Työtehtävät & koulutus

Työtehtävät & koulutus

Kaikilla yrityksillä on sama tavoite: saada uusi työntekijä, jolla on osaamista digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksista, tekniikoista ja työkaluista. Uusia osaajia etsivät useat yritykset pääkaupunkiseudulla. Uusia osaajia etsivien yritysten lista päivittyy vielä hakuaikanakin tarkempien määrittelyiden tarkentuessa, joten seuraathan aktiivisesti sivustoa!

Oletko sinä seuraava digimarkkinoinnin stara?

Digital Excellence Academy soveltuu sekä työuransa alussa oleville vastavalmistuneille että jo kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tai syventää ammattiosaamistaan koulutusten ja työssäoppimisen kautta. Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen.

Tällä kertaa koulutuspolut on suunnattu Googlen markkinointityökalujen ja digimarkkinoinnin tekijöille, sekä markkinoinnin analytiikan tuleville osaajille.

Soveltuva tausta näihin kahteen koulutuspolkuun voi olla  mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, ja/tai työkokemuksen kautta saatu kokemus mm. markkinoinnin, viestinnän, konsultoinnin, analytiikan, projektinhallinnan tai muiden liiketoiminnan tehtävien parista. Lisäksi voit olla perehtynyt teemaan harrastuneisuuden kautta ja esimerkiksi suorittanut itsenäisesti digityökalujen verkkokursseja tai vaikkapa ylläpitänyt ja tuottanut itsenäisesti sisältöjä blogiin/verkkosivuille/sosiaaliseen mediaan.

Sinun ei tarvitse vielä olla valmis digiosaaja, sillä oppiminen tapahtuu käytännön työskentelyn ja asiantuntijakoulutusten avulla. Rekrytoiville yrityksille tärkeintä onkin motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi digimarkkinoinnin parissa.

Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Tämän lisäksi olet oikeutettu hakemaan myös kulukorvausta työ- ja koulutuspäiviltä. Koulutamme uudet osaajat yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, TE-palveluiden ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita:

  • Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin trendit
  • Hakukonemarkkinointi (SEM, Google Ads)
  • Google Ads -sertifiointitestit
  • Hakukoneoptimointi (SEO)
  • Markkinoinnin analytiikka (web-analytiikka, Google Analytics)
  • Konversio-optimointi
  • Sähköpostimarkkinointi (MailChimp & A/B-testaus)
  • Sosiaalinen media
  • Digitaalisen muutoksen johtaminen

Koulutusohjelma yhdistää työn ja korkeatasoisen koulutuksen mm. Googlen asiantuntijoilta

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan asiantuntijoiden kattavaan koulutukseen. Kun sopiva kumppaniyritys löytyy, sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään kuuden kuukauden koulutussopimus. Ohjelman tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen.

Digital Excellence Academyssa saat alan asiantuntijoilta noin 20 päivän koulutuspaketin, joka tukee kehittymistäsi käytännön työtehtävissä. Koulutuksen avulla pääset päivittämään taitosi ja kasvat kysytyksi digitaalisen markkinoinnin, markkinoinnin analytiikan ja Googlen digityökalujen ammattilaiseksi. Koulutukset järjestetään suomeksi Espoossa.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Google Finlandin, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.