Näin haet

Näin haet

Kiinnostuitko? Hae heti!

Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee 1) jättää hakemuksesi TE-toimistolle ja 2) tämän jälkeen täyttää osaamisprofiilisi Saranen Consultingille. Huomioithan ettemme voi edistää sinua prosessissa, jos et ole täyttänyt sekä hakemusta että osaamisprofiilia. Hakuaika on päättynyt 5.6.2018. Huomiothan että yrityspaikkoja aletaan täyttää jo hakuaikana.

Näin haet

  1. Täytä työhallinnon koulutushakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi. Löydät koulutukset koulutusnumerolla 677568. Esivalinta tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä!
  2. Täytä sähköinen osaamisprofiili Saraselle toisesta alla olevasta painikkeesta. Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, ammatillisista tavoitteistasi sekä siitä, millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä Data Security Professional -ohjelman kautta.

 

 

 

 

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

F.E.C. – Further Educated with Companies

Data Protection Specialist on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Koulutuksen aikana voit hakea sinulle myönnettyä työttömyysetuutta ja lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy. Etsimme sinulle roolin ja yhteistyöyrityksen, jotka vastaavat parhaiten taustojasi sekä kiinnostuksenkohteitasi.

Hakija, haluatko tietää lisää? Kerron mielelläni!

Tavoitat minut puhelimitse maanantaisin.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.