Digiakatemia Digitaalinen asiakaskokemus

Info

Osaamisalue Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Pohjois-Pohjanmaa
Hakuaika päättyy 16.3.2020
Koulutuksen kesto 5kk
Koulutuksen ajankohta 15.5.–5.10.2020

 

Uusi ura digitaalisen asiakaskokemuksen ja palvelumuotoilun parissa!

Haku päättynyt!

---

Innostaako sinua mahdollisuus muovata yritysten palveluita entistä paremmiksi ja nykyaikaisemmiksi? Kiinnostaako sinua työura palvelumuotoilun ja digitaalisen asiakaskokemuksen parissa? Hae mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja työllisty tulevaisuuden alalle!

HUOM. järjestämme Digiakatemia-koulutusohjelman infotilaisuuden keskiviikkona 11.3. klo 13.00 osoitteessa Teknologiantie 1, Oulu, Amerikka-luokka. Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan tilanteestasi mm.  Annen ja Matin kanssa! 

Digitalisaatio muovaa elämäämme ja käyttäytymistämme jatkuvasti, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Sen vaikutukset näkyvät erityisen voimakkaasti yrityksien toiminnassa, jossa palveluiden helppokäyttöisyyttä, saatavuutta ja mitattavuutta halutaan jatkuvasti parantaa – palvelumuotoilu ja asiakkaan ostoprosessin sujuvuus ovatkin vahvasti liiketoiminnan keskiössä.

Digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen on kokonaisvaltainen toimikenttä, johon kuuluu elementtejä esimerkiksi palvelumuotoilusta, markkinoinnista ja viestinnästä. Koulutusohjelmamme kautta yritykset etsivätkin uusia osaajia erilaisiin kehitystehtäviin. Hae siis mukaan ja työllisty kehitysalalle!

Koulutuksen tavoitteena työpaikka

Digiakatemia on 5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun taustaasi, kokemustasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi urasi edistämiseksi. Saat ainutlaatuisen ohjelman kautta alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla.

Digiakatemian kautta voi päästä myös ohjelmistokehityksen, taloushallinnon tai data-analytiikan tehtäviin.

Kenelle koulutus sopii?

Digiakatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraavan askeleen urallesi digitaalisen asiakaskokemuksen kehitystehtävien parissa. Voit olla taustaltasi esimerkiksi jo valmiiksi työkokemusta kartuttanut kokeneempi palvelumuotoilun tai markkinoinnin osaaja, hiljattain alalle valmistunut tulevaisuuden tekijä tai alasta kiinnostunut ja siitä harrastuneisuutta omaava alanvaihtaja.

Sinun ei tarvitse siis olla valmiiksi hiottu timantti – meille tärkeintä on sinun innostuksesi alaa kohtaan ja motivaatiosi kehittyä digitaalisen asiakaskokemuksen asiantuntijaksi. Tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Siksi sinun tulee hakijana täyttää yksi seuraavista kriteereistä:

  • Olet työtön työnhakija.
  • Työsuhteesi on määräaikainen.
  • Työskentelet koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Asiantuntijakoulutus, jossa yhdistyvät työtehtävät ja opiskelu

Saranen järjestää koulutussisällöltään joustavan ja tarpeen mukaan räätälöitävissä olevan Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman, jonka avulla voit päivittää omaa ammatillista osaamistasi. Koulutuksen tärkein tavoite on työsopimuksen solmiminen koulutuksen päättyessä – koulutuksen sisältö onkin räätälöity aina sinun ja yhteistyöyrityksesi tarpeen mukaisesti, jotta ohjelma edistäisi työllistymistäsi mahdollisimman hyvin. Mahdollisen työpaikan lisäksi investoit omaan osaamisesi ja sen kehittämiseen, sekä tulevaisuuden uranäkymiisi myös pidemmällä aikajänteellä.

Koulutusohjelmassa hyödynnetään monipuolisia, digitaalisia oppimisympäristöjä, joiden avulla koulutussisältöä voidaan räätälöidä juuri sinun ja yhteistyöyrityksesi tarpeiden mukaan. Oppimisympäristö mahdollistaa laadukkaan ja dynaamisen opiskelumahdollisuuden, joka ei ole aikaan ja paikkaan sidottu. Ohjelman aikana pääset kehittämään tietotaitoasi digitaalisen oppimisympäristön, sekä webinaarien avulla mm. seuraavista aiheista:

  • Digitaalinen asiakaskokemus ja palvelumuotoilu
  • Ohjelmistorobotiikka
  • Data-analytiikka
  • Ohjelmistokehityksen opiskelu verkossa
  • Tekoälyn perusteet ja vaikutus liiketoimintaan
  • Tietoturvan perusteet

Koulutusohjelma kestää yhteensä 5 kuukautta, mikä sisältää 23 työpäivää kestävän koulutusjakson, sekä 77 työpäivää kestävän työssäoppimisjakson.

Osaajista on kova kysyntä

Yhteistyöyrityksemme hakevat uusia osaajia erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin – kouluttamamme digitaalisen asiakaskokemuksen asiantuntijat voivat siis työllistyä monenlaisiin rooleihin. Tehtävänämme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, älä siis epäröi vaan hae heti mukaan!

 

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Näin haet mukaan ohjelmaan

Tarkista haku­kelpoisuutesi

Voit hakea ohjelmaan, jos olet työttömänä, vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä tai irtisanomisuhan alla. Varmista myös, että työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä työhallinnon hakemus alla olevasta painikkeesta tai lähimmässä TE-toimistossasi.

Koulutusnumero: 691252

Jätä hakemus TE-toimistoon

Täytä osaamisprofiili Saraselle

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Täytä osaamisprofiili

Jää odottamaan valintaa

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Järjestämme haastattelut hakuajan päätyttyä.

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi - miten voit parantaa mahdollisuuksiasi päästä rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

Lue lisää

Tulevaisuutta ajatellen uskon, että nämä koulutukset olivat käänteentekeviä koko uralleni. Minun tapauksessani riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan!

- Mikael H, Code Academy osallistuja

Olen mukana Sarasen työnhaku-ohjelmassa johon olen todella tyytyväinen. Saranen ottaa työn tosissaan ja siellä tuntee oikeasti saavansa apua omiin kipupisteisiin.

- Leena K

0/0
Saranen_3571_400x400_v001

Kokemuksia Sarasesta

18.11.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Kehittymishaluisia ja sitoutuneita työntekijöitä kasvun tueksi – Case Softability

Softability on löytänyt Sarasen toteuttamien rekrytoivien koulutusohjelmien kautta joukkoonsa jo useampia sitoutuneita ja kehittymishaluisia osaajia eri...

Lue lisää
23.10.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoivalla koulutusohjelmalla motivoituneita osaajia – Case: LogiSystems Oy

LogiSystems Oy lähti mukaan Code Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ensimmäistä kertaa syksyllä 2018 löytääkseen joukkoonsa toiveiden mukaisen...

Lue lisää
28.09.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Kasvutarinoita Google-ohjelmiemme osallistujilta

Olemme toteuttaneet useita rekrytoivia koulutusohjelmaa yhteistyössä TE-palveluiden ja Googlen kanssa. Pyysimme muutamaa osallistujaamme kertomaan, miten...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Anne_Kauppi_640x640_

Anne Kauppi
Project Coordinator
050 400 28 88
anne.kauppi@saranen.fi