Yrityksille

Yrityksille

Uusia digiliiketoiminnan ja -markkinoinnin osaajia

Kaipaako tiimisi uutta digitaalisen liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin tai projektinhallinnan osaajaa?

Digital Excellence Academy in collaboration with Google -rekrytoivan koulutusohjelman kautta yritykset rekrytoivat ja kouluttavat uusia osaajia monipuolisiin markkinoinnillisiin ja liiketoiminnallisiin tehtäviin. Digital Excellence Academy on 11. kertaa järjestettävä ohjelmatoteutus yhteistyössä Googlen kanssa. Viimeisten vuosien aikana jo 250 yritystä on rekrytoinut aiemmista toteutuksista yli 300 työntekijää digitehtäviin.

Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ja saa samalla noin 20 päivän ainutlaatuisen ja laadukkaan asiantuntijakoulutuksen digitaalisesta markkinoinnista ja digityökaluista. Pääsette valitsemaan kahdesta koulutuspolusta teille sopivimman.

Koulutuspolut:

  • AdWords Academy – digimarkkinoinnin (mm. hakukonemarkkinointi) tekijöille
  • Marketing Analytics – markkinoinnin analytiikan osaajille

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille paras tulevaisuuden tähti! Digital Excellence Academy starttaa syksyllä 2018 ja hakijavalinnat käynnistyvät pian. Kevään 2018 ohjelmaan saimme lähes 400 hakemusta, joten teillekin löytyy varmasti sopiva osaaja.

”Jo reilu 250  yritystä on rekrytoinut aiemmista toteutuksista uusia työntekijöitä digitehtäviin. Kumppaniyrityksemme sekä monet mainostajat ovat kehuneet tätä rekrytointikanavanaa. He ovat löytäneet ohjelman kautta erinomaisia työntekijöitä vuodesta toiseen. Myös alan parhaimpien asiantuntijoiden pitämät ajantasaiset ja ainutlaatuiset koulutukset ovat saaneet kiitosta. Digital Excellence Academy tarjoaa tälläkin kertaa jotain uutta. Olemme suunnitelleet entistä kattavamman kokonaisuuden markkinoinnin analytiikkaan liittyen.

Jonna Toikka – Toimialajohtaja, Google Finland

Säästä aikaa

Määrittelemme kanssanne osaajatarpeenne, huolehdimme esivalinnasta hakijoiden joukosta ja esittelemme tarpeeseenne sopivimmat hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta silloin, kun teille löytyy sopiva osaaja. Valitsemanne henkilö työskentelee koulutussopimuksella kokopäiväisesti yrityksessänne kuuden kuukauden ajan ja osallistuu asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen. Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.

Vähennä rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Digital Excellence Academyn kautta voitte löytää tarpeeseenne sopivan henkilön, jolla on toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus, tehtäviin sopiva työpersoona sekä motivaatio ja halu kehittyä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaksi.

”Digital Excellence Academy on kustannustehokas ja riskitön tapa testata henkilöä vaativassa asiantuntijatehtävässä yrityksen oikeissa tehtävissä. Ohjelma antaa valmiudet toimia erilaisissa asiantuntijatehtävissä digitalisoituvassa maailmassa, jossa erityisosaajia on haastava löytää. Kouluttajana on ollut hienoa nähdä miten korkealla asteella ihmiset työllistyvät. He saavat ainutlaatuista koulutusta ja vievät päivitettyä osaamista yrityksiin. Analyyttinen ja dataohjautuva kulttuuri sekä päätöksenteko ovat yrityksen menestyksen kulmakiviä. Kaikista toimenpiteistä kertyy dataa, jonka hyödyntäminen voi tuoda konkreettista kilpailuetua. Näistä syistä markkinoinnin analytiikka on nostettu omaksi koulutuspoluksi.” 

Petri Mertanen – Director Digital Analytics, Annalect Finland

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa. Ohjelma käynnistyy syksyllä 2018. Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Löysimme vaivattomasti todella hyvän tekijän yritykseemme ohjelman kautta

”Olimme hakemassa uutta henkilöä tekemään digitaalista markkinointia sekä omalle yrityksellemme että asiakkaillemme ja löysimme vaivattomasti todella hyvän tekijän yritykseemme ohjelman kautta.

Näen rekrytointiohjelman erittäin hyvänä tapana rekrytoida, se tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua henkilöön ennen lopullisen rekrytointipäätöksen tekemistä. Tarpeeseemme sopiva kandidaatti ja ohjelman kautta tarjottu erittäin laadukas koulutus takasi henkilön nopean liikkeellelähdön yrityksessämme. Sarasen kanssa asiat toimi luvatusti ja tehokkaasti. ”

Markku Korkiakoski
Toimitusjohtaja
Vilkas Group Oy


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.