja suoraan oikeisiin töihin

”Olin pitkään työttömänä, enkä oikein saanut jalkaa oven väliin juuri minnekään: kaikki katsoivat vain CV:stä, että olen ollut pitkään poissa IT-alalta ja ollut kuljetus- ja varastointialalla. Näissä hommissa kuitenkin jouduin tekemisiin laitteiden, verkkojen ja ohjelmistojen kanssa hyvin paljon.Minulla oli vanha osaaminen IT alalla sovelluskehittäjänä, palvelin ylläpidossa ja verkoissa. Lisäksi logistiikka-alalla minulle kertyi hyvää tietoa ja taitoa tuon maailman IT-tarpeista: erilaiset tulostimet (tarra, paperi jne) ja verkkoresurssien käyttö työkoneilla. Näitä tietoja pystyi käyttämään ja hyödyntämään, kun oli saanut päivitettyä omaa osaamista pilvipalvelu- ja Azure- maailmaan.

Parasta koulutusohjelmassa oli se, että pääsin suoraan tekemään oikeaa työtä ja näyttämään kynteni yrityksessä. Lisäksi sain päivitystä nykytilanteisiin: mitä ohjelmistoja ja ohjelmointikieliä käytetään, mitä GDPR tarkoittaa ja mikä on pilvipalveluiden merkitys nykyään. Tietoturva ollut aina minulle läheinen asia.

Pääsin näyttämään, että kyllä vanha kettu osaa asioita ja oppii uutta tarvittaessa. Lisäksi pääsin käymään kursseja, jotka tukivat työtäni Power shell- ja O365-maailmassa. Hyvää osaamista tuli myös luennoitsijoilta koskien GDPR:ää, ohjelmistoja, tietoturvaa ja ohjelmointia.

Ohjelma antaa siis hyvät lähtökohdat niin IT-alalla olleelle kuin alalle haluavalle henkilölle. Kannattaa myös kysyä aina tuutoreilta Sarasella kun on jokin mieltä painava asia, apua ja vastauksia sai nopeasti. Lisäksi kannattaa olla aktiivinen myös töissä ja kysyä yrityksen mentorilta ja ennen kaikkea työtovereilta apua, kun huomaa sitä tarvitsevansa.”

 Juha Reponen

IT Support, Vetonaula Oy

Olemme olleet tyytyväisiä Sarasen tapaan toimia

”Olemme olleet aikaisemmissa toteutuksissa etsimässä meille osaajia tietoturvan ja tietosuojan asiantuntijatehtäviin. Henkilöt ovat myös ohjelman jälkeen pääsääntöisesti meille työllistyneet.

Yhteistyö Sarasen kanssa on ollut helppoa ja olemme olleet tyytyväisiä Sarasen tapaan toimia.”

Päivi Indola

Advisory Senior Manager
KPMG Cyber Security (Finland)

Yhteistyö toimii hyvin

”Olen ollut mukana useammassakin rekrytoivassa koulutusohjelmassa työnantajan roolissa ja olemme löytäneet Bisnodelle useamman työntekijän, jotka ovat edelleen meillä töissä.

Koulutusohjelmakonsepti on toiminut hyvin etenkin tilanteissa, joissa markkinoilla ei ole ollut sopivia kandidaatteja tarjolla. Meillä Bisnodella on ollut eri ohjelmien kautta ihmisiä kehittäjinä tietosuoja- ja tietoturva-asioihin liittyen. Yhteistyö Sarasen kanssa on sujunut vuosien varrella hyvin – siitä kertoo sekin, että olemme käyttäneet Sarasen tarjoamia palveluita useasti.”

Niko Myller

Director, Operations
Bisnode


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.