Näin haet

Näin haet

Hienoa, että kiinnostuit hakemaan mukaan Cyber Talentiin! Jätäthän hakemuksen pikaisesti, sillä haastattelut ja valintaprosessit alkavat heti.

Näin haet:

  1. Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta (koulutusnumero 684383) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä myös sähköinen osaamisprofiili toisesta alla olevasta painikkeesta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

 

 

 

Kenelle Cyber Talent on tarkoitettu?

Voidaksesi aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena, koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä tai valmistumassa opinnoistasi viimeistään kesäkuussa. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi verotonta kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen – ohjelman ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen kumppaniyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, FISCin, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma–pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

F.E.C. – Further Educated with Companies

Digital Excellence Academy on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Koulutuksen aikana voit hakea sinulle myönnettyä työttömyysetuutta ja lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy. Etsimme sinulle roolin ja yhteistyöyrityksen, jotka vastaavat parhaiten taustojasi sekä kiinnostuksenkohteitasi.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.