Data Security Professional

Data Security Professional

Sinulleko työ tietoturvan parissa?

Jatkuvasti digitalisoituva ympäristömme luo uusia mahdollisuuksia ja kasvua useiden toimialojen yrityksille. Sekä ohjelmistoalan nousukiito, digitalisaation kasvattama kuluttajamarkkina, että erilaisten yritysten ICT- ja digi-hankkeet synnyttävät valtavasti tarpeita myös uusille tekijöille. Lisäksi EU:n toukokuussa voimaan astuva tietosuoja-asetus tuo mukanaan uusia osaamisvaatimuksia ja työtapoja.

Data Security Professional -koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden uuteen kiinnostavaan työhön ja samalla pääset kasvattamaan osaamistasi tietoturvan, ohjelmistokehityksen ja tietosuoja-asetuksen parissa pk-seudulla. Hakuaika on päättynyt 5.6.2018.

Lue roolikuvaukset ja rekrytoivat yritykset tarkemmin täältä!

Katso videolta, mistä koulutusohjelmassa on kyse:

Kysymyksiä?

Vastaamme kysymyksiin ja kerromme lisää Data Security Professional -ohjelmasta infotilaisuudessamme 25.5. (huomaa uusi, muuttunut ajankohta!) Saranen Consultingin Pelikenttä-koulutustilassa (Innopoli 1, Tekniikantie 12, Espoo). Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen täällä!

Töitä tarjolla 20 tulevalle tietoturvan ja ohjelmistokehityksen osaajalle

Data Security Professional –koulutusohjelman kautta lukuisat työnantajat etsivät uusia osaajia kasvamaan tulevaisuuden asiantuntijoiksi. Ohjelman kautta uusi työsi voi olla esimerkiksi

  • Tietoturva-asiantuntija
  • Tietoturvatestaaja
  • Frontend-kehittäjä
  • Backend-kehittäjä
  • Software Engineer
  • Järjestelmäasiantuntija
  • IT-tuki
  • Projektipäällikkö
  • Tietoturvakonsultti

Aiempi kokemus ohjelmoinnin tai IT:n parista on iso plussa, mutta ei välttämättömyys. Voit olla jo kokeneempi konkari, joka haluaa päivittää ja kehittää omaa osaamistaan tai vasta urasi alussa oleva tulevaisuuden kyky. Tärkeintä on, että olet motivoitunut ja kehittymishaluinen.

Lisäksi koulutusohjelman kautta on haussa uusia osaajia useisiin hallinnollisiin ja kaupallisiin rooleihin, joissa tietosuojan ja tietoturvan osaaminen ovat tärkeitä. Jos sinua kiinnostaisi tehtävät esimerkiksi myynnin, taloushallinnon tai juridiikan parissa, niin ohjelman kautta voit löytää mielenkiintoisia uramahdollisuuksia!

Koulutusohjelma kestää 6 kuukautta ja käynnistyy touko-kesäkuussa 2018. Ohjelman tavoitteena on solmia sinulle ja yhteistyöyritykselle työsopimus ennen ohjelman päättymistä.

Katso tarkemmin ohjelman kautta avoinna olevista työtehtävistä sekä asiantuntijakoulutuksesta.

Yhteistyössä

Mukana rekrytoimassa mm.:

Hakija, haluatko tietää lisää? Kerron mielelläni!

Tavoitat minut puhelimitse maanantaisin.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.