Digiakatemia Data-analytiikka

Info

Osaamisalue IT, Teknologia & Pelinkehitys
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy 16.3.2020
Koulutuksen kesto 5kk
Koulutuksen ajankohta 15.5.–5.10.2020

Uusia uramahdollisuuksia data-analytiikan parissa!

Haku päättynyt!

---

Innostutko lukujen pyörittämisestä ja pulmien ratkaisemisesta, etkä halua jättää päätöksiä pelkän mututuntuman varaan? Oletko kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä datan avulla? Hae mukaan Data-analytiikan Digiakatemiaan ja löydä oma roolisi kehitysalalta!

HUOM. järjestämme Digiakatemia-koulutusohjelman infotilaisuuden keskiviikkona 11.3. klo 13.00 osoitteessa Teknologiantie 1, Oulu, Amerikka-luokka. Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan tilanteestasi mm.  Annen ja Matin kanssa! 

Dataa on ympärillämme kaikkialla ja sen määrä kasvaa tautotta – itse asiassa, 90% kaikesta maailman datasta on luotu vasta viimeisen kolmen vuoden aikana. Datan tehokas hyödyntäminen liiketoiminnassa onkin toimialasta riippumatta äärimmäisen tärkeää yrityksien päivittäisen toiminnan ja kilpailukyvyn kannalta.

Loppumattomasta datasta ja uusimmista teknologioista ei ole kuitenkaan hyötyä, jos niiden merkitystä ei osata lukea. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia data-analyytikkoja riveihinsä, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja käsittelemään tietoa oikealla tavalla. Digiakatemia auttaa sinua kehittämään tietotaitoasi ja löytämään oman roolisi datan tulkkina, hae siis mukaan heti!

Digiakatemian kautta voi päästä myös ohjelmistokehityksen, taloushallinnon tai palvelumuotoilun tehtäviin.

Koulutuksen tavoitteena työpaikka

Digiakatemia on 5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, kokemustasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi. Saat ainutlaatuisen ohjelman kautta alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla.

Kenelle koulutus sopii?

Digiakatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraavan askeleen urallesi data-analytiikan parissa. Voit olla taustaltasi esimerkiksi jo valmiiksi työkokemusta kartuttanut kokeneempi data-analyytikko, hiljattain alalle valmistunut tulevaisuuden uusi osaaja tai data-analytiikasta kiinnostunut ja harrastuneisuutta omaava alanvaihtaja.

Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla valmis asiantuntija – meille tärkeintä on sinun innostuksesi alaa kohtaan ja motivaatiosi kehittyä data-analytiikan ammattilaiseksi. Tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Siksi sinun tulee hakijana täyttää yksi seuraavista kriteereistä:

  • Olet työtön työnhakija.
  • Työsuhteesi on määräaikainen.
  • Työskentelet koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Asiantuntijakoulutus, jossa yhdistyvät työtehtävät ja opiskelu

Saranen järjestää koulutussisällöltään joustavan ja tarpeen mukaan räätälöitävissä olevan Digiakatemia - rekrytoivan koulutusohjelman, jonka avulla voit päivittää omaa ammatillista osaamistasi. Koulutuksen tärkein tavoite on työsopimuksen solmiminen koulutuksen päättyessä – koulutuksen sisältö onkin räätälöity aina sinun ja yhteistyöyrityksesi tarpeen mukaisesti, jotta ohjelma edistäisi työllistymistäsi mahdollisimman hyvin. Mahdollisen työpaikan lisäksi investoit omaan osaamisesi ja sen kehittämiseen, sekä tulevaisuuden uranäkymiisi myös pidemmällä aikajänteellä.

Koulutusohjelmassa hyödynnetään monipuolista, digitaalista oppimisympäristöä nimeltä Pluralsight. Oppimisympäristö mahdollistaa laadukkaan ja dynaamisen opiskelumahdollisuuden, joka ei ole aikaan ja paikkaan sidottu. Ohjelman aikana pääset kehittämään tietotaitoasi digitaalisen oppimisympäristön, sekä webinaarien avulla. Sinulle räätälöitävä koulutussisältö voi pitää sisällään esimerkiksi seuraavia aiheita: business intelligence, datan visualisointi, tietokannat, SQL, MySQL, AWS, Azure ja Tableau.

Koulutusohjelma kestää yhteensä 5 kuukautta, mikä sisältää 23 työpäivää kestävän koulutusjakson, sekä 77 työpäivää kestävän työssäoppimisjakson.

Data-analyytikoista on moneksi ja monelle alalle

Yhteistyöyrityksemme hakevat uusia osaajia erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin – kouluttamamme data-analyytikot voivat siis työllistyä monenlaisiin rooleihin. Roolisi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

  • BI-asiantuntija/-konsultti
  • Data-analyytikko
  • Growth Hacker
  • Tietokantaosaaja
  • Business Analyst
  • Web-analyytikko
  • Järjestelmäasiantuntija

Tämä lista ei ole kuitenkaan kaikenkattava ja työnkuvat mukautuvat taustaasi ja yrityksen tarpeita vastaaviksi – tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, älä siis epäröi vaan hae heti mukaan!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista haku­kelpoisuutesi

Voit hakea ohjelmaan, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 691252

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Täytä osaamisprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

En keksi ketään, jolle tällainen koulutusohjelman ja työn yhdistäminen ei sopisi. Kannattaa rohkeasti hakea! Saa koulutusta, oppii uutta ja omasta koulutusryhmästä tulee tuttuja ja hyvää vertaistukea.

- Kirsi F, DigiTalous Akatemian osallistuja

Olen mukana Sarasen työnhaku-ohjelmassa johon olen todella tyytyväinen. Saranen ottaa työn tosissaan ja siellä tuntee oikeasti saavansa apua omiin kipupisteisiin.

- Leena K

0/0
Saranen_2848_400x400_v001

Kokemuksia Sarasesta

23.10.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoivalla koulutusohjelmalla motivoituneita osaajia – Case: LogiSystems Oy

LogiSystems Oy lähti mukaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ensimmäistä kertaa syksyllä 2018 löytääkseen joukkoonsa toiveiden mukaisen...

Lue lisää
28.09.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Kasvutarinoita Google-ohjelmiemme osallistujilta

Olemme toteuttaneet useita rekrytoivia koulutusohjelmaa yhteistyössä TE-palveluiden ja Googlen kanssa. Pyysimme muutamaa osallistujaamme kertomaan, miten...

Lue lisää
23.09.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Hobby Hall löysi lisää osaamista verkkokaupan tehtäviin rekrytoivista koulutusohjelmista

Verkkokauppa Hobby Hallissa lähdettiin etsimään vaihtoehtoisia tapoja rekrytoinnille, kun valmiit verkkokaupan osaajat olivat kiven alla. Kahdesta...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi