Kokemuksia ohjelmasta

Kokemuksia ohjelmasta

Ohjelmasta uusi suuntaus uralle

”Ohjelma oli mahtava kokemus ja mahdollisti minulle uuden suuntauksen urallani. Oppimisen kannalta todella hyvä asia ohjelmassa oli se, että sain yhteistyöyrityksessäni heti ottaa käyttöön kurssilla opittuja uusia taitojani, jolloin osaaminen syventyi entisestään.

Yhteistyöyrityksessäni Tulos Helsingissä, mihin myös työllistyin ohjelman loputtua, on kova opettamisen ja uuden oppimisen kulttuuri, ja sain paljon tukea ja opastusta kolleegoiltani koko ohjelman ajan. Ohjelmasta sain paljon uusia tuttavia ja ystäviä alalta, siellä syntyi kiva yhteisöllinen ilmapiiri ja koulutuspäiville oli aina kiva tulla.

Suosittelen ohjelmaa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisesta markkinoinnista ja/tai hakevat uuden suuntauksen uraansa.”

Petra Meinander
Paid Search Consultant, Tulos Helsinki

”Pääsen hyödyntämään kaikkea kertynyttä osaamistani”

”Koulutusohjelma tarjosi minulle mahdollisuuden päivittää omaa osaamistani laajasti. Sain varmuutta ammattitaitoni tasoon ja uutta näkökulmaa erilaisissa tehtävissä toimivilta huippuasiantuntijoilta.

Pidän konseptissa siitä, että se tarjoaa matalan kynnyksen siirtyä uuteen rooliin ja yritykseen. Ja vaikka puolen vuoden jälkeen ei päätyisikään työskentelemään juuri koulutuksen aikaiseen rooliin, on puolen vuoden opiskelu ja uusi työkokemus hyvä askel seuraaviin haasteisiin, mitä ne ikinä ovatkaan.

Itse pystyn tämän hetkisessä työssäni hyödyntämään oikeastaan koko työurani aikana kertynyttä osaamista, ja olen erittäin tyytyväinen, että lähdin Digital Excellence Academyn kautta panostamaan osaamiseeni – sen kautta pääsin polulle, jota en olisi etukäteen osannut suunnitella.

Suosittelen Digital Excellence Academyyn hakeutumista kaikille, jotka ovat kiinnostuneita digimarkkinoinnista ja haluavat oppia lisää. Alalla työskennellessä huomaa nopeasti, kuinka kova kysyntä ammattitaitoisista osaajista on.”

Johanna Urho
Project Manager, Quru

Enemmän irti osaamisesta

”Rekrytoiva koulutusohjelma osui juuri sopivaan vaiheeseen uraani. Kauppatieteen maisterin koulutukseeni ei käytännön digimarkkinointia sisältynyt ja työskentelin aiemmin perinteisemmän myynnin ja markkinoinnin parissa. Alan siirtyessä vahvasti digitaaliseen suuntaan, pääsin juuri oikeaan aikaan täydentämään osaamistani koulutusohjelman kautta ja soveltamaan oppimaani välittömästi työpaikassani.

Osaavien kouluttajien lisäksi pääsin oppimaan myös muilta koulutettavilta, joita oli monenlaisilta taustoilta ja erilaisissa firmoissa töissä. Jokin ”klikkasi” ja laaja-alaiset hommat digimarkkinoinnin parissa osoittautuivat täydellisen sopiviksi. Mitattavuuden ja nopeuden ansiosta tuntuu myös, että olen päässyt ottamaan aiemmasta markkinoinnin osaamisestani enemmän irti.”

Henri Kemppi
Head of Digital, Markkinointitoimisto WDS Oy

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.